Konkurenciju uvijek gledam. Sarajevo se ozbiljno pojačalo, Zrinjski da ne govorim, Borac neću spomenuti iz drugih razloga, a bolje od nas su se pojačali čak i Velež i Široki Brijeg. Naravno da me to brine. Ne bi bilo fino potpisati još 1-2 igrača, nego smo se davno trebali pojačati sa još 2 igrača ako smo željeli ozbiljno ući u sezonu.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jul 04, 2023 7:41 pmDa nikog nisu doveli od onih takozvanih pojacanja, ne bi ni nasi navijaci crnjacili toliko nego misle ovi doveli jaka imena, a mi nista. Fino bi bilo potpisati jos 1-2 igraca, pa cemo vidjeti.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2023 4:42 pmTo sto mi obicni navijaci ne vidimo ili ne procitamo ne znaci da se na mjesecnoj bazi ne uplacuju razni reprogrami ne znaci da neko te pare nije namakao, pa koliko god to bilo. Klub ide ka ozdravljenu, trebat ce jos vremena, ali snage nam ne fali. Gurat cemo ga koliko god treba i do kada god treba, a drugi nas ne interesuju. To sto neko dovede igraca sa stomacinom i da mu 50 hiljada mjesecno to ne znaci da su odmakli od nekoga vec imaju katastrofalnu politiku. Tako da mi radimo, nikako ne bih zadovoljan bio. Ali kao sto rekoh, drugi nas ne zanimaju i bilo bi lijepo da se brisu postovi kada se spominju drugi klubovi na ovoj temi osim ako ne igramo sa tim klubom u datoj situaciji. Nema nikakve potrebe da polemisemo o tome.
Jesmo prošle sezone završili 3. na tabeli, ali to je plod nekih drugih stvari, ne samo našeg svakako upitnog kvaliteta. Da su konkurenti igrali cijelu sezonu na svojim stadionima, Evropu ne bi vidjeli očima. Dakle priča da je bitno zadržati kostur ekipe ne pije vodu. Pa čak i da je prihvatimo, opet su ti otišla dva najbolja igrača, gdje si samo jednog donekle zamijenio (Rustem).
Moja jedina nada i dalje je šef, ja ga ne bih tjerao makar bili zadnji na tabeli na polusezoni.