Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 26, 2023 12:11 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto sep 26, 2023 11:18 am
Ludvig Leple je napisao/la:
uto sep 26, 2023 8:59 am
Dzezvar je napisao/la:
uto sep 26, 2023 8:56 am
Ne vezano za pres pratite zvanicnu ovo dan dva...
Vazda si misteriozan bio i pod drugim nadimcima :)
Misteriozni je moje drugo ime...
lazni Gavran
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:17 pm

Napusite se kurca ublehe znao sam svega mi da će biti još jedna doza suplje

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:18 pm

P.icke su sto ovo nisu rekli 01.07 da je ova sezona tranzicijska i da ce biti uspona i padova, vec jok idemo u Evropu ide euforija, mi mozemo biti samo bolji bla bla bla, i sada kada je kriza odjednom je ovo tranzicijska sezona
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:20 pm

Znaci ne treba pratiti ovu sezonu, ona je sada za nas zavrsena.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:32 pm

Užas

fcz
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:34 pm

Ako ovako dogovara igrace onda je potpuno jasno zasto nismo mogli dovesti bolje.

Ovo malo sto je receno je nama svima bilo jasno ali ako se javno iznosi onda se trebalo iznijeti pred pocetak sezone a ne nakon niza od 4 poraza.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

dzulijano_pike
Kontakt:

Pa ako Vam je Bekric trebao otvoriti oci nakon prelaznog roka, gdje su neki igraci radije otisli biti zamjena u Zrinjskom ili da igraju u GOSKu, a dosli Turanjanin, Biber, Alyson onda ne znam.
Ko god zna sabrati 2+2 zna gdje je klub bio prije 18 mjeseci, a gdje je danas.
Ponavljam, je.bo ba titulu, evropu, ako ce nam ostaviti 5 miliona duga. To smo vec prosli. Zato danas Trpimo i gledamo ovo. Nikad se vise ne ponovilo.
Ovo je meni posteno, nemamo para, vracamo dugove, ne pravimo nove, boriti cemo se, pa cemo vidjeti dokle cemo dogurati. Evo sad potpisujem, ne moramo izaci dvije godine u evropu, ako cemo dugove sravniti na 0.
Podrska Željezničaru.
Podrska ljudima u klubu.
Podrska Basicu.
Podrska igracima.
Navijac ideala, a ne rezultata.
:zeljeznicar1:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

DR.HOUSE
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:43 pm

Joj ubleha
Hahahhah
Bože moj koje nama u klubu 🤮🤮
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Kako nas covjek sroza na nivo Pofalickog. Eto veci budjet ima Sloga, GOSK, i ostali klubovi.

Sto se je upalio kada su ga upitali za Vidica, sta je sa Vukojom, Jovicem i jos bezbroj slobodnih igraca, sta je oni nisu podobni nemaju je.beni DNK.

Zao Vam dati pare za dva-tri igraca kaze ko garantuje da ce donijeti napredak, jok eto Turanjanin i Rustemovic ce donijeti napredak i privuci publiku na stadion.

Ako nema publike na Grbavici nece biti ni para, TU SVE POCINJE I ZAVRSAVA. Publika = novac
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:45 pm

Srpdacina level pro...ispadnite iz kupa i da ste mirni, nemojte sebi troskove nabijati.

Ne kontam uopste zasto je zakazao ovaj press?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:48 pm

Pisanje u facu. Nek se zapitaju kad dvije milje bude raje na narednim tekmama

salle86
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:49 pm

Meni je zasmetala priča, ko da je igrica FM pa eto ponuđeni su ugovori, biće produženi sa bitnim igračima. Jel moguće da lik ima toliko povjerenje da može ovako garantovati za nešto sa će biti za mjesec,dva, pet nebitno i da ga opet neće neko izraditi. Daj ba

OK ja lično mogu progutati tu priču nek SVI KLUBOVI U LIGI IMAJU VEĆI BUDŽET. Ali onda daj ostavi ove starije/iskusnije/"naše" i ostalo popuni juniorima koji će igrati za milju. Bolje 7-8 juniora po milju nego 7-8 kloceva po 2 milje koji možda trenutno eto i nek su bolji od te djece ali ćemo se patiti (i gubiti) i sa jednim i sa drugima.

Znači Muftić,Kosirić,Drina dva beka iz juniora ako već Jašar i Galić ne igraju za mizeriju, ako igraju onda neka ih, Cocalić, Mekić, Beća ali forsiraj ga nek igra svaku i ako treba nek mu neko čitav meč govori šta i kako treba igrati, Štilić, Amoa, Krpa, Haračić...i ostalo djeca. Vjerujem da bi imali isti učinak na kraju sezone i sa ovim sad i sa ovim što ja govorim.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:50 pm

De ba Bekrija ne seri, eto niko nista nije pogrijesio, sve ste top odradili i pogodili, gluposti.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:58 pm

De ti Dzezvaru reci nama sta da ocekujemo, nema hljeba od ove press konferencije :D
Željezničar ante portas !

dzulijano_pike
Kontakt:

uto sep 26, 2023 12:59 pm

cipiripi je napisao/la:
Kako nas covjek sroza na nivo Pofalickog. Eto veci budjet ima Sloga, GOSK, i ostali klubovi.

Sto se je upalio kada su ga upitali za Vidica, sta je sa Vukojom, Jovicem i jos bezbroj slobodnih igraca, sta je oni nisu podobni nemaju je.beni DNK.

Zao Vam dati pare za dva-tri igraca kaze ko garantuje da ce donijeti napredak, jok eto Turanjanin i Rustemovic ce donijeti napredak i privuci publiku na stadion.

Ako nema publike na Grbavici nece biti ni para, TU SVE POCINJE I ZAVRSAVA. Publika = novac
Nece da igraju za 5000.
Ako das novom 10 000, onda 10 000 hoce Krpic, Stilic, Mekic...
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

salle86
Kontakt:

uto sep 26, 2023 1:01 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
Pa ako Vam je Bekric trebao otvoriti oci nakon prelaznog roka, gdje su neki igraci radije otisli biti zamjena u Zrinjskom ili da igraju u GOSKu, a dosli Turanjanin, Biber, Alyson onda ne znam.
Ponavljam, je.bo ba titulu, evropu, ako ce nam ostaviti 5 miliona duga. To smo vec prosli. Zato danas Trpimo i gledamo ovo. Nikad se vise ne ponovilo.
Ovo je meni posteno, nemamo para, vracamo dugove, ne pravimo nove, boriti cemo se, pa cemo vidjeti dokle cemo dogurati. Evo sad potpisujem, ne moramo izaci dvije godine u evropu, ako cemo dugove sravniti na 0.
Podrska Željezničaru.
Podrska ljudima u klubu.
Podrska Basicu.
Podrska igracima.
Ok je sve to, ali onda nismo trebali ni dovoditi nikoga samo sa bi doveli.
Trenutno bar, niti jedan novi igrač se nije pokazao kao pojačanje, i za koliko god igraju ja vjerujem da bi junior igrao za duplo manje. A rezultati manje-više isti. Plus imao bi onda viziju gdje ideš, ovako izgleda nam ambicije variraju od toga koliko u kojem mjesecu imamo novca na raspolaganju a to nikako se ne smije dešavati.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

uto sep 26, 2023 1:07 pm

I bilo bi poštenije da je umjesto svega ovoga rekao, lupam Muftić, Drina, (pa eto nek su i), Beća, Drljo, Gasal projekti kluba i da oni moraju igrati taman i na uštrb rezultata. Da će se desiti da griješe ali da ih navijači trebaju podržati jer bolje puno od njih ne možemo dovesti ali su zato po 2-3 puta skuplji.
Da navijači treba da stanu uz njih ali da će i oni maksimalno profesionalno da se oduže.

Vjerujem da bi većina to lakše "progutala" i da bi imali više sabura nego do sad.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kb80
Kontakt:

uto sep 26, 2023 1:12 pm

salle86 je napisao/la:
uto sep 26, 2023 1:01 pm
dzulijano_pike je napisao/la:
Podrska Željezničaru.
Podrska ljudima u klubu.
Podrska Basicu.
Podrska igracima.
Ok je sve to, ali onda nismo trebali ni dovoditi nikoga samo sa bi doveli.
Trenutno bar, niti jedan novi igrač se nije pokazao kao pojačanje, i za koliko god igraju ja vjerujem da bi junior igrao za duplo manje. A rezultati manje-više isti. Plus imao bi onda viziju gdje ideš, ovako izgleda nam ambicije variraju od toga koliko u kojem mjesecu imamo novca na raspolaganju a to nikako se ne smije dešavati.
Pratis fudbal, a onda znas da ne moze junior, nas junior iz BiH tako zaigrati u prvom timu. Moras imati starije i iskusnije igrače, "samo" je problem pogoditi sa tim malo starijim igračem. Jbg mora biti balans u ekipi i teško je to postići sa juniorima, treba biti realan, u BiH je "mlad" igrač sa 21 godinom. Pa jbo te vani je takav igrač već uveliko formiran i za njega se uzima po desetine mil.eura. Sjeti se pokojnog Ode kako je lijepo poslozio ekipu i balans sa Hadziahmetovicem, Bajicem... tada mladim igračima.
Mislim da je bolje istrpiti sve ovo nego traziti promjene, to je moje misljenje.

kb80
Kontakt:

uto sep 26, 2023 1:14 pm

salle86 je napisao/la:
uto sep 26, 2023 1:07 pm
I bilo bi poštenije da je umjesto svega ovoga rekao, lupam Muftić, Drina, (pa eto nek su i), Beća, Drljo, Gasal projekti kluba i da oni moraju igrati taman i na uštrb rezultata. Da će se desiti da griješe ali da ih navijači trebaju podržati jer bolje puno od njih ne možemo dovesti ali su zato po 2-3 puta skuplji.
Da navijači treba da stanu uz njih ali da će i oni maksimalno profesionalno da se oduže.

Vjerujem da bi većina to lakše "progutala" i da bi imali više sabura nego do sad.
Slazem se, ali tako jbg svlacionicu remetis, jer neko MORA da igra. Onda nemas zdravu konkurenciju na tim pozicijama.

Valter
Kontakt:

uto sep 26, 2023 1:15 pm

Može biti da je ova press konferencija bila višak. Al opet i neka je.
Ništa Bekrić nije rekao što bi trebalo dočekati na nož. Slažem se da je neke stvari rekao koje smo i onako znali, al pošto smo mi poznati kao zlatne ribice nije zgoreg nekada i ponoviti. Najlakše je rušiti i ove al hiljadu puta se pokazalo kako može biti i gore. Idemo malo odsaburati (prvi ja). Objektivno velika večina klubova u ligi ne bi imali ništa protiv da im neko dovede Ovčinu i Ćosića.

Nego hajmo se svi okrenuti super bitnoj utakmici protiv Slobode. Nit smo mi toliko slabi, nit je Sloboda Real pa da već prežalimo prolaz dalje. Nermine, Nermine PUNO je i do tebe. Vakat je da i ti više znaš ko da igra, gdje da igra i kako da to sve liči na nešto.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

Prijava