Svakom pitaru koji to spomene na taj način samo treba reći eno vaši su navijači skupljali pare da idu u Gruziju i sad se mogu zvati Humanitarna Zajednica i lp
Nije istina za Dadu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 4:08 pmAko cemo vratiti jos 3 miliona duga, skinuti Amara i Zeca sa grbace, ne moramo ici u evropu iduce godine.
Sto se tiče prodaje, Mekica bi pustio, a Amoahu ponudio pojacani ugovor + jos jedna godina. Ili isti uslovi, ali % od transfera.
Dado Sadikovix trazi 5000 € plate, a to nema niko u klubu trenutno. Ni blizu.
OkSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:45 pmNije istina za Dadu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 4:08 pmAko cemo vratiti jos 3 miliona duga, skinuti Amara i Zeca sa grbace, ne moramo ici u evropu iduce godine.
Sto se tiče prodaje, Mekica bi pustio, a Amoahu ponudio pojacani ugovor + jos jedna godina. Ili isti uslovi, ali % od transfera.
Dado Sadikovix trazi 5000 € plate, a to nema niko u klubu trenutno. Ni blizu.
To znam iz prve ruke.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 4:13 pmJeste Sarajevo golmana u Montpellier za 150 hiljada eura.volimtezeljo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 1:09 pmOvog ljeta niko igraca nije prodao u cijeloj ligi.
Eto kvalitet fudbala koji pratimo..
ja sam mala maca kakvih bombasa ima
Ma mišljenje je kao i dupe, svako ga ima. Prioritet nam je stabilizacija i poslovanje u plusu naredne tri godine ako čvaknemo evropu ili kup to je puna šaka brade a ovi koji žele titule, kule i gradove imaju Real, Barsu pa i zrinjski i kone tamo su im titule zagarantovane. JA ŽELIM DA I MOJI UNUCI I PRAUNUCI NAVIJAJU ZA ŽELJU a ne za fk Želju 1921 ili kako bi se već zvao neki klub ako ovaj Željo propadne A tako nam je malo falilo da dotaknemi dno možda to neki i žele a umotavaju to u neki celofan zvani evropa, titula, igrači itd.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:06 pmVidim da su podijeljena misljenja, mislim da se apetiti trebaju spustiti. Ni prosle godine Europa nije bila pod moranjem, ne vidim zasto bi ove.
Tako je majstore. Redovnim izlascima u Evropu i prolaskom pokojeg pretkola se bilda koeficijent. E sad, pogledajte Zrinjskog, tri puta moraju ispasti da bi se oprostili od Evrope. Da su prošli Slovan imali bi zagarantovane grupe Konferencijske lige i sigurnih 6-7 miliona KM. Ogromne su mogućnosti za uzeti lovu u Evropi.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 11:33 amVidjeli ste koliko Europa donosi. Ne samo UEFA nagrada, vec ispunjen stadion, povecano clanstvo, prihodi fan shopa, generalno dobra atmosfera i jako bitno koeficijent se bar malo jaca.
Nama Europa mora biti prioritet, ali i po mom misljenju nije katastrofa ako ne izadjemo. Treba naci kompromis u ulaganju u igracki kadar s kojim cemo se moci boriti za Europu, a da ne bude veliki teret u slucaju da ne izadjemo.
Mi ako napravimo sistem igre koji ima glavu i rep lako cemo preboljeti odlaske i dolaske igraca, sto je krucijalno u ovoj situaciji kada nismo u mogucnosti da dajemo jace i duze ugovore
Boldirano pominjes vec 2.put ovdje na forumu. Daj dokaze da je to zaista tako, jer bi bilo max.neozbiljno i od naseg trenera i od cijelog kluba da se igrac za takve postupke automatski ne disciplinuje, jer niko nije iznad kluba.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:22 pmA jeste se raskukali...
Amoah ode za 500k, a sa Mekićem je dogovor koliko sam upućen da odigra evropu za nas i može ići.
Što se tiče Amoah ja se iskreno nadam da će otići čim prije jer unosi nemir u svlačionicu, odbija da dolazi na video analize i da plaća penale za svoje postupke. Što se mene tiče prodajte ga još jučer.
Meka nam je najbolji igrač i sad je vrijeme da zaradi barem neku kintu u životu.
Ne dovodite Sadikovica tako vam života vaših, taj alibi igrač veze nema sa životom, a igranje u Kolubari je samo potvrda toga.
Sto je najgore uzece ih neki Turci pa cemo opet cekati da prodje jedan solarni ciklus.
Spominjem jer je istina. Izvor nije bitan, ali je vrlo blizak klubu. Znam da i ti imaš neke ljude pa provjeri slobodno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 9:17 pmBoldirano pominjes vec 2.put ovdje na forumu. Daj dokaze da je to zaista tako, jer bi bilo max.neozbiljno i od naseg trenera i od cijelog kluba da se igrac za takve postupke automatski ne disciplinuje, jer niko nije iznad kluba.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:22 pmA jeste se raskukali...
Amoah ode za 500k, a sa Mekićem je dogovor koliko sam upućen da odigra evropu za nas i može ići.
Što se tiče Amoah ja se iskreno nadam da će otići čim prije jer unosi nemir u svlačionicu, odbija da dolazi na video analize i da plaća penale za svoje postupke. Što se mene tiče prodajte ga još jučer.
Meka nam je najbolji igrač i sad je vrijeme da zaradi barem neku kintu u životu.
Ne dovodite Sadikovica tako vam života vaših, taj alibi igrač veze nema sa životom, a igranje u Kolubari je samo potvrda toga.
Ko ti je izvor za takvu informaciju? Ovo su ozbiljne optuzbe na njegov racun.Neko ko unosi nemir i ne postuje klub ne odigra cijelo poluvrijeme sa povrijedjenom preponom.