Standardno iz krajnosti u krajnost. Nije prošlo ni 10 kola, a ovdje se zna ko je prvak, ko ispada i ko će u evropu. Sve je jos uvijek otvoreno.
Eventualnom pobjedom protiv Sloge mi smo sampioni svemira i tako u krug..
Stvaramo ekipu. Stvaramo od ovog što imamo. Stvaraćemo na ovaj način sve dok ne budemo davali 100k mjesečno za dugove.kvalitet je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 11:18 pmNe stvaramo ekipu, to jednostavno nije istina. Da, preživljavamo, dok vraćamo dugove i to je jedina istina. Da mi imamo 5 standardnih prvotimaca do 22 godine, koji pretenduju da budu nosioci igre, to bi značilo da stvaramo nešto. Ovako sigurno ne.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 6:02 pmTo je toDzezvar je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 5:41 pmPa trubi vam se mjesecima da se stvara ekipa i da je to dugotrajan proces,da ce biti uspona i padova....Trubi vam se da smo limitarani budzetom za igrace,da bukvalno zivimo od 1 do 1.Da stabilizujemo klub polako ali sigurno.Ja ne kontam sta ste vi ocekivali.....
A očekivali smo napredak u odnosu na prošlu sezonu ili barem da ostanemo na istom nivou. Mi smo puno lošiji. Ekipa koja ima limitiran budžet ne dovodi Turanjanina, Allysona i slične, ne baca pare na to. Joj, ne mogu, kad nešto brate ne valja, ne valja i tačka. Treba priznati greške i raditi na tome da se isprave, a ne to opravdavati, tolerisati, minimizirati i sl.
Branio si ti i kamatara, a ne mozes se porediti samnom dijete drago, ti si link navijac.kvalitet je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 9:51 amMa koga bolan sam ja opravdao? I kako mi se to obraćaš? Ti ćeš mi reći, navijač jednog čovjeka, a ne Željin navijač, plaćenik, sendvičar, pušiku*ackokoška je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 9:45 amMa ja, ne mozes ti kad nesto nevalja nisi ti takav, ali si zato mogo ratnicku suzu opravdati zivotom, znaci svaki dan si mu ga bar po jednom popusio, kako sad to? Otkud to?kvalitet je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 11:18 pm
Ne stvaramo ekipu, to jednostavno nije istina. Da, preživljavamo, dok vraćamo dugove i to je jedina istina. Da mi imamo 5 standardnih prvotimaca do 22 godine, koji pretenduju da budu nosioci igre, to bi značilo da stvaramo nešto. Ovako sigurno ne.
A očekivali smo napredak u odnosu na prošlu sezonu ili barem da ostanemo na istom nivou. Mi smo puno lošiji. Ekipa koja ima limitiran budžet ne dovodi Turanjanina, Allysona i slične, ne baca pare na to. Joj, ne mogu, kad nešto brate ne valja, ne valja i tačka. Treba priznati greške i raditi na tome da se isprave, a ne to opravdavati, tolerisati, minimizirati i sl.
Sta ima veze sprema. Ako je talenat spremit ces ga. Nekako su nam svi ovi U21 trenutno u aiti vise psihicki nego sto ne mogu. Pa kontqm mozda bi on mogao proraditiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 1:33 amCuo sam da je nevjerovatan talenat, ali nije bio spreman, ne vjerujem da je vise sa nama, bio u akamediji sarajeva kidao na jednom derbiju zabio 4 5 golova, ali izgleda nista od njega.ponosannavas je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 11:18 pmTrenira li jos sa nama onaj mali iz Amerike? Benjamin ili kako vec
Nek je debeljucko Gasal spreman , i Drljo antitalenatponosannavas je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 2:39 pmSta ima veze sprema. Ako je talenat spremit ces ga. Nekako su nam svi ovi U21 trenutno u aiti vise psihicki nego sto ne mogu. Pa kontqm mozda bi on mogao proraditiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 1:33 amCuo sam da je nevjerovatan talenat, ali nije bio spreman, ne vjerujem da je vise sa nama, bio u akamediji sarajeva kidao na jednom derbiju zabio 4 5 golova, ali izgleda nista od njega.ponosannavas je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 11:18 pmTrenira li jos sa nama onaj mali iz Amerike? Benjamin ili kako vec
Još si i nepismenkokoška je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 1:59 pmBranio si ti i kamatara, a ne mozes se porediti samnom dijete drago, ti si link navijac.
Tako je i nepismen sam al ti si opet daj link navijac, da ne govorim kakva si fudbalska neznalica al to je manje bitno...
Nađi mi jedan post gdje sam tražio link, a što se tiče fudbalskog znanja, tvoj i moj nivo znanja o fudbalu je proporcionalan našem stepenu (ne)pismenosti. Doviđenja.
Bez Mufticevih i Drininih gresaka kojima su direktno bacili nasih 5 bodova, bili bismo prvi, Basic Guardiola, Bekrija tata igrice, uprava nikad bolja…Ujko je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 6:44 pmKako je u zivotu sve relativno...Samo da je Krpic zabio onaj zicer kod 1:0 ovih posljednjih desetak ispisanih stranica bi izgledalo sasvim drugacije. Razgovor navijaca o voljenom Klubu
nalik je hodu po ostrici noza, samo jedan mali detalj odlucuje o tome da li ce se skrenuti na ovu ili onu stranu...
Slazem se.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned sep 17, 2023 8:14 pmOk, ne valjaju pojacanja ali si doveo Ovcinu i Cosica koji su pojacanje za sve ekipe u ligi ali djaba kad su i oni karine samo sto to niko ne spominje.
Najlakse je pljuvati Rustemovica, Turanjanina i ostale.
Ne mogu da zamislim kakve bi psovke isle prema Rustemovicu da je igrao sada protiv GOSK-a.