Bas sam htio napisati prije 10+ godina je bio nesto. Drzao sve u rukama, radio sa parama sta je htio, pa je imao autoritet, ovaj zadnji mandat samo lova lova lova... dajte meni moje... svi se maknite da uzmem SVOJE... i je.ba nam majke za sva vremena...Diverzant je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 11:03 pmNisam ja Durgo moj pošteni rekao da je on neki autoritet, pogotovo nakon zadnjeg mandata nakon sto ga je lendric htio raznijeti ko debila, nego ove klocine od igraca razumiju samo 'igraj familiju ti jeb.em' a ne video analize i slicnoTheBlue je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:57 pmPa onda uveza 14 utakmica bez pobjede, od toga 10 poraza, pa pobjeze ko ker.... Sve je ovo njegovo djelo..
I onda Diverzant pise da "Morz igracima je.be sve, kao on neki autoritet", a doslovno navijaci dolaziti na trening da se obracunaju sa igracima, jer je obicno mudo.
Gledam ove linkove iznad, tacno se sjecam svakog detalja, pada baklja na teren, ja hocu da placem....
I nakon 5 godina, isto... opet da tjeramo...
Jedini nacin je NADOGRANJA... ako necemo da mijenjamo statut i da se "prodamo", onda samo pojacanje sa 5 ljudi u UO koji ce namaci jos 500k mjesecno... SVE ostalo je 10 koraka nazad...
Taman nam glava izviri iz blata sto se tice dugovanja (a sta tek dolazi nismo ni svjesni), mi hocemo da tjeramo sve, i UO i Trenera i sve... i onda ce doci Selimovic, i/ili SBB isprdak da nam pokazuje uplatnicu koju nisu ispunili na vrijeme...
I hajmo opet 10 godina nazad...
Moramo progledati. OD TJERANJA NEMA NISTA.... bas kako sam pisao i 2018. Samo nadogradnja....