Iskreno se nadam da se niko ne LOŽI na njihovo bilo šta, pa tako i na ove što misle i izjavljuju da su došli u najveći BiH klub. Treba upratiti ko šta radi, pa tako i ove gurbete, ali spominjati ih je blago rečeno gadno.cipiripi je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 10:50 amVise vrijedi nasa ekipa koja je 80 % ostala na okupu i koja je unaprijedjena sa modernim trenerom, nego neki PRETPLACENI juznoamerikanci kod pitara.
Ne znam fakat sta se lozite na njih, jeste li vi svjesni sta je nasa liga. Mozes imati GALAkTIKOSE ali igrati nasu ligu je bas za.jebano.
Sacekajte hercegovacke vrucine i novembarske livade, pa ce te vidjeti sta znaci iskustvo igranja nase lige.
Ljudi PERU pare strasne pare i vi se lozite na njihove igrace.
Na nama je da i ove sezone zadrzimo prosjek preko 6000 navijaca na utakmice a ostalo ce sve doci na svoje.
U cetvrtak napunimo Grbavicu i pokazimo Evropi kako se voli nas Zeljo.
Sa takvim razmišljanjem bi nas i saobraćajac ohladio
Ako stvaraš ekipu i igrače, onda moraš više ulagati i u svoju djecu. Nama je OP godinama već zapušten.pile87 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 10:58 amKao prvo treba se koncentrisati na utakmicu sa Dinamom i jednostavno uzivati u tome jer smo zasluzili bez obzira na ishod.
Drugo prelazni rok nije gotov i ne treba donositi sud unaprijed, mi cemo konacan sud o ekipi donijeti vec nakon prvih 5-6 kola.
Postoji vise puteva do uspjeha ako imas novac taj put je laksi i brzi ako nemas onda stvaras kako igrace tako i ekipu. To sto su imena manje poznata ne znaci da necemo imati kvalitet dovoljan za nasu ligu. Svakako ne bih nase ambicije ove godine gurao naprijed zbog situacije u kojoj jesmo i zbog konkurencije koja je ove godine i veca i po meni bolja. Mene recimo vise brine naredna godina u kojoj ce se vrlo vjerovatno oprostiti Aco, Coca i Stila ako ne vise nece igrati neku zapazenu ulogu u ekipi kako to nadoknaditi...
Ja sam po prirodi optimista, posebno u sportu. Ali mislim da mi možemo samo neku amatersku ekipu izbaciti u ovim pretkolima, al vidjet ćemo.
SamoNapad je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 11:40 amJedina briga mi je hoce li biti ljudi bez plavih majica (zelena, žuta, crvena) i da kupim kartu na vrijeme. Ako je neko zasluzio ds uziva bar jednu utakmicu nakon svega to smo mi. Jednu utakmicu uzivati bez kalkulacija o parama i ostalim stvarima. Ako vec trazite krivce onda imate starije uprave koje su nas dovele u ovu situaciju to je prava adresa.
Mi jos uvijek disemo na skrge.....fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 10:13 amJojjjj sto ne mogu vise ovog kmecanja , kukumacenja, kukanja , svi imaju pare za igrace samo mi nemamo , s dajjjjj , kako smo imali u goroj situaciji za Krpica , Santosa , Amoaha?? A sad kad smo prodisali nemamo za kifle ?? Daj dosta vise kukanja molim vas ...igla je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 9:03 amNisam veliki fan Tuceta, ali nema ni on puno tu nešto. Nema se para. Npr, Ovčina i ako dođe, doći će samo jer voli Želju, obzirom kakvu ponudu/e ima još. Nekonkurentni smo totalno i to je jedina istina.
U ovoj situaciji, svaki iole normalan igrač koji pristane da igra za nas i pare koje dajemo je premija.
Ja bio u udruzenju prije 15 tak min znaci ludnica je , kaze momak da ih je prodao 200 od 2 sata, vec neke djecije velicine falecipiripi je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 2:32 pmKako ide prodaja majica, planiram poslije posla otici, nadam se da ima svih velicina i za nas "ugodno popunjene"
Ispostujmo momke iz grupe, znam da za ovih 7 dana treba izdvojiti najmanje 30-40 KM za naseg Zelju (majca + karte), ali hajmo pokazati nasu ljubav i pomoci momcima da realizuju zamisljenu koreografiju.
I dizajn majica je top tako da nema greskefanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 3:05 pmJa bio u udruzenju prije 15 tak min znaci ludnica je , kaze momak da ih je prodao 200 od 2 sata, vec neke djecije velicine falecipiripi je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 2:32 pmKako ide prodaja majica, planiram poslije posla otici, nadam se da ima svih velicina i za nas "ugodno popunjene"
Ispostujmo momke iz grupe, znam da za ovih 7 dana treba izdvojiti najmanje 30-40 KM za naseg Zelju (majca + karte), ali hajmo pokazati nasu ljubav i pomoci momcima da realizuju zamisljenu koreografiju.
Do 07.07pestabudimpesta je napisao/la: ↑pet jul 07, 2023 12:28 pmNe znam je li neko pitao, dokad je rok da se preda spisak sa igracima