EDIT: Ipak ga primise malo prije isteka punog sata.

Nesto bi mi to prebrzo bilo, ali nije isključenofanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 11:32 pmNegdje sam pročitao komentar ako Zrinjski osigura grupe Evropa lige da ce i 4 iz Premier lige naredne sezone ici u Evropu , da li je to tacno ?
Da citao sam taj post, ali ko god da ga je pisao je prerano zakljucio jer je racunao na to da niko od klubova iz liga koje su ispred nas 7 8 mjesta nece se kvalifikovati u grupe ali evo klaksvik sa farskih otoka se kvalifikovao tako da tesko. Mislim da bi oni mogli dobiti predstavnika u evropa ligi naredne godine jer je sarajevo podbacilo a i borac nije iznenadio. Sve u svemu dobro ste culi, farski otoci su ispred nas po koeficijentu lige trenutno, isto kao i kosovo, sjeverna irska i irska izmedju ostalog...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 11:32 pmNegdje sam pročitao komentar ako Zrinjski osigura grupe Evropa lige da ce i 4 iz Premier lige naredne sezone ici u Evropu , da li je to tacno ?
Nije to bila opcija, vec je uefa odlucila da od naredne sezone ekipe do 33. Mjesta dobijaju mjesto za plasman u evropa ligu umjesto u ligu konferencije, a to bi kod nas vjerovatno bio osvajac kupa
Uozbiljite se, niti ćemo mi, niti 99% Evrope početi pratiti ligu Islanda, ligu Farskih Otoka, Ligu Kosova i sl, tako se ni ostali neće zanimati za nas. Ovo je samo dobro Zrinjskom i HDZ-u, nikome više.
Dobro za državni koeficijent. To 33. mjesto u narednih nekoliko sezona uopće nije nedostižno, a donijelo bi nam to da osvajač Kupa ide u EL a ne KL.IlProfessore je napisao/la: ↑pet avg 18, 2023 8:25 amUozbiljite se, niti ćemo mi, niti 99% Evrope početi pratiti ligu Islanda, ligu Farskih Otoka, Ligu Kosova i sl, tako se ni ostali neće zanimati za nas. Ovo je samo dobro Zrinjskom i HDZ-u, nikome više.
S pristupom kao protiv Borca mislim da bismo ih trebali uzeti, bez obzira na sudije
logicno