Toliko o tome da ne može...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 11:55 pmZdenka do istoka nasa. Gostujuci idu na zapad. Odlicno i zbog veceg broja navijaca i zbog koreografije. Hajde Zeljo...

VOLIM TE ŽELJO!

Toliko o tome da ne može...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 11:55 pmZdenka do istoka nasa. Gostujuci idu na zapad. Odlicno i zbog veceg broja navijaca i zbog koreografije. Hajde Zeljo...
Ne moze kada dolaze gostujuci navijaci, NE MOZE! Minskovih dolazi 20ak i vecinom su porodice pa ce biti smjesteni na zapadu i nece biti tretirani kao navijaci.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:06 pmToliko o tome da ne može...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 11:55 pmZdenka do istoka nasa. Gostujuci idu na zapad. Odlicno i zbog veceg broja navijaca i zbog koreografije. Hajde Zeljo...![]()
VOLIM TE ŽELJO!![]()
Mislim da nije nikada.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 12:58 pmNe znam kad se ovo zadnji put desilo da imamo citav kapacitet stadiona na raspolaganju, a da pritom 2 dana prije prodamo sve karte
Pa upravo iz tog razloga sam i govorio, jer će ih doći 20ak.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:09 pmNe moze kada dolaze gostujuci navijaci, NE MOZE! Minskovih dolazi 20ak i vecinom su porodice pa ce biti smjesteni na zapadu i nece biti tretirani kao navijaci.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:06 pmToliko o tome da ne može...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 11:55 pmZdenka do istoka nasa. Gostujuci idu na zapad. Odlicno i zbog veceg broja navijaca i zbog koreografije. Hajde Zeljo...![]()
VOLIM TE ŽELJO!![]()
Raspitao sam se. Naravno da MOŽE. Istina je da MUP KS kaže da je njihov prijedlog (iako to u razgovorima sigurno zvuči kao uvjet) da se stave gostujući na sjeveroistok. Ali šta mi možemo uraditi? Sjeveroistok tretirati kao posebnu tribinu. Štampati godišnje i pojedinačne ulaznice. Jasno dati do znanja da mi nemamo drugu opciju osim staviti navijače na sjeverozapad. Mi na NAŠEM stadionu odvojimo minimalno 5% na sjeverozapadu. MUP je dužan osigurati ulazak i izlazak gostujućih navijača. Vidjeli ste kako to rade drugi MUP-ovi, gdje ulazimo na tribinu s 20 minuta kašnjenja, izlazimo u 80. Ili u Trebinju gdje hodaš preko cijele tribine dok dođeš do svog mjesta. Ako nisu u mogućnosti osigurati to, navijači se vraćaju nazad, kao naši što nisu mogli u Banjaluku ući. Odgovornost je na MUP-u, naše kao domaćina je da odvojimo dio kapaciteta, možemo mi i na jugu ako želimo, iako naravno to nikad neće biti slučaj.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:09 pmNe moze kada dolaze gostujuci navijaci, NE MOZE! Minskovih dolazi 20ak i vecinom su porodice pa ce biti smjesteni na zapadu i nece biti tretirani kao navijaci.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:06 pmToliko o tome da ne može...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 11:55 pmZdenka do istoka nasa. Gostujuci idu na zapad. Odlicno i zbog veceg broja navijaca i zbog koreografije. Hajde Zeljo...![]()
VOLIM TE ŽELJO!![]()
Otidji u klub onda sa prijedlogom i zavrsite to.kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:44 pmRaspitao sam se. Naravno da MOŽE. Istina je da MUP KS kaže da je njihov prijedlog (iako to u razgovorima sigurno zvuči kao uvjet) da se stave gostujući na sjeveroistok. Ali šta mi možemo uraditi? Sjeveroistok tretirati kao posebnu tribinu. Štampati godišnje i pojedinačne ulaznice. Jasno dati do znanja da mi nemamo drugu opciju osim staviti navijače na sjeverozapad. Mi na NAŠEM stadionu odvojimo minimalno 5% na sjeverozapadu. MUP je dužan osigurati ulazak i izlazak gostujućih navijača. Vidjeli ste kako to rade drugi MUP-ovi, gdje ulazimo na tribinu s 20 minuta kašnjenja, izlazimo u 80. Ili u Trebinju gdje hodaš preko cijele tribine dok dođeš do svog mjesta. Ako nisu u mogućnosti osigurati to, navijači se vraćaju nazad, kao naši što nisu mogli u Banjaluku ući. Odgovornost je na MUP-u, naše kao domaćina je da odvojimo dio kapaciteta, možemo mi i na jugu ako želimo, iako naravno to nikad neće biti slučaj.
Ovo baš pojednostavljujem, trebalo bi tu urediti i još neke tehnikalije tipa na koji ulaz bi ulazili, urediti taj prostor, osigurati prolaz do zapadne tribine (što se može i preko pomoćnog terena, lupam sad) i slično. Ali MOŽE!
Naravno da nije ok, isto kao što mi nije ok da vrate naše pred Banjalukom, da ih na svakom drugom gostovanju tretiraju kao kriminalce najgore vrste. Ali ovdje nije o tome riječ, nego o tome šta je naša odgovornost, a šta odgovornost MUP-a. I, ako me pitaš, puno mi je bitniji ugođaj naših navijača na Grbavici, nego gostujućih. A ljudi iz kluba čitaju forum, to znamo, neka urade šta je u njihovoj moći i o tome obavijeste javnost.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 2:01 pmOtidji u klub onda sa prijedlogom i zavrsite to.kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:44 pmRaspitao sam se. Naravno da MOŽE. Istina je da MUP KS kaže da je njihov prijedlog (iako to u razgovorima sigurno zvuči kao uvjet) da se stave gostujući na sjeveroistok. Ali šta mi možemo uraditi? Sjeveroistok tretirati kao posebnu tribinu. Štampati godišnje i pojedinačne ulaznice. Jasno dati do znanja da mi nemamo drugu opciju osim staviti navijače na sjeverozapad. Mi na NAŠEM stadionu odvojimo minimalno 5% na sjeverozapadu. MUP je dužan osigurati ulazak i izlazak gostujućih navijača. Vidjeli ste kako to rade drugi MUP-ovi, gdje ulazimo na tribinu s 20 minuta kašnjenja, izlazimo u 80. Ili u Trebinju gdje hodaš preko cijele tribine dok dođeš do svog mjesta. Ako nisu u mogućnosti osigurati to, navijači se vraćaju nazad, kao naši što nisu mogli u Banjaluku ući. Odgovornost je na MUP-u, naše kao domaćina je da odvojimo dio kapaciteta, možemo mi i na jugu ako želimo, iako naravno to nikad neće biti slučaj.
Ovo baš pojednostavljujem, trebalo bi tu urediti i još neke tehnikalije tipa na koji ulaz bi ulazili, urediti taj prostor, osigurati prolaz do zapadne tribine (što se može i preko pomoćnog terena, lupam sad) i slično. Ali MOŽE!
P.S. tebi ako je ok da gostujucim neko zabrani da dodju na Grbavicu onda nemam rijeci.
ili jesi ili nisi lafstorm_raider je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 2:29 pmStigla vecinski dio opreme Omladinskom pogonu od novca koje je Miske donirao Klubu nakon dobijene tuzbe. Ukupno 9970 KM. Ostatak ce za koji dan stici.
![]()
mislim da gostujuce navijece treba smjestiti na zapadosjeverMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:32 pmPa upravo iz tog razloga sam i govorio, jer će ih doći 20ak.
Nece vise dolaziti SDBP majice u shop. Dolazit ce drugi modeliIlProfessore je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 11:11 amVjerujem da će biti sjajna parola Manijaka za genocid, nadam se samo da nas UEFA neće kazniti.
Da li će u ovih dan-dva doći bilo kakve nove majice u klupski fanshop? I da li je u TM shopu došla nova garnitura SDBP majica?
Logičnogavran je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 2:57 pmmislim da gostujuce navijece treba smjestiti na zapadosjeverMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 11, 2023 1:32 pmPa upravo iz tog razloga sam i govorio, jer će ih doći 20ak.