PrejakSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 5:01 pmSvejedno potpisao ili da nije, nista previse ne ocekujem, ali ovaj video zadnji su dobro najavili.
PrejakSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 5:01 pmSvejedno potpisao ili da nije, nista previse ne ocekujem, ali ovaj video zadnji su dobro najavili.
Konferencijske ligeMulalic Edis je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 3:30 pmKakvu grupu?Dzezvar je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 3:21 pmTamam kada u grupu udjemo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 1:54 pmKupite nesto al u TM shopu jer u klupskom mozete samo plavi dildo dobiti. Hej doce dresovi u augustu. Nek dodje u novembru bolje. Najvise sam ih branio ovdje, ali su me od juna iznervirali. Necu vise siriti negativu, ali je jace od mene jer mi smeta neznanje. Jedva cekam tekmu, bice show pravi.
Idemo Plaviii
Logicno
Ovcina je imao bolje ponude borca i tuzle,ali je ipak prihvatio nasu.salle86 je napisao/la: ↑sub jul 08, 2023 7:30 pmMrtvi smo kokuzi, valjda je to svima jasno. Da u ligi po finansijama spadamo u drugi dio. I sasvim je logično da ne možeš dovesti jako ime kad dosta klubova mogu dati i duplo, a ako i dovedeš onda neće se on sigurno vezati 3-4-5 godina za tu "mizernu" platu. Tako da sabura treba ljudi, ovo je tranzicijski period, nije idealno ali je bolje nego prošle sezone gdje nisi imao ništa ponuditi igraču, sad već možeš makar nešto. Biće to bolje, treba veći budžet pa onda razmišljati o igračima sa 10 milja platama i ugovorima od 3-4 godine