Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Majkel
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2023 10:49 am

Kako će nas ohladiti u četvrtak niste svjesni :)

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 07, 2023 10:50 am

Vise vrijedi nasa ekipa koja je 80 % ostala na okupu i koja je unaprijedjena sa modernim trenerom, nego neki PRETPLACENI juznoamerikanci kod pitara.

Ne znam fakat sta se lozite na njih, jeste li vi svjesni sta je nasa liga. Mozes imati GALAkTIKOSE ali igrati nasu ligu je bas za.jebano.

Sacekajte hercegovacke vrucine i novembarske livade, pa ce te vidjeti sta znaci iskustvo igranja nase lige.

Ljudi PERU pare strasne pare i vi se lozite na njihove igrace.

Na nama je da i ove sezone zadrzimo prosjek preko 6000 navijaca na utakmice a ostalo ce sve doci na svoje.

U cetvrtak napunimo Grbavicu i pokazimo Evropi kako se voli nas Zeljo.
Alea iacta est!

pile87
Kontakt:

pet jul 07, 2023 10:58 am

Kao prvo treba se koncentrisati na utakmicu sa Dinamom i jednostavno uzivati u tome jer smo zasluzili bez obzira na ishod.
Drugo prelazni rok nije gotov i ne treba donositi sud unaprijed, mi cemo konacan sud o ekipi donijeti vec nakon prvih 5-6 kola.
Postoji vise puteva do uspjeha ako imas novac taj put je laksi i brzi ako nemas onda stvaras kako igrace tako i ekipu. To sto su imena manje poznata ne znaci da necemo imati kvalitet dovoljan za nasu ligu. Svakako ne bih nase ambicije ove godine gurao naprijed zbog situacije u kojoj jesmo i zbog konkurencije koja je ove godine i veca i po meni bolja. Mene recimo vise brine naredna godina u kojoj ce se vrlo vjerovatno oprostiti Aco, Coca i Stila ako ne vise nece igrati neku zapazenu ulogu u ekipi kako to nadoknaditi...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

kb80
Kontakt:

pet jul 07, 2023 10:59 am

cipiripi je napisao/la:
pet jul 07, 2023 10:50 am
Vise vrijedi nasa ekipa koja je 80 % ostala na okupu i koja je unaprijedjena sa modernim trenerom, nego neki PRETPLACENI juznoamerikanci kod pitara.

Ne znam fakat sta se lozite na njih, jeste li vi svjesni sta je nasa liga. Mozes imati GALAkTIKOSE ali igrati nasu ligu je bas za.jebano.

Sacekajte hercegovacke vrucine i novembarske livade, pa ce te vidjeti sta znaci iskustvo igranja nase lige.

Ljudi PERU pare strasne pare i vi se lozite na njihove igrace.

Na nama je da i ove sezone zadrzimo prosjek preko 6000 navijaca na utakmice a ostalo ce sve doci na svoje.

U cetvrtak napunimo Grbavicu i pokazimo Evropi kako se voli nas Zeljo.
Iskreno se nadam da se niko ne LOŽI na njihovo bilo šta, pa tako i na ove što misle i izjavljuju da su došli u najveći BiH klub. Treba upratiti ko šta radi, pa tako i ove gurbete, ali spominjati ih je blago rečeno gadno.
Samo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Diverzant
Kontakt:

pet jul 07, 2023 11:33 am

Majkel je napisao/la:
Sa takvim razmišljanjem bi nas i saobraćajac ohladio
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 07, 2023 11:40 am

Jedina briga mi je hoce li biti ljudi bez plavih majica (zelena, žuta, crvena) i da kupim kartu na vrijeme. Ako je neko zasluzio ds uziva bar jednu utakmicu nakon svega to smo mi. Jednu utakmicu uzivati bez kalkulacija o parama i ostalim stvarima. Ako vec trazite krivce onda imate starije uprave koje su nas dovele u ovu situaciju to je prava adresa.

kvalitet
Kontakt:

pet jul 07, 2023 11:45 am

pile87 je napisao/la:
pet jul 07, 2023 10:58 am
Kao prvo treba se koncentrisati na utakmicu sa Dinamom i jednostavno uzivati u tome jer smo zasluzili bez obzira na ishod.
Drugo prelazni rok nije gotov i ne treba donositi sud unaprijed, mi cemo konacan sud o ekipi donijeti vec nakon prvih 5-6 kola.
Postoji vise puteva do uspjeha ako imas novac taj put je laksi i brzi ako nemas onda stvaras kako igrace tako i ekipu. To sto su imena manje poznata ne znaci da necemo imati kvalitet dovoljan za nasu ligu. Svakako ne bih nase ambicije ove godine gurao naprijed zbog situacije u kojoj jesmo i zbog konkurencije koja je ove godine i veca i po meni bolja. Mene recimo vise brine naredna godina u kojoj ce se vrlo vjerovatno oprostiti Aco, Coca i Stila ako ne vise nece igrati neku zapazenu ulogu u ekipi kako to nadoknaditi...
Ako stvaraš ekipu i igrače, onda moraš više ulagati i u svoju djecu. Nama je OP godinama već zapušten.

Ali ja sam na tragu mišljenja da se o stvaranju igrača i ekipe priča samo onda kada se nema para. A bez para, sviđalo se to nama ili ne, jednostavno te nema u današnjem fudbalu. Možeš ti ovako izaći u Evropu, ali jedno ili max dva pretkola i to je to. Je*o i to…

Što se tiče Štile, Coce i Ace, nadam se da ćemo se u ovoj i narednoj godini ozbiljnije pozabaviti traženjem strateškog partnera, pa budemo dovoljno solventni da dovedemo dostojne zamjene. Sve ostalo je sirotinjska i šuplja priča.

Protiv Dinama izaći hrabro i igrati fudbal, pa šta bude. Bit će pun stadion, nevjerovatna podrška, na igračima je da ostave zadnji atom snage na terenu. Ako to urade, pa čak i da bude negativan rezultat, ja ću biti zadovoljan.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Majkel
Kontakt:

pet jul 07, 2023 12:06 pm

Diverzant je napisao/la:
pet jul 07, 2023 11:33 am
Majkel je napisao/la:
Sa takvim razmišljanjem bi nas i saobraćajac ohladio
Ja sam po prirodi optimista, posebno u sportu. Ali mislim da mi možemo samo neku amatersku ekipu izbaciti u ovim pretkolima, al vidjet ćemo.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet jul 07, 2023 12:26 pm

Opustite se braco, idemo uzivati u najvecem spektaklu, neviđenom kod nas!

Jacksparrow
Kontakt:

pet jul 07, 2023 12:28 pm

SamoNapad je napisao/la:
pet jul 07, 2023 11:40 am
Jedina briga mi je hoce li biti ljudi bez plavih majica (zelena, žuta, crvena) i da kupim kartu na vrijeme. Ako je neko zasluzio ds uziva bar jednu utakmicu nakon svega to smo mi. Jednu utakmicu uzivati bez kalkulacija o parama i ostalim stvarima. Ako vec trazite krivce onda imate starije uprave koje su nas dovele u ovu situaciju to je prava adresa.

E vala ako se ne ispostuje svi u plavom stvarno sramota za svakog pojedinca koji ne ispostuje. Bit Tm shop, fan shop pa i ljudi sa standovima mozes ispostovat kako god...
FCŽ

pestabudimpesta
Kontakt:

Ne znam je li neko pitao, dokad je rok da se preda spisak sa igracima
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Dzezvar
Kontakt:

pet jul 07, 2023 1:38 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jul 07, 2023 10:13 am
igla je napisao/la:
pet jul 07, 2023 9:03 am
Nisam veliki fan Tuceta, ali nema ni on puno tu nešto. Nema se para. Npr, Ovčina i ako dođe, doći će samo jer voli Želju, obzirom kakvu ponudu/e ima još. Nekonkurentni smo totalno i to je jedina istina.

U ovoj situaciji, svaki iole normalan igrač koji pristane da igra za nas i pare koje dajemo je premija.
Jojjjj sto ne mogu vise ovog kmecanja , kukumacenja, kukanja , svi imaju pare za igrace samo mi nemamo , s dajjjjj , kako smo imali u goroj situaciji za Krpica , Santosa , Amoaha?? A sad kad smo prodisali nemamo za kifle ?? Daj dosta vise kukanja molim vas ...
Mi jos uvijek disemo na skrge.....
I smanjite malo tu pitarsku politiku....slusate kako oni pisaju po sirotinji i onda to ovjdje prenosite...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 07, 2023 2:32 pm

Kako ide prodaja majica, planiram poslije posla otici, nadam se da ima svih velicina i za nas "ugodno popunjene"

Ispostujmo momke iz grupe, znam da za ovih 7 dana treba izdvojiti najmanje 30-40 KM za naseg Zelju (majca + karte), ali hajmo pokazati nasu ljubav i pomoci momcima da realizuju zamisljenu koreografiju.
Alea iacta est!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 07, 2023 3:05 pm

cipiripi je napisao/la:
Kako ide prodaja majica, planiram poslije posla otici, nadam se da ima svih velicina i za nas "ugodno popunjene"

Ispostujmo momke iz grupe, znam da za ovih 7 dana treba izdvojiti najmanje 30-40 KM za naseg Zelju (majca + karte), ali hajmo pokazati nasu ljubav i pomoci momcima da realizuju zamisljenu koreografiju.
Ja bio u udruzenju prije 15 tak min znaci ludnica je , kaze momak da ih je prodao 200 od 2 sata, vec neke djecije velicine fale
Srcu draga, boja PLAVA !

Diverzant
Kontakt:

pet jul 07, 2023 3:10 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jul 07, 2023 3:05 pm
cipiripi je napisao/la:

Ja bio u udruzenju prije 15 tak min znaci ludnica je , kaze momak da ih je prodao 200 od 2 sata, vec neke djecije velicine fale
I dizajn majica je top tako da nema greske

BHDragons
Kontakt:

pet jul 07, 2023 3:42 pm

Ko nema za majicu nek obuče neku svoju plavu, imamo svi sigurno nešto plavo, ne mora biti Željino, ispoštujmo ovo Željovci.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ublehas
Kontakt:

pet jul 07, 2023 3:59 pm

Maloprije je bilo brojeva.

Grbavica1
Kontakt:

pet jul 07, 2023 4:15 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
Ne znam je li neko pitao, dokad je rok da se preda spisak sa igracima
Do 07.07

Diverzant
Kontakt:

pet jul 07, 2023 4:16 pm

Evo reče Bašić da ostaju definitivno i Alison i ovaj saudijac

Diverzant
Kontakt:

pet jul 07, 2023 4:25 pm

@Straus sta bi od one tvoje liste sa kartotekarine, jel je iko pogledao i imal sta aktivno. Bilo je dobrih igrača

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 33 gosta.

Prijava