100% se slažem za ovo boldirano.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 4:31 pmDrina bi se mozda vise snasao na poziciji zadnjeg veznog. Slicno je Amar uradio Nyemi koji je ispadao kao iz tramvaja na stoperu, pa ga prebaci u vezni red i izdominirasmo ligu. Drina je tehnicki puno bolji od Nyeme, mozda bi mu godila ta promjena. Na stoperu ocito ne ide, ono sto je usao, grozan zuti i greska umalo gol da primimo. Na Nerminu je da ga usmjeri, on ocito vise vjeruje Aci. Nekad se Edisu skidala glava za to. Licemjerno.
To sam ja davno razmisljao, zna povuci loptu, ima solidan sut. Mislim da bi bolje legao nego Rustemovic jer je brzi i jaci.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 4:31 pmDrina bi se mozda vise snasao na poziciji zadnjeg veznog. Slicno je Amar uradio Nyemi koji je ispadao kao iz tramvaja na stoperu, pa ga prebaci u vezni red i izdominirasmo ligu. Drina je tehnicki puno bolji od Nyeme, mozda bi mu godila ta promjena. Na stoperu ocito ne ide, ono sto je usao, grozan zuti i greska umalo gol da primimo. Na Nerminu je da ga usmjeri, on ocito vise vjeruje Aci. Nekad se Edisu skidala glava za to. Licemjerno.
Ogromna je razlika evo konkretno u ovo utakmici Basic ubaci Drinu jer vidi se da smo bliže golu i svakako Drina ce prije šutati i bolje od Ace jer ganjamo rezultat. Druga stvar Mulalić ne smije izbaciti Štilu i on crkne bukvalno ovde mi zabijemo dva bez njega i to ne zato sto je Štila loš nego jednostavno nije svaka utakmica ista. Tu sad imamo prednost sa ovim trenerom i hvala Bogu da je tako, pogledaj Meku i Haracica kako igraju sad a kako su igrali prije a vjerujem da ce i drugi jos bolje igrati.Diverzant je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 5:57 pm100% se slažem za ovo boldirano.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 4:31 pmDrina bi se mozda vise snasao na poziciji zadnjeg veznog. Slicno je Amar uradio Nyemi koji je ispadao kao iz tramvaja na stoperu, pa ga prebaci u vezni red i izdominirasmo ligu. Drina je tehnicki puno bolji od Nyeme, mozda bi mu godila ta promjena. Na stoperu ocito ne ide, ono sto je usao, grozan zuti i greska umalo gol da primimo. Na Nerminu je da ga usmjeri, on ocito vise vjeruje Aci. Nekad se Edisu skidala glava za to. Licemjerno.
A ovo dole sto si napisao za edisa, ne znam kako ti ne dosadi. Sto puta smo samo ja i ti raspravljali bas za tu situaciju edis na klupi i zamjena aco-drina
Govorim da bi gorio forum, 10 stranica bi bilo ispisano uvreda, majmun, hoooonaj, orangutan, i slicne gadosti da je Edis stavio Acu protiv Dinama u prvih 11. Ovako poneka stidljiva kritika i to je to.Diverzant je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 5:57 pm100% se slažem za ovo boldirano.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 4:31 pmDrina bi se mozda vise snasao na poziciji zadnjeg veznog. Slicno je Amar uradio Nyemi koji je ispadao kao iz tramvaja na stoperu, pa ga prebaci u vezni red i izdominirasmo ligu. Drina je tehnicki puno bolji od Nyeme, mozda bi mu godila ta promjena. Na stoperu ocito ne ide, ono sto je usao, grozan zuti i greska umalo gol da primimo. Na Nerminu je da ga usmjeri, on ocito vise vjeruje Aci. Nekad se Edisu skidala glava za to. Licemjerno.
A ovo dole sto si napisao za edisa, ne znam kako ti ne dosadi. Sto puta smo samo ja i ti raspravljali bas za tu situaciju edis na klupi i zamjena aco-drina
Sa strane rezultati, ostalo ne vidis napredak? Sa Mulalicem u 5 utakmica smo stvorili 3 sanse, sa Basicem po utakmici imamo toliko. Drago mi je da 90% shvata da je Basic trenutno televizor u boji za doticnog.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 8:28 pmI ja sam to zakljucio u ovih 10ak tekmi sto nas je trenirao, poraza od Veleza u kupu, poklona Cemana na Grbavici kako bismo izvukli bod protiv strasnog Igmana, izlazak sa Stilom na zadnjem veznom u Tuzli pa onda defanzivna taktika u toj formaciji i spasavanje pobjede protiv Slobode koja je 20 trebala primiti samo da smo presli centar, dvije pobjede gdje smo pogurani, to sto u Banja Luci i pod Bijelim Brijegom centar nismo presli i upisali poraze, spasen bod na lavoru u zadnjoj sekundi. Sve bravura do bravure. Wing bekovi u vidu Gale i Jasara koji nemaju 3 ubacaja u polusezoni zajedno. Sad i Aco u 40. u prvih 11 u Europi (nasa liga ok). Drljo zavaljen, momak zvizducima ispracen, garant sad puca od samopouzdanja...
Ne kazem da je los, ali jos se on puno mora dokazati. Vi optimisti, svaka cast.
Pusti bolan, vidis da vrti pricu kako mu odgovara. Kad treba braniti edisa Aco je masina, kad treba kuditi Basica aco je u 40tim.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 8:33 pmSa strane rezultati, ostalo ne vidis napredak? Sa Mulalicem u 5 utakmica smo stvorili 3 sanse, sa Basicem po utakmici imamo toliko. Drago mi je da 90% shvata da je Basic trenutno televizor u boji za doticnog.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 8:28 pmI ja sam to zakljucio u ovih 10ak tekmi sto nas je trenirao, poraza od Veleza u kupu, poklona Cemana na Grbavici kako bismo izvukli bod protiv strasnog Igmana, izlazak sa Stilom na zadnjem veznom u Tuzli pa onda defanzivna taktika u toj formaciji i spasavanje pobjede protiv Slobode koja je 20 trebala primiti samo da smo presli centar, dvije pobjede gdje smo pogurani, to sto u Banja Luci i pod Bijelim Brijegom centar nismo presli i upisali poraze, spasen bod na lavoru u zadnjoj sekundi. Sve bravura do bravure. Wing bekovi u vidu Gale i Jasara koji nemaju 3 ubacaja u polusezoni zajedno. Sad i Aco u 40. u prvih 11 u Europi (nasa liga ok). Drljo zavaljen, momak zvizducima ispracen, garant sad puca od samopouzdanja...
100% potpuno razliciti arsini, Edisu su u pobjedama mane trazili. Ismijavan ovdje jer je Drljo poceo lijevo u prvoj utamici sad svi sute. Samo slijep ne vidi da od njega i Gasala nemamo koristi na lijevom krilu.Sheldon je napisao/la: ↑ned jul 16, 2023 8:28 pmI ja sam to zakljucio u ovih 10ak tekmi sto nas je trenirao, poraza od Veleza u kupu, poklona Cemana na Grbavici kako bismo izvukli bod protiv strasnog Igmana, izlazak sa Stilom na zadnjem veznom u Tuzli pa onda defanzivna taktika u toj formaciji i spasavanje pobjede protiv Slobode koja je 20 trebala primiti samo da smo presli centar, dvije pobjede gdje smo pogurani, to sto u Banja Luci i pod Bijelim Brijegom centar nismo presli i upisali poraze, spasen bod na lavoru u zadnjoj sekundi. Sve bravura do bravure. Wing bekovi u vidu Gale i Jasara koji nemaju 3 ubacaja u polusezoni zajedno. Sad i Aco u 40. u prvih 11 u Europi (nasa liga ok). Drljo zavaljen, momak zvizducima ispracen, garant sad puca od samopouzdanja...