Ma sad ti je proces stabilizacije kluba, sta ce nam igraci koji znaju s loptom i tehnicari, to se u stabilizaciji ne dovodi. Samo trubanjina, rustemovica, bibera i alisona treba gurat dok ne proigrajuBozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:30 pmAli prije tri sedmice isti ljudi pisu kako treba istrpiti, kako treba pruziti podrsku i sad pametuju.
Imamo najkraci roster u ligi. Od 25.igraca 5su tu da popune kvotu. Mi jednostavno nemamo sirinu a igramo trecu utakmicu u sedam dana.
Mi jednostavno moramo naci igrace koji mogu nam biti korisni. Ako nemamo novca za ozbiljnije igrace, onda pogledati sta moze biti korisno a da nema ugovor jos uvijek
Npr
Dennis Stojkovic je slobodan, vrlo dobar tehnicar a sigurno ga mozemo platiti. Nije u Leotaru igrao za neke nerealne novce.
A šta je smiješno lave, ne kontam? Frajer ocigledno ima neki bug u glavi gdje odigra odlicnu utakmicu pa onda sve usere. Isto ko i protiv nefčija
Kako da nije pronosalo ga i kad Haskicu doda pa onaj na prazan go stativu
Ma Ono se jednom desi u karijeri ali jbg njega u mjesec 2 peha. Ali imamo mi drugih problema Drina najmanji a to je Igrači sredine. Potrebni su nam juče.
Prije bi rekao greska muftica jer je ispustio loptu lave.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:34 pmKako da nije pronosalo ga i kad Haskicu doda pa onaj na prazan go stativu
I njegova svakako al ono izbijanje je ocaj zivi od momka strvineSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:41 pmPrije bi rekao greska muftica jer je ispustio loptu lave.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:34 pmKako da nije pronosalo ga i kad Haskicu doda pa onaj na prazan go stativu
I ono je njegov kiks bio kad je Velez pogodio stativu. Nije u stanju ispucati loptu.
Po cemu je bolji?TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:27 pmNeko vec napisa ne volim kleti ljude, al mu je.bem mater eto...
Mufta jeste nas i drzi ga hajp, ali Mulalic je bolji golman, svidjalo se to nama ili ne...
Mozemo li molim vas zavrsiti sa Drinom? Da ga vise niko ne spominje? Allaha mi sam ga podrzavao i zelio da bude Tery, ali njegov max domet je prva liga CG.
Rustemovic, Alison, Drina, Gasal (nazalost), Beca, Drljo jednostavno ne mogu biti ni u prvih 25 igraca, na to imas jos nedokazane Bibera, Turanjanina, Dubakcic i jos pola klupe...
Krpic, Coca, Ovcina, Galic, Amoah, Mekic su igraci za Zelje da imamo pare...
Aco, Haracic, Jasar mogu za klupe...
SVI OSTALI SU TOTALNO NEDOKAZANI I/ILI NISU ZA KLUB VELICINE ZELJEZNICARA.
To sto smo mi pali ku.rcu za usi, pa svakakvi kvazi fudbaleri mogu igrati kod nas je drugi par cipela... i hvala brkatom morzu za to...
Sve u svemu, nemamo za bolje i nadam se da cemo svi shvatiti da je nas REALNI DOMET od 4. Do 6. Mjesta...
Sada mozemo podrzati ove momke sto su tu do boljih vremena... to nam jedino preostaje....
Ako se to odradi, ko da smo izasli u Evropu.storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:47 pmRaja, ja shvatam da je vruca glava, ali da malo spustimo loptu. Prije svega podrska Basicu, tu smo nadam se slozni. Dalje, highlight ove sezone ce biti da cemo onoga sto nas je zamalo svjesno ugasio napokon isplatiti i zavrsiti za sva vremena. To je najbitnije. Sto se tice fudbala, ja imam ocekivanja za poziciju izmedju 6 i 4, gdje mozemo na misice gurati da uhvatimo Europu. Uzasno limitiran roster, igre u Europi su bojim se bile na hajp i na motivaciju. Sada se trebamo pogledati u oci i biti svjesni da ovo nije nekakav kvalitet, a niti imamo nekakav uticaj u Savezu. Imamo srce, jedni druge i na tu kartu moramo igrati. Alternative nemamo! Tako je to sa Zeljom uvijek bilo.
Podrska i zajedno samo!