Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 15, 2023 10:59 pm

fcz je napisao/la:
pet sep 15, 2023 10:53 pm
Zestoki prolom oblaka koji ne prestaje, radni dan, TV prenos, dolazi ti GOSK i to poslije katastrofalne igre u gostima... I opet ti dodje preko 7000 ljudi.

Ovi navijaci zasluzuju vise, ovaj klub zasluzuje i mora bolje. Ovaj klub mora biti zanimljiv partnerima, sponzorima i investitorima jer je fakt da ima daleko najveci potencijal u drzavi i jedan od najvecih u regionu. Nadam se da se na tome radi i da ce u dogledno vrijeme to postati realnost.
Apsolutno se slazem sve. Sramota je da ne mozemo nikoga naci (ili ni ne pokusavamo?)

storm_raider
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:03 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet sep 15, 2023 10:02 pm
Prije nego što je počelo, osjećaj mi je bio kao na utakmici protiv Posušja prošle godine kad se slavilo 35 godina Manijaka.
Kiša bila, mi slavili nešto, u prvom poluvremenu mi bili dobri i vodili 1:0. I eto ti ga završi isto na kraju.
P.S. Za razliku od tada, kada u drugom poluvremenu nismo postojali, mi smo danas nešto i stvorili.
Nismo iskoristili ono što smo morali, oni su nas kaznili. Koliko god smiješno zvučalo trenutno, mi rastemo što kaže Bašić. Kad narastemo do kraja vidjećemo je li to dovoljno za bilo šta.
Sje*an sam ja još, ali bar sam nešto vidio na terenu da smo napravili, za razliku od nekih prijašnjih utakmica kada je rezultat bio sličan, a igra sadizam za gledati.
Mazohizam.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Meha87
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:06 pm

Na koji fazon cosic dobija ofanzivniju ulogu od ovcine valjda je bolje njega zavaliti na beka al eto

volimtezeljo

pet sep 15, 2023 11:14 pm

Ali cuj rastemo nas Gosk oducio od fudbala na sred Grbavice. Nismo ni remi mogli sacuvati na kraju.
Basic ima dosta takticki rupa koje ne popravlja. Protiv Minska, Goska cak i Igmana, Tuzle, Posusja sanse dolaze iz naseg posjeda. Ostanemo na centru sa dva igraca Kosoric i Cocalic i standardni problemi, brzi sam ja od njih.
Realizacija ocajna, utakmica se trebala zavrsiti u 50oj minuti.
Zasto Krpic pocinje?
Zasto igra Galic (veceras ispisnicu, zbog onog na sjeveru)
Izbacas Ovcinu i Cosica, zasto ulazi Turanjanin?
Alyson, Turanjanin nisu bolji od Efendica i Bece. Zasto se ne forsira neko iz naseg OP?
Biber je igrac za Rustemovica, a Rustem nam je Tito.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:27 pm

volimtezeljo je napisao/la:
Ali cuj rastemo nas Gosk oducio od fudbala na sred Grbavice. Nismo ni remi mogli sacuvati na kraju.
Basic ima dosta takticki rupa koje ne popravlja. Protiv Minska, Goska cak i Igmana, Tuzle, Posusja sanse dolaze iz naseg posjeda. Ostanemo na centru sa dva igraca Kosoric i Cocalic i standardni problemi, brzi sam ja od njih.
Zasto Krpic pocinje?
Alyson, Turanjanin nisu bolji od Efendica i Bece. Zasto se ne forsira neko iz naseg OP?
Vjerovatno jer je beca najgori igrac ikada sa nasim kapitenom zajedno.

kvalitet
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:34 pm

Ja kad sam govorio da nulti prioritet Uprave mora biti traženje investitora, odgovor je bio čekamo Zakon o sportu. Slagali su za novi poziv za strateškog partnera. Ne vidim da išta rade da uvećaju vrijednost pomoćnog stadiona izmjenama RP. Samo čekamo donacije vlasti i pomoć navijača.

E pa dok mi čekamo, drugi će nas prestizati, pa čak i ekipe kao što je GOŠK, pa ako se nekad i usvoji novi zakon, nećemo biti interesantni nikome.

Koliko para, toliko muzike. Na ove poraze smo već i navikli, mi smo postali samo jedna osrednja premijerligaška ekipa i to je to.

Sve ostalo je suvišno komentarisati, igrače pojedinačno, taktiku, igru, trenera… kad je korijen problema negdje drugo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Diverzant
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:42 pm

Ma bolje svi da imaju iste plate biće svi raja između sebe i da fino uživamo gledajući ove amatere na terenu.
Bašiću manje emisija i podkasta, uhvati se posla ima ga hejbet i ne maži nam oči, pratimo mi Želju ipak malo duže.
Nije Bašić na kraju krajeva ni kriv ništa nego Bekrić koji mu je uvalio vruć krompir i reko mu snalazi se drug.
Bekrić pojačanja koje je završio, Allaha mi ne bi u ovom gošku imala mjesta znači ljudi su antifudbaleri, ne znam za koju platu igraju al ako imaju više od 13 stoja treba im sutra kolektivno ispisnice podijleti.
Kosorić, Trubanjin, Drljo, Alison, Biber, Rustemović, Dubakčić ili su jednako loši ko naši juniori ili su malo gori, bolji sigurno nisu ništa jer od ovoga ne mozeš gori biti.
Dajte nekom iz OP priliku ko sto se davala gasalu, beći i muftiću, ovi su svoje pokazali i odigrali.
Nije da ne gledamo isti fudbal sa istim igračima samo druga prezimena, evo gotovo pet godina ali smara više ovo opasno i gube ljudi strpljenje.
Da se nakon kamatara i one banjalučke ublehe napravio rez i krenulo koliko toliko iz pocetka sto se tice igračkog kadra sad bi na nešto i ličili.
Ovo je mlohava kita i nek nam je Allah dragi na pomoći.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:45 pm

Šta je to Galić uradio na sjeveru ?

fanaticZeljin
Kontakt:

pet sep 15, 2023 11:50 pm

Znaci radni dan, kisa iz neba i zemlje i dodze ti preko 7000 , e ljudi dragi iz uprave ovakvi navijaci zaslužuju punooooo vise. Ako niste u stanju da obezbjedite kupite se KOLEKTIVNOOO.
Trenutak koji je prelomio utakmicu je zicer Krpica, da ga pita gdje ce on pravo u Bobica..Igrace necu komentarisati svi vide koliko znaju , ili bolje reci koliko ne znaju...
Srcu draga, boja PLAVA !

volimtezeljo

pet sep 15, 2023 11:54 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
Zasto Krpic pocinje?
Turanjanin je u rangu Livaje, Diate sad za sad

volimtezeljo

pet sep 15, 2023 11:55 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Kreten dosao da se raspravlja

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:02 am

storm_raider je napisao/la:
pet sep 15, 2023 11:03 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet sep 15, 2023 10:02 pm
Prije nego što je počelo, osjećaj mi je bio kao na utakmici protiv Posušja prošle godine kad se slavilo 35 godina Manijaka.
Kiša bila, mi slavili nešto, u prvom poluvremenu mi bili dobri i vodili 1:0. I eto ti ga završi isto na kraju.
P.S. Za razliku od tada, kada u drugom poluvremenu nismo postojali, mi smo danas nešto i stvorili.
Nismo iskoristili ono što smo morali, oni su nas kaznili. Koliko god smiješno zvučalo trenutno, mi rastemo što kaže Bašić. Kad narastemo do kraja vidjećemo je li to dovoljno za bilo šta.
Sje*an sam ja još, ali bar sam nešto vidio na terenu da smo napravili, za razliku od nekih prijašnjih utakmica kada je rezultat bio sličan, a igra sadizam za gledati.
Mazohizam.
Ne znam sta si sad reko, ali ako sam ispo glup na fejsu zbog tvog komentara fizicki obracun ne gine.
Spoiler:
U pravu si. Mene prenijelo totalno :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

BC1921
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:06 am

Vec u Srijedu ce to biti puno bolje, vraca nam se Rustemovic a i Gasal ce umjesto Drlje. Vjerovatno cemo i golmana promijeniti, a Jasar ce na svoju poziciju. Bicemo opasniji i bolji za 0%. Sjasi Kurta da uzjase Murta...
Krivina Jug

Diverzant
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:19 am

Senad1921 je napisao/la:
sub sep 16, 2023 12:06 am
Vec u Srijedu ce to biti puno bolje, vraca nam se Rustemovic a i Gasal ce umjesto Drlje. Vjerovatno cemo i golmana promijeniti, a Jasar ce na svoju poziciju. Bicemo opasniji i bolji za 0%. Sjasi Kurta da uzjase Murta...
😆😆😆😆😆😆
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sky1
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:24 am

Coca nije napravio faul koji je prethodio golu Goška ali to nije ni bitno toliko, sudjenje je bilo dobro. Mene više brine činjenica šta se dešava sa igračima i igrom, protiv Borca šampionska igra, poslije toga sve nazor. Ne zaboravimo da je lojava binda bila prisutna na tribinama i od tada sve kreće na gore, treba pod hitno ispitati sve igrače s kim se sastaju, šta rade. Ja sumnjam na sabotažu, možda lupam ali naša iskustva iz prošlosti nas uče da opreza nikada dovoljno.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:31 am

Zasto Krpic pocinje?
Momak je jednu utakmicu igrao na svojoj poziciji, sve sto je ulazio nije imao 3 dodira sa loptom, naravno i to nesto govori o njemu. Gledajuci raspored nek nam je onaj gore na pomoci, da je kako mlatnuti slogu, ali kako nam idu gostujuce nacekacemo se za pobjedu.

cikazubo
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:35 am

Momak je jednu utakmicu igrao na svojoj poziciji, sve sto je ulazio nije imao 3 dodira sa loptom, naravno i to nesto govori o njemu. Gledajuci raspored nek nam je onaj gore na pomoci, da je kako mlatnuti slogu, ali kako nam idu gostujuce nacekacemo se za pobjedu.
On nije igrao svoju poziciju jer ne postoji pozicija za njega, zbog ovakvih amatera ja sam poceo sa sumnjam u Bekrica, decko cuva noge ko da je Stila a zapravo je mjesavina Livaje i Diate, dobro je reko kolega.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub sep 16, 2023 12:47 am

cikazubo je napisao/la:
sub sep 16, 2023 12:35 am

On nije igrao svoju poziciju jer ne postoji pozicija za njega, zbog ovakvih amatera ja sam poceo sa sumnjam u Bekrica, decko cuva noge ko da je Stila a zapravo je mjesavina Livaje i Diate, dobro je reko kolega.
Koliko god se pljuvao Rustem on je nama falio na sredini ako nista zna faul napraviti oduzeti koju loptu. Moze li se ovcina probati na lijevom krilu?

IlProfessore
Kontakt:

sub sep 16, 2023 1:21 am

Vidio sam Krpića i Dženu i par desetina navijača oko njih, prepao sam se da nisu po njima srali

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub sep 16, 2023 1:50 am

IlProfessore je napisao/la:
sub sep 16, 2023 1:21 am
Vidio sam Krpića i Dženu i par desetina navijača oko njih, prepao sam se da nisu po njima srali
Sta reci o navijacima cak i razumijem Galica, covjek na istoku jebe amoahu sve po spisku u 20oj minuti..

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic, cala, Dzezvar, Haklapuc, South, svabo i 49 gostiju.

Prijava