**** mater ako ova trenutna ekipa nije bolja od te
**** mater ako ova trenutna ekipa nije bolja od te
Nije bolja ali kad pogledas ekipu vidis da su pocela 3 prednja vezna(vranjes curjuric arezina) i stoper na desnom beku(rodin)Diverzant je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 5:18 pm**** mater ako ova trenutna ekipa nije bolja od te
Pa potpisali su ih prošle godine ja mislim. A priča se da su obojica kao slobodni otišli, Pirić navodno u Igman, Križevac u Slaviju. Mogli su ih u ove klubove poslati na posudbu, nek steknu seniorskog iskustva, pa da se vrate.
To su ili amaterski ili stpendijski ugovori koji se mogu vrlo lahko raskinuti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 6:53 pmPa potpisali su ih prošle godine ja mislim. A priča se da su obojica kao slobodni otišli, Pirić navodno u Igman, Križevac u Slaviju. Mogli su ih u ove klubove poslati na posudbu, nek steknu seniorskog iskustva, pa da se vrate.
To su ili amaterski ili stpendijski ugovori koji se mogu vrlo lahko raskinuti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 6:53 pmPa potpisali su ih prošle godine ja mislim. A priča se da su obojica kao slobodni otišli, Pirić navodno u Igman, Križevac u Slaviju. Mogli su ih u ove klubove poslati na posudbu, nek steknu seniorskog iskustva, pa da se vrate.
Pravi četnički klubovi, dabogda se ugasili.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 6:50 pmPrijateljsku Zvezda - bojac prenosi arena hahahah
Ovo je druga prijateljska Zvezde otkako su počeli pripreme, ni jednu nisu igrali na Zlatiboru, u Užicu igraju.
Ko je mislio da Santos i Amoah neće biti dobri kod nas u ovoj ligi, taj veze s loptom nema. A ovo boldirano je klasična laž. Santos odigrao 29 utakmica, 23 počeo. Amoah 27 utakmica, 21 počeo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 4:45 pmPa prelazni rok je valjda u skladu s budzetom koji imamo. Da se moze dovesti jel se to ne bi doveli? Aa sfrucnjaci?Prethodna dva su bila prelosa na papiru takodjer. Na ljeto je dosao Santos, ispao iz lige i pola utakmica bio na klupi, isto vazi za Amou, dakle dvojica fenjerasa, te Vego, federalna liga i Haracic, federalka i Beganovic.
Prelazni rok prije toga, Galic dugo vremena bez utakmica, Coca - iz ljubavi, veliko pojacanje, Resic, Cerimagic, Vucenovic...
Ovaj zadnji zimski je bio nesto bolji barem na papiru. Ali onda smo vidjeli da je papir qrac i dobili smo losijrg lijevog beka od tog jeftinog kojeg imamo i dva spica s 3 gola u 15 utakmica.
Ne znam doktori FM da mi vi objasnite jel treba dovesti sad 3 , 4 igraca na tri godine i po 10 milja im dati platu? To je vise od milion maraka u konacnici, a prije par mjeseci na pripreme se islo na umjetnu travu i jedva za autobus skrpili. Jesu li ovi sad isplaceni sto igraju? Znate li uospte u kojem je qrcu klub? Rijesava se dio po dio, a taj "Daj pojacanja" nema nikakvog smisla prije nego sto isplatis dugovr poreze, Amare, zečeve, Albu.. Ne mogu da vjerujem kakve ljudi gluposti pisu, prvo jucer za one pripreme na Bjelasnici kao da je 1992 i onda hoce pojacanja. Posaljite te CV u klub i udjite, dovedite nam ta pojacanja. Mi nismo ni Sarajevo, a ni Zrinjski, niti cemo biti u skorije vrijeme tako da ne valjajte gluposti. Svi na Dinamo. Svi u Plavom.
Ja također volim vidjeti konkretan učinak kroz statistiku, ali volim vidjeti i igrača na terenu bez gledanja statistike. Santos je imao tu probojnost u Rudaru i zbog toga smo ga doveli. Veseli je to imao u Slobodi, nakon toga on više nije imao tu moć i mi smo ga kasno doveli kad je bio u silaznoj putanji, uostalom kao i mnoge druge.
Amoah potpisao 31.7.2022. a na predstavljanje na Grbavicu stigao 8.8.2023. Debitirao tek protiv Borca u 6. kolu ako se je varam. Hocu da kazem da ti bolji igraci koji bi kod nas mogli zavrsiti sigurno nece u junu potpisati za nas.
Nije problem komentarisanje, problem je kad se ne želi skontati a nije se od juče tu da se o tome nije pisalo i čitalo.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 5:34 pmKomentarisanje prelaznog roka, igrača, uprave, bilo čega vezano za klub, za to služi forum. Opet kažem, ako ćemo se voditi time ako vi bolje možete, prijavite se u klub, onda isto važi ako budete komentarisali igrače, ako mislite da možete bolje centrirati, opucati po golu, glavom u izglednoj šansi, opucati penal, bilo šta i vi se prijavite u klub.
Ako vam to ne odgovara onda je to vaš problem. I da, prelazni rok nam je za *****, trenutno. Al pošto ja ne mogu bolje očigledno, sve je divno bajno, Biber će nakon 78 timova koje je promijenio odjednog proigrati, Vintonji isto tako.
Ne vidim da je takva situacija kod nas, svjesni smo da nemamo para, ne traži niko ultramegagiga pojačanja, a sa druge strane sumnjam da su naš maksimum vintonji, biber i slično i da su jedino oni ti igrači za koje mi možemo iskeširati. Te neke egzibicije su totalno nepotrebne, pa po cijenu toga da nikog drugo ne dovedemo.salle86 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 9:04 pmNije problem komentarisanje, problem je kad se ne želi skontati a nije se od juče tu da se o tome nije pisalo i čitalo.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 29, 2023 5:34 pmKomentarisanje prelaznog roka, igrača, uprave, bilo čega vezano za klub, za to služi forum. Opet kažem, ako ćemo se voditi time ako vi bolje možete, prijavite se u klub, onda isto važi ako budete komentarisali igrače, ako mislite da možete bolje centrirati, opucati po golu, glavom u izglednoj šansi, opucati penal, bilo šta i vi se prijavite u klub.
Ako vam to ne odgovara onda je to vaš problem. I da, prelazni rok nam je za *****, trenutno. Al pošto ja ne mogu bolje očigledno, sve je divno bajno, Biber će nakon 78 timova koje je promijenio odjednog proigrati, Vintonji isto tako.
Ne možeš ti dati nekome 3 milje i dovesti ga, ako on potražuje 6. I rovi, pokušava sebi taj kakav ugovor uloviti, e ako baš ne uspije onda možeš ga dovesti, i to opet ako on odluči da je bolje ovde za 3 milje nego u Kazahstanu za 5