pet sep 15, 2023 11:42 pm
Ma bolje svi da imaju iste plate biće svi raja između sebe i da fino uživamo gledajući ove amatere na terenu.
Bašiću manje emisija i podkasta, uhvati se posla ima ga hejbet i ne maži nam oči, pratimo mi Želju ipak malo duže.
Nije Bašić na kraju krajeva ni kriv ništa nego Bekrić koji mu je uvalio vruć krompir i reko mu snalazi se drug.
Bekrić pojačanja koje je završio, Allaha mi ne bi u ovom gošku imala mjesta znači ljudi su antifudbaleri, ne znam za koju platu igraju al ako imaju više od 13 stoja treba im sutra kolektivno ispisnice podijleti.
Kosorić, Trubanjin, Drljo, Alison, Biber, Rustemović, Dubakčić ili su jednako loši ko naši juniori ili su malo gori, bolji sigurno nisu ništa jer od ovoga ne mozeš gori biti.
Dajte nekom iz OP priliku ko sto se davala gasalu, beći i muftiću, ovi su svoje pokazali i odigrali.
Nije da ne gledamo isti fudbal sa istim igračima samo druga prezimena, evo gotovo pet godina ali smara više ovo opasno i gube ljudi strpljenje.
Da se nakon kamatara i one banjalučke ublehe napravio rez i krenulo koliko toliko iz pocetka sto se tice igračkog kadra sad bi na nešto i ličili.
Ovo je mlohava kita i nek nam je Allah dragi na pomoći.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!