Mekic kao Pjanic iz najboljih dana, cak slicno i hoda.
Strasno je to koliko je Krpic spreman fizicki, imam osjecaj da je mogao jos jednu ovakvu odigrati za redom. Vidi se da radi na sebi dok drugi duvaju sise.
Vjerovatno se Cocalic i Rustemovic vracaju jer su bili upitni, samo je Stila bio siguran da nece igrati zbog povrede.
igrace samo nas treba biti 9-10000 po tekmi
Pisao sam sinoc, do dolaska Basica mi smo simulirali trcanje, i nismo imali sprint trcanja nikako, a sve ovo je posljedica toga i neka. Znas da je igrac dao 100% i da ce nakon ovakvih utakmica biti samo spremniji.cipiripi je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:15 amSta je razlog ovim naglim povredama. Proslu sezonu koliko se sjecam osim Gasala nismo imali igraca koji su odsustvovali zbog povreda.
Jesu li nasi igraci toliko nespremni za jace utakmice ili je pogresan rad na kondicionoj pripremi.
Ima li kakvih naznaka oko novih pojacanja jer sad u augustu sto nafatamo nafatali smo?
Prolaz bi nam drama značio, ali i ako ispadnemo, ne očajavati. Nastaviti sa ovakvom podrškom u ligi da se i zaradi šta od ulaznica.Sky1 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:21 amKako bi nam samo značio prolaz, išli bismo na 10000 članova sigurno, zarada od Evrope, ulaznica, mogli bismo još neka pojačanja dovesti i ono najvažnije očistili bismo većinu dugova. Ne sumnjam da će Nermin znati pripremiti taktiku za ove samo da ima sve igrače na raspolaganju, motivisati igrače i ne gubiti vjeru, otići sa stavom tamo da si došao da prođeš, pripremati se za to i ovo se može proći.
Nije ni smak svijeta, ako ne prođemo. Nastaviti davati podršku kao i do sada, a ne sumnjam da će izostati, ovo na teerenu izgleda jako dobro sa Bašićem i momcima i ne treba nam bolji motiv.LARSSON je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:23 amProlaz bi nam drama značio, ali i ako ispadnemo, ne očajavati. Nastaviti sa ovakvom podrškom u ligi da se i zaradi šta od ulaznica.Sky1 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:21 amKako bi nam samo značio prolaz, išli bismo na 10000 članova sigurno, zarada od Evrope, ulaznica, mogli bismo još neka pojačanja dovesti i ono najvažnije očistili bismo većinu dugova. Ne sumnjam da će Nermin znati pripremiti taktiku za ove samo da ima sve igrače na raspolaganju, motivisati igrače i ne gubiti vjeru, otići sa stavom tamo da si došao da prođeš, pripremati se za to i ovo se može proći.
Poslije ovog sam prestao dalje citati....Zvaka72 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:14 amJedan brzi komentar na igrače ove 3 evropske utakmice:
Mulalić za sada se ne pokazuje kao pojačanje i Muftić bi ovo odradio što je on ako ne i bolje.
Kosorić ipak plus za igru.
Coca povreda ga zeza.
Drina nam je top jbg. Griješe i najbolji.
Jašarević ako ovako bude igrao ligu mi ćemo na njemu još i zaraditi.
Galić brzina mu je vrlina i on zadovoljava.
Rustemović mi izgleda kao da je zalutao nadam se da će nadoći.
Biber s obzirom da je došao sa klupe Igmana iznenađenje definitivo.
Mekića nam je neko reprogramirao Storme da nisi ti?
Amoah prepona ga zeza još od prve tekme.
Drljo i Gasal nažalost u rangu Rustema.
Krpa i Haračić ima da siluju golmane u premijer ligi.
Dubačkić, Turunjanin i Alison nadam se da mogu biti neko iznenađenje.
Bašić kapa do poda i samo guraj moji podršku imaš i kad dođe kriza rezultata a mora jednom doći.
Ja sam na Drini prestao dalje citati. Udje protiv Dinama promasi cistu loptu u 16 i gol sansa + zuti karton amaterski dobije, sve za 10 minuta. Sinoc hoce da gradi sporu loptu 15 metara, naravno gol primamo. Par pasova njima u noge umjesto da izbije. Ne znam koliko ga jos moramo trpiti da postane bar stoper koji ne pravi amaterske greske. Nikakvu klasu od njega ne ocekujem, ali dvije godine igra i ovo se non stop desava. Vidim komentar neki, Gasal trpimo 3. godinu a nista, pa on sto je pokazivao do povrede, Drina nije nikad.TheBlue je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:29 amPoslije ovog sam prestao dalje citati....Zvaka72 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:14 amJedan brzi komentar na igrače ove 3 evropske utakmice:
Mulalić za sada se ne pokazuje kao pojačanje i Muftić bi ovo odradio što je on ako ne i bolje.
Coca povreda ga zeza.
Bašić kapa do poda i samo guraj moji podršku imaš i kad dođe kriza rezultata a mora jednom doći.
znaci, bolji je od njega 10 puta... ali doslovno u SVIM segmentima je bolji....
jel nama neko drazi ili nije, je drugi par cipela, al sta je ovaj pokazao u 2 tekme, ni jedan nas golman nije pokazao u zadnjih 5 godina i vise....
Molim te u svrhu komentarisanja da nam kažeš šta je to nešto extra odbranio u ove tri tekme.TheBlue je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:29 amPoslije ovog sam prestao dalje citati....Zvaka72 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:14 amJedan brzi komentar na igrače ove 3 evropske utakmice:
Coca povreda ga zeza.
znaci, bolji je od njega 10 puta... ali doslovno u SVIM segmentima je bolji....
jel nama neko drazi ili nije, je drugi par cipela, al sta je ovaj pokazao u 2 tekme, ni jedan nas golman nije pokazao u zadnjih 5 godina i vise....