Bilo je i 3:3, nakon toga.TheBlue je napisao/la: ↑čet sep 21, 2023 10:08 pmJedan nepostojeci penal nam je odredio sudbinu. Mi smo se borili protiv saveza, sudija, Zrinjskog, novinara placenika i na kraju smo podlegli pritisku i SAMI SEBI PRESUDILI TJERANJEM.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet sep 21, 2023 9:53 pmNa osnovu cega smo ovo trebali biti mi?
I tih godina kad smo se ganjali sa Zrinskim oni su igrali bolji fudbal od nas i tad im je transfer politika za nasu bila scifi.
Pa mi smo ovog Hrvanovica otjerali, a doveli Modica. Otjerali godinu prije toga Memiju..
Nisam ja to uradio, nego ljudi koji odlucuju. Postujem odluka, ali nek odgovornost ide i njima.
Tako da samo odgovornost mogu da nose oni koji i donose odluke. Ispast ce i navijaci krivi za uzasne igre na terenu kako prije tako i danas. Eto mi svi glupi i neobrazovani, a vi pametni jer ne smijete da komentarisete ono sto bi i slijep vidio.
Dok je Edis bio, upravi je bilo lako. Kazes Edis ga odbio i to je to. Evo ode Edis, a mi i dalje "odbijamo" Sadikovica, kojeg smo brat bratu tri godine tjerali iz kluba. (Zna se ko ga je i otjerao)
I ne, nismo mi glupi i coravi i nije da ne smijemo komentarisati. Moje dijete od 7 godina vidi da nema igre, i sta sve ne, tako da vidimo i mi... ALI ZNAMO STA JE RAZLOG STO JE TAKO, I ZBOG RAZLOGA NE PLJUJEMO.
TREBA NAM STABILIZACIJA, DA SE VRATE DUGOVI, NE PRAVE NOVI, A ZA TO TREBA VRIJEME I STRPLJENJE.
ZA KLUB I BUDUCNOST TREBAMO TRPITI.
To je razlika izmedju nas, a ne da mi ne smijemo komentarisati...
Zrinski je dominaciju napravio nakon godine bez evrope. Nista njima specijalno te titule nisu donijele, a ne bi ni nama i prije smo bili sampioni i sta bi?
U svakom slucaju mi cekajmo, nek ovi nabijaju razliku izmedju nas.
I nisam vas nazivao glupim, vi ste nazvali ljude koji komentarisu rad uprava. Kao ne znamo mi.. to kao majstor kad ti dodje pa ti lupa materijal, ti ga pitas zasto toliko. On se naljuti i ode.
Mi smo imali para i kad se prije kritikovao Krcmarevic, Kostic pozivalo se na strpljenje. Igre nije bilo, a para jeste. Da je sve u parama, Sarajevo bi bilo svake godine sampion.