Nikad desetogodišnje za JUG, ma ni mjesečne. JUG drži mlada raja, šta ćemo mi džuturumi na JUG-u, bio na JUGu prije 48 godina i sad još 10 - pa da sa Vlakova dolazim.ISB87 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 3:21 pmako se ovo prodje, a nadam se da hoce trebalo bi odma razmisljati o desetogodisnjim za jug. dok je te neke euforije, navijaci su fantasticni i mislim da bi akcija imala dobar odziv.
jest da je ljeto i godisnji odmori, ali mislim da bi akcija urodila plodom.
Nosam nigdje procitao da je bez publike ili sam to propustio.
Bez tih desetogodišnjih istok ne bismo u ovim gabaritima izgradili, bez desetogodišnjih nećemo ni jug, odnosno jako teško, jedino da nam sve pare vlasti daju. Ono što bismo mogli uraditi jeste da ponudimo opet desetogodišnje za sjever/istok/jug, a da sredstva budu namijenjena za jug. Samo bih ja stavio sad 1.500, a ne 1.000 KM i to je to.SanMan je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 10:43 pmNikad desetogodišnje za JUG, ma ni mjesečne. JUG drži mlada raja, šta ćemo mi džuturumi na JUG-u, bio na JUGu prije 48 godina i sad još 10 - pa da sa Vlakova dolazim.ISB87 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 3:21 pmako se ovo prodje, a nadam se da hoce trebalo bi odma razmisljati o desetogodisnjim za jug. dok je te neke euforije, navijaci su fantasticni i mislim da bi akcija imala dobar odziv.
jest da je ljeto i godisnji odmori, ali mislim da bi akcija urodila plodom.
Smisliće se nešto, u stilu onog za stolice i plavog zida,
Za JUG od plavog srca, pa kolko ko da - lupam, imaju stručni ljudi za te stvari, JUG je The Maniacs 1987 i naziv tribine Dževad Begić Đilda
mislim i da se sa Istokom pogrješilo sa desetogodišnjim - predug je to period
U pravu si, prepustio bi to The Maniacs 1987, mene malo ponijelo, Đildu sam poznavao i prije rata a pogotovo o ratu sve znamoDiverzant je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 10:55 pmNezahvalno je davati ime jugu po bilo kojem navijaču. Jednostavno je bilo toliko dobrih, srčanih momaka koji su bili pravi Željovci a nisu više sa nama. Mirza Raščić, Haris Selman, Mehmed Ramić, Aner Kasapović, Paco, Admir Numić.... sve prave momčine Allah im se dragi smilovao
Nismo vise gradjevinski klubMajkel je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 7:54 pmAli stadion se mora početi održavati, znam da smo kokuzi ali neki minimum se mora ispoštovati. Ona rasvjeta na sjeveru izgleda užas kad se gleda preko ekrana, led reklame malo rade malo ne rade, trećina ih uopće nije prikopčana, pjesak ispred juga kvari sliku stadiona, baš bode u oči.
Od kad je krov na istoku postavljen ne znam da je ekser zakucan na stadionu..
Ne znam za druge, mene ovakve stvari bole , svaki put me iznenadi koliko se stadion ne održava...ne nadam se nekom ulaganju, ali održavanju postojećeg je ispod svakog minimuma onog što moramo ka svom domu!gavran je napisao/la:Nismo vise gradjevinski klubMajkel je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 7:54 pmAli stadion se mora početi održavati, znam da smo kokuzi ali neki minimum se mora ispoštovati. Ona rasvjeta na sjeveru izgleda užas kad se gleda preko ekrana, led reklame malo rade malo ne rade, trećina ih uopće nije prikopčana, pjesak ispred juga kvari sliku stadiona, baš bode u oči.
Kako nije tuzno,pogledaj samo na sta lici istok kad ga gledas izvana,a pregledah ga fino juce sjedeci ispred od 5 i 15 do pola 7.TugaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub jul 15, 2023 12:16 amNe znam za druge, mene ovakve stvari bole , svaki put me iznenadi koliko se stadion ne održava...ne nadam se nekom ulaganju, ali održavanju postojećeg je ispod svakog minimuma onog što moramo ka svom domu!gavran je napisao/la:Nismo vise gradjevinski klubMajkel je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 7:54 pmAli stadion se mora početi održavati, znam da smo kokuzi ali neki minimum se mora ispoštovati. Ona rasvjeta na sjeveru izgleda užas kad se gleda preko ekrana, led reklame malo rade malo ne rade, trećina ih uopće nije prikopčana, pjesak ispred juga kvari sliku stadiona, baš bode u oči.
Tuzno
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Đilda je bio borac i heroj i njegova pogibija se ne može uopšte usporediti sa ovim navedenim. Tako da se on ne može prirediti nikako s njima.Diverzant je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 10:55 pmNezahvalno je davati ime jugu po bilo kojem navijaču. Jednostavno je bilo toliko dobrih, srčanih momaka koji su bili pravi Željovci a nisu više sa nama. Mirza Raščić, Haris Selman, Mehmed Ramić, Aner Kasapović, Paco, Admir Numić.... sve prave momčine Allah im se dragi smilovao
teatrale36 je napisao/la: ↑sub jul 15, 2023 2:15 pmĐilda je bio borac i heroj i njegova pogibija se ne može uopšte usporediti sa ovim navedenim. Tako da se on ne može porediti nikako s njima.Diverzant je napisao/la: ↑pet jul 14, 2023 10:55 pmNezahvalno je davati ime jugu po bilo kojem navijaču. Jednostavno je bilo toliko dobrih, srčanih momaka koji su bili pravi Željovci a nisu više sa nama. Mirza Raščić, Haris Selman, Mehmed Ramić, Aner Kasapović, Paco, Admir Numić.... sve prave momčine Allah im se dragi smilovao