sub sep 09, 2023 2:31 am
Termin utakmice s Goskom u petak u 18 i 30. Veoma lose jer nam je rodjendan 17.9. Petak i neatraktivan termin nam skida 2 hiljade ljudi minimalno. Pozitivno je sto cemo imati dan vise odmora za Slogu koja je u srijedu.
Ne smijemo gledati unazad. Imamo solidan start sezone. Odlican evropski nastup i 9 od 15 bodova sto je okej, da se ne lazemo. Boli onakav poraz u Vrapcicima i tu nam po meni fali bod. Moramo se skupiti i krenuti dalje. Gosk, prvi put od kada igra premijer ligu da nije seljacka ekipa. Doveli su 5,6 ozbiljnih igraca s INO iskustvom i imaju 3,4 mlada i kvalitetna igraca. Nece biti lagano.
Moramo davati podrsku onako kako smo dosad, freneticno i maksimalno. Samo uz taj recept mi cemo ponovo u evropu. Dakle bez negative i pametovanja bespotrebnog i neosnovanog.
Nadam se da ce pauza neke igrace malo podici. Drina je za ozbiljnog psihologa. Greske koje on pravi su kardinalne i amaterske. Gledam izvjestaje od pocetka sezone i one prijateljske tekme kad ga je 2x lopta preskocila kao pionira, do gresaka u Bakuuu prvu tekmu i amaterskih reakcija u Posusju i Mostaru. Neki je ozbiljan problem u glavi. Nase je dijete i ja ga volim, ali ne moze ono onako. Rustemovic mora bolje. Drljo i Gasal su vise stete napravili dosad nego koristi. Uzasna forma. To su cetiri igraca od kojih moramo izvuci vise. Nije lahko Basicu, mora staviti jednog u21, Drina za psihologa, a Gasal i Drljo u uzasnoj formi. Becu necu komentarisati. Nadam se da ce se momci dignuti jer su nasa djeca i puno bolji igraci od ovog sto prikazuju. Nasu podrsku imaju, ali i oni moraju namjestiti glavu. Volim te Zeljo !
Grande Miske