ubaceni element je napisao/la: ↑čet jul 27, 2023 5:30 pm
blueboy je napisao/la: ↑čet jul 27, 2023 4:46 pm
[
Odmoran sam ja. Em pitar, em loš igrač. Tjeram ga ja od kako je došao kod nas, jer odlično znam kakav je.
Trebo si javiti Basicu na vrijeme, jer on ne zna iako ga je trenirao i aminovao njegov dolazak.
Nista novo za nas, neko mora biti na tapetu. Sad se svrsava na Mekica a ne tako davno se tjeralo “pitarskog kera” i kakvih je jos epiteta bilo. Nikad se kutarisati tog pitarskog mentaliteta pljuvanja svojih igraca.
Da je čovjek mogao birati, ne bi njega birao sigurno, ali eto uzeo ga da popuni broj veznjaka. A ako već hoćeš, nije ni Bašić Ferguson, i on je podložan i grešci i kritici.
Druga stvar, to što je igrao u Sarajevu mi je manje bitno od činjenice da je kanta igrač. Prošlo je kroz Sarajevo odličnih igrača, pa evo ako neki treba doći kod nas u nekom trenutku karijere nek bude npr. Rahmanović, a ne Rustemović raspali. Mekića znam od malih nogu, i za sve naše trenutne veznjake je Pedri lično. Ja nikad riječ nisam rekao protiv momka, drugu polusezonu prošle sezone i ove dvije evropske utakmice ako nam nije najbolji igrač, onda jeste u top 3 sigurno.
Tebi ako je svaki igrač koji dođe kod nas dobar, to je tvoja stvar. Takvi bi sad "legendu" Stanića prihvatili kao najrođenijeg.