Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 29, 2023 5:18 pm

rodrigo87 je napisao/la:
čet jun 29, 2023 5:01 pm
salle86 je napisao/la:
čet jun 29, 2023 4:59 pm
Ja opet od kad pratim Želju, ne sjećam se da smo mjesec danas nakon završetka sezone imali kompletan tim sa kojim ulazimo u novu sezonu. Vazda se dovodilo kasnije, pa i kad sezone već počne
Sustina svega.
Kjosevski
Rodin Bakrac Bogicevic Pavic
Sabanadzovic Vranjes
Curjuric Arezina Zajmovic
Krpic
Ekipa koja je istrcala protiv Apollona jakog u situaciji kada nam pare nisu bile problem.
**** mater ako ova trenutna ekipa nije bolja od te
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 29, 2023 5:20 pm

Diverzant je napisao/la:
čet jun 29, 2023 5:18 pm
rodrigo87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ja opet od kad pratim Želju, ne sjećam se da smo mjesec danas nakon završetka sezone imali kompletan tim sa kojim ulazimo u novu sezonu. Vazda se dovodilo kasnije, pa i kad sezone već počne
Sustina svega.
Kjosevski
Sabanadzovic Vranjes
Krpic
Ekipa koja je istrcala protiv Apollona jakog u situaciji kada nam pare nisu bile problem.
**** mater ako ova trenutna ekipa nije bolja od te
Nije bolja ali kad pogledas ekipu vidis da su pocela 3 prednja vezna(vranjes curjuric arezina) i stoper na desnom beku(rodin)

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 5:29 pm

rodrigo87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Sustina svega.
Kjosevski
Sabanadzovic Vranjes
Krpic
Da nam je Zaja sad da brat promješa bjeloruse

slika

Valter
Kontakt:

čet jun 29, 2023 5:30 pm

Već dugo vremena naše finansijke mogučnosti su jako skrome. Na žalost vjerovatno će to stanje još potrajati. Nema para, nema ni zvučnih pojačnja. Neki to mogu teško svariti, ne ulazeći u stvarne razloge takvog stanja te hoće da sav pritisak (krivicu) prebace na ovu upravu. Opet ovi (uprava) rade vjerovatno maksimalno u skladu sa svojim mogučnostima. Najlakše je ovdje pisati kako treba dovesti nove Santose, Hodžiće i može biti nekoga iz Kolumbije, Ako neko može bolje od ovih sadašnjih u upravi ili zna nekoga ko može (a hoče) siguran sam da niko nema ništa protiv. A priča bravo, svaka čast, argumentovano i sl. je trla baba lan da joj prođe dan. Ili izložiti ali baš argumentovano imena novih, njihovu želju da zaista to hoće, novi način rada uprave i sl. A do tada ko bez obzira na skroman igrački kadar može doći na Grbavicu bujrum, a ko ovo ne može gledati neka se strpi do boljih vremena.

Ja lično vjerujem u Nermina (za Edisa nisam bio nikada) al vidjet ćemo hoče li i on biti novo razočarenje ili će podići nivo sa postojećim kadrom. Kada se sjetim Ivice kada je kasnih 70. preuzeo Želju od kakvih je igrača, tadašnjih anonimusa napravio super igrače koji su igrali vjerovatno najdopadljiviji fudbal u istoriji bivše Jugoslavije. Jasno je da Nermin nije Ivica ali dobar trener može od skromnog kadra ukomponovati dobru ekipu naročiti za uslove BH lige. ABd 13.07. zna se gdje se nađemo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 5:34 pm

Komentarisanje prelaznog roka, igrača, uprave, bilo čega vezano za klub, za to služi forum. Opet kažem, ako ćemo se voditi time ako vi bolje možete, prijavite se u klub, onda isto važi ako budete komentarisali igrače, ako mislite da možete bolje centrirati, opucati po golu, glavom u izglednoj šansi, opucati penal, bilo šta i vi se prijavite u klub.

Ako vam to ne odgovara onda je to vaš problem. I da, prelazni rok nam je za *****, trenutno. Al pošto ja ne mogu bolje očigledno, sve je divno bajno, Biber će nakon 78 timova koje je promijenio odjednog proigrati, Vintonji isto tako.

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 29, 2023 6:37 pm

Ma ja nemam neki problem sa prelaznim rokom što se tiče dovođenja dobrih igrača, koji će nam biti pojačanja u pravom smislu riječi. Znam u kakvoj smo situaciji, nismo u mogućnosti ponuditi im ni pola onog što im neki drugi nude. Većina igrača čeka inostrane angažmane, pa bi nas razmotrili tek kad im to propadne. Ono s čim ja imam problem je kad nam pričaju bajke o našoj djeci i omladincima, kako ćemo njima davati priliku. Pa ih onda otjeraju i na njihovo mjesto dovedu nekakve propalitete, razne Bibere i Vitonjije koji ni u fenjerašima nisu igrali skoro nikako. Znači dva perspektivna omladinca, Križevac i Pirić, s kojima si fol potpisao ugovore, treniraju s prvim timom već godinu, ti umjesto da im pružiš šansu uručiš raskide i otjeraš momke. Pa jesu li oni čuli da postoji nešto što se zove posudba?! Eh, to me nervira. Nek fino izađu i kažu, dovodit ćemo otpatke iz fenjeraša, koji kod njih ne igraju, da kod nas oživljavaju i prave karijere. I kakvu to poruku šalje ostalim omladincima, džaba trenirate djeco? Onda se čudimo kad odu i pljujemo po njima. Prošle smo godine krivili Mulalića za sve, i za odlazak Kočevića i Jaganjca i ne pružanje šanse i njima i ostalim omladincima, i šta ja znam više. Ko je sad krivac? Izgleda da je to postala praksa kod nas.

ublehas
Kontakt:

čet jun 29, 2023 6:44 pm

A odakle sad prica da su im uručeni raskidi?

Jesu li ti momci htjeli potpisati ugovore? Ako nisu, zastoj nisu? Sta su trazili? Sta se nudilo?....

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 29, 2023 6:50 pm

Prijateljsku Zvezda - bojac prenosi arena hahahah
Ovo je druga prijateljska Zvezde otkako su počeli pripreme, ni jednu nisu igrali na Zlatiboru, u Užicu igraju.

Maestro_1921
Kontakt:

čet jun 29, 2023 6:53 pm

ublehas je napisao/la:

Jesu li ti momci htjeli potpisati ugovore? Ako nisu, zastoj nisu? Sta su trazili? Sta se nudilo?....
Pa potpisali su ih prošle godine ja mislim. A priča se da su obojica kao slobodni otišli, Pirić navodno u Igman, Križevac u Slaviju. Mogli su ih u ove klubove poslati na posudbu, nek steknu seniorskog iskustva, pa da se vrate.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 29, 2023 7:10 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
ublehas je napisao/la:

Pa potpisali su ih prošle godine ja mislim. A priča se da su obojica kao slobodni otišli, Pirić navodno u Igman, Križevac u Slaviju. Mogli su ih u ove klubove poslati na posudbu, nek steknu seniorskog iskustva, pa da se vrate.
To su ili amaterski ili stpendijski ugovori koji se mogu vrlo lahko raskinuti.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 29, 2023 7:10 pm

ublehas je napisao/la:

To su ili amaterski ili stpendijski ugovori koji se mogu vrlo lahko raskinuti.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Diverzant
Kontakt:

čet jun 29, 2023 7:14 pm

čet jun 29, 2023 6:50 pm
Prijateljsku Zvezda - bojac prenosi arena hahahah
Ovo je druga prijateljska Zvezde otkako su počeli pripreme, ni jednu nisu igrali na Zlatiboru, u Užicu igraju.
Pravi četnički klubovi, dabogda se ugasili.
I jedni i drugi projekti politickih stranaka, ugasili bi se da nije dodika i onog pičkousnog
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet jun 29, 2023 7:24 pm

Kad sam čuo ko je Krizevcu menadžer i bolje sto je otišao. A Piric je još uvijek sa nama

blueboy
Kontakt:

čet jun 29, 2023 8:31 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
čet jun 29, 2023 4:45 pm
Pa prelazni rok je valjda u skladu s budzetom koji imamo. Da se moze dovesti jel se to ne bi doveli? Aa sfrucnjaci?Prethodna dva su bila prelosa na papiru takodjer. Na ljeto je dosao Santos, ispao iz lige i pola utakmica bio na klupi, isto vazi za Amou, dakle dvojica fenjerasa, te Vego, federalna liga i Haracic, federalka i Beganovic.
Prelazni rok prije toga, Galic dugo vremena bez utakmica, Coca - iz ljubavi, veliko pojacanje, Resic, Cerimagic, Vucenovic...
Ovaj zadnji zimski je bio nesto bolji barem na papiru. Ali onda smo vidjeli da je papir qrac i dobili smo losijrg lijevog beka od tog jeftinog kojeg imamo i dva spica s 3 gola u 15 utakmica.
Ne znam doktori FM da mi vi objasnite jel treba dovesti sad 3 , 4 igraca na tri godine i po 10 milja im dati platu? To je vise od milion maraka u konacnici, a prije par mjeseci na pripreme se islo na umjetnu travu i jedva za autobus skrpili. Jesu li ovi sad isplaceni sto igraju? Znate li uospte u kojem je qrcu klub? Rijesava se dio po dio, a taj "Daj pojacanja" nema nikakvog smisla prije nego sto isplatis dugovr poreze, Amare, zečeve, Albu.. Ne mogu da vjerujem kakve ljudi gluposti pisu, prvo jucer za one pripreme na Bjelasnici kao da je 1992 i onda hoce pojacanja. Posaljite te CV u klub i udjite, dovedite nam ta pojacanja. Mi nismo ni Sarajevo, a ni Zrinjski, niti cemo biti u skorije vrijeme tako da ne valjajte gluposti. Svi na Dinamo. Svi u Plavom.
Ko je mislio da Santos i Amoah neće biti dobri kod nas u ovoj ligi, taj veze s loptom nema. A ovo boldirano je klasična laž. Santos odigrao 29 utakmica, 23 počeo. Amoah 27 utakmica, 21 počeo.

BHDragons
Kontakt:

čet jun 29, 2023 8:35 pm

Za Amoaha su svi znali da će biti dobar. Za Santosa ne, ovdje se pisalo, upoređivao se sa Veselim po statistici.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

blueboy
Kontakt:

čet jun 29, 2023 8:39 pm

BHDragons je napisao/la:
Za Amoaha su svi znali da će biti dobar. Za Santosa ne, ovdje se pisalo, upoređivao se sa Veselim po statistici.
Ja također volim vidjeti konkretan učinak kroz statistiku, ali volim vidjeti i igrača na terenu bez gledanja statistike. Santos je imao tu probojnost u Rudaru i zbog toga smo ga doveli. Veseli je to imao u Slobodi, nakon toga on više nije imao tu moć i mi smo ga kasno doveli kad je bio u silaznoj putanji, uostalom kao i mnoge druge.

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 29, 2023 8:43 pm

BHDragons je napisao/la:
Amoah potpisao 31.7.2022. a na predstavljanje na Grbavicu stigao 8.8.2023. Debitirao tek protiv Borca u 6. kolu ako se je varam. Hocu da kazem da ti bolji igraci koji bi kod nas mogli zavrsiti sigurno nece u junu potpisati za nas.

salle86
Kontakt:

čet jun 29, 2023 9:04 pm

LARSSON je napisao/la:
Komentarisanje prelaznog roka, igrača, uprave, bilo čega vezano za klub, za to služi forum. Opet kažem, ako ćemo se voditi time ako vi bolje možete, prijavite se u klub, onda isto važi ako budete komentarisali igrače, ako mislite da možete bolje centrirati, opucati po golu, glavom u izglednoj šansi, opucati penal, bilo šta i vi se prijavite u klub.

Ako vam to ne odgovara onda je to vaš problem. I da, prelazni rok nam je za *****, trenutno. Al pošto ja ne mogu bolje očigledno, sve je divno bajno, Biber će nakon 78 timova koje je promijenio odjednog proigrati, Vintonji isto tako.
Nije problem komentarisanje, problem je kad se ne želi skontati a nije se od juče tu da se o tome nije pisalo i čitalo.
Ne možeš ti dati nekome 3 milje i dovesti ga, ako on potražuje 6. I rovi, pokušava sebi taj kakav ugovor uloviti, e ako baš ne uspije onda možeš ga dovesti, i to opet ako on odluči da je bolje ovde za 3 milje nego u Kazahstanu za 5
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 9:16 pm

salle86 je napisao/la:
čet jun 29, 2023 9:04 pm
LARSSON je napisao/la:

Nije problem komentarisanje, problem je kad se ne želi skontati a nije se od juče tu da se o tome nije pisalo i čitalo.
Ne možeš ti dati nekome 3 milje i dovesti ga, ako on potražuje 6. I rovi, pokušava sebi taj kakav ugovor uloviti, e ako baš ne uspije onda možeš ga dovesti, i to opet ako on odluči da je bolje ovde za 3 milje nego u Kazahstanu za 5
Ne vidim da je takva situacija kod nas, svjesni smo da nemamo para, ne traži niko ultramegagiga pojačanja, a sa druge strane sumnjam da su naš maksimum vintonji, biber i slično i da su jedino oni ti igrači za koje mi možemo iskeširati. Te neke egzibicije su totalno nepotrebne, pa po cijenu toga da nikog drugo ne dovedemo.

salle86
Kontakt:

čet jun 29, 2023 9:34 pm

Fakat slabije pratim zadnjih par dana, ali zar smo potpisali sa njima ugovore? :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.

Prijava