Bašić je rekao da su stilom tu negdje, samo što Dinamo ima puno više igračkog kvaliteta.
Nadam se da će biti zvanične potvrde potpisa novih igrača sa trajanjima ugovora. Ovog malog Saudijca ako ne potpišemo na 3 godine bar, ništa nismo napravili.
Koliko znam dobijamo samo trening naknadu jer on nema ugovor sa nama trenutno. Nek me neko ispravi ako grijesim
https://fkzeljeznicar.ba/foto-krizevac- ... car/48312/Lopta je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 2:44 amKoliko znam dobijamo samo trening naknadu jer on nema ugovor sa nama trenutno. Nek me neko ispravi ako grijesim
Imao je amaterski ugovor koji je istekao 30.06.2023.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 8:09 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-krizevac- ... car/48312/
prosle godine je potpisao ugovor, al ne piše na koliko godina
AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 10:39 amImao je amaterski ugovor koji je istekao 30.06.2023.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 8:09 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-krizevac- ... car/48312/
prosle godine je potpisao ugovor, al ne piše na koliko godina
Mene baš zanima bi li iko od nas eto rođenih u Sarajevu, i dobiješ eto neku priliku da igraš bilo gdje sezonu-dvije, nakon toga 5 puta bolji ugovor, odlučio odbiti tu ponudu. De baSheldon je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 12:14 pmVidim pozitivni komentari Hodzicu po instagramu, ma ja ba Hodza slogan ti nama daj. Bas podanicki mentalitet, vrati nam se opet nekadTo sto si vracen iz mrtvih ovdje i postao opet nesto se ne vraca sloganom. Tvoj odnos prema klubu u posljednjih 6 mjeseci je sraman, ali eto bilo je i gorih pa nam ti super ispade.
Bilo je još nekih stvari mimo terena al eto nije za pričuSheldon je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 12:14 pmVidim pozitivni komentari Hodzicu po instagramu, ma ja ba Hodza slogan ti nama daj. Bas podanicki mentalitet, vrati nam se opet nekadTo sto si vracen iz mrtvih ovdje i postao opet nesto se ne vraca sloganom. Tvoj odnos prema klubu u posljednjih 6 mjeseci je sraman, ali eto bilo je i gorih pa nam ti super ispade.
Rijetko se kad složim sa tobom ali ovog puta si fakat u pravu.Hodžic bio rezerva u Slobodi poznat po tome što je nama zabio guzivom go.Nakon toga odlazi u Španiju pa u Portugal gdje nikako ne igra. Zadnjih polaSheldon je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 12:14 pmVidim pozitivni komentari Hodzicu po instagramu, ma ja ba Hodza slogan ti nama daj. Bas podanicki mentalitet, vrati nam se opet nekadTo sto si vracen iz mrtvih ovdje i postao opet nesto se ne vraca sloganom. Tvoj odnos prema klubu u posljednjih 6 mjeseci je sraman, ali eto bilo je i gorih pa nam ti super ispade.
Buraz ako je istina za onu tužbu kad je licnenca bila upitna za neki smiješan iznos, nabijem ja njega na kuraccstorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 2:02 pmZolotic proglasen za najboljeg igraca svog kluba za proslu sezonu. Bravo momcino, nakon onog loma nisam ocekivao da ce ovako daleko dogurati.
Joj ja sam skroz zaboravio na to... slazem se.Diverzant je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 2:15 pmBuraz ako je istina za onu tužbu kad je licnenca bila upitna za neki smiješan iznos, nabijem ja njega na kuraccstorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2023 2:02 pmZolotic proglasen za najboljeg igraca svog kluba za proslu sezonu. Bravo momcino, nakon onog loma nisam ocekivao da ce ovako daleko dogurati.