Tako je.
Niko nije obavezan kupiti plavu maju, moze uzeti neku svoju staru ili dres, ali da je plavo

Tako je.
Pa bilo je dogovora sa preko 90% ljudi, tako se i sve ostalo moze dogovoriti.kvalitet je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 8:43 amNema dogovora ako ranije ne ispoštuješ dogovoreno, uostalom puno se tu pitao i menadžer ili ko većstorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 10:31 pmNe radi se o tome uopste, vec se radi o tome sto je odbijao svaki vid dogovora, iako je znao da nam je licenca u pitanju. Nesto slicno kao sto je Amar odbijao, iako se njih dvoje ne mogu porediti. Naravno da svako treba svoj zaradjeni novac dobiti, to nigdje nisam napisao i molim te da mi to ne imputiras.
Nisam fan Tuceta ni ja. Prije svega zbog mahalanja sa svakim. I jos dosta nekih stvari.igla je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 9:03 amNisam veliki fan Tuceta, ali nema ni on puno tu nešto. Nema se para. Npr, Ovčina i ako dođe, doći će samo jer voli Želju, obzirom kakvu ponudu/e ima još. Nekonkurentni smo totalno i to je jedina istina.
U ovoj situaciji, svaki iole normalan igrač koji pristane da igra za nas i pare koje dajemo je premija.
Bice spektakularna, nije to nikakva tajnaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 8:06 pmBilo bi dobro ko moze doci u ponedeljak i utorak, mislim da je potrebno i naglasiti da se ne siri prica kakva ce koreografija biti, pogotovo ne ovdje na forumu.
Njima kao da nije tekma. Zadnja objava 26. juna. Ljudi dukseve izlozili. Cisti primjer neznanja sa kojima ce Zeljeznicar biti finansijski ostecen. Sreca pa su Manijaci ovakvi...
E j... te svjetlo na sjeveru. Stalno sam na sjeveru i nikad mi nije falilo svjetlo
I ok ti je odgovor da je to zbog UEFA-e? Daj da pogasimo onda i na istoku i zapadu, koji će nam k***c. Pogasi i sve LED-ove. Uštedit ćemo dosta struje.