Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 29, 2023 1:25 pm

https://www.facebook.com/10006364546305 ... tid=Nif5oz

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 29, 2023 1:30 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
čet jun 29, 2023 1:08 pm
Ne pamtim gori prelazni rok sto se nas tiče majke mi
Ja pamtim onaj kad dadosmo Zecu ugovor na 3 godine sa astronomskom platom.

fanaticZeljin

čet jun 29, 2023 1:39 pm

Moje pitanje predsjedniku , kada ce se vise paznje posvetiti sportskom segmentu, igrackom kadru , omladinskom pogonu???
Srcu draga, boja PLAVA !

kvalitet
Kontakt:

čet jun 29, 2023 2:01 pm

Eh eto, smislite pitanja, ovi koji nisu članovi mogu i ovdje pisati, vjerujem da će neko prepisati…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 29, 2023 2:25 pm

Ja sam postavio pitanje za ukupan dug Kluba na današnji dan, a zanima me ukoliko dođe do izgradnje juga koliko je skuplje rješenje prezentovano 2018. godine (čak i bez krova) od onog prezentovanog ove godine, pa ako neko ne zna koje bi pitanje postavio, može slobodno ovo :lol: :ganja:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ublehas
Kontakt:

čet jun 29, 2023 2:51 pm

kvalitet je napisao/la:
čet jun 29, 2023 2:01 pm
Eh eto, smislite pitanja, ovi koji nisu članovi mogu i ovdje pisati, vjerujem da će neko prepisati…
Ovi koji nisu članovi bi se trebali učlaniti...

exbabilon
Kontakt:

čet jun 29, 2023 3:54 pm

Predsjednika sam pitao dokle smo sa potragom za investitorom / strateškim partnerom. Radimo li ista o po tom pitanju ili cekamo da nam investitor pokuca na vrata i ispuni sve zahtjeve? Prije 2 godine smo raspisali prvi javni poziv za strateškog partnera, u februaru na skupštini oborili prijedlog teksta za novi javni poziv, a od februara do sad, znaci 4 mjeseca nismo taj tekst popravili i prilagodili. Pa jesu li finansije i za to krive? I opet ocekujem sablonski odgovor, floskule, necemo pod sumnjivim okolnostima, necemo fantomsku privatizaciju, bla bla. Nece to niko, ali daj da vidimo da se nesto pomjera.

Ovim tempom necemo godinama biti konkurentni za vrh tabele.

Lopta
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:37 pm

exbabilon je napisao/la:
čet jun 29, 2023 3:54 pm
Predsjednika sam pitao dokle smo sa potragom za investitorom / strateškim partnerom. Radimo li ista o po tom pitanju ili cekamo da nam investitor pokuca na vrata i ispuni sve zahtjeve? Prije 2 godine smo raspisali prvi javni poziv za strateškog partnera, u februaru na skupštini oborili prijedlog teksta za novi javni poziv, a od februara do sad, znaci 4 mjeseca nismo taj tekst popravili i prilagodili. Pa jesu li finansije i za to krive? I opet ocekujem sablonski odgovor, floskule, necemo pod sumnjivim okolnostima, necemo fantomsku privatizaciju, bla bla. Nece to niko, ali daj da vidimo da se nesto pomjera.

Ovim tempom necemo godinama biti konkurentni za vrh tabele.
Bilo je glasanje na skupstini za novi model ulaganja koji su neki ljudi predstavili gdje investitor dobija neka upravljacka prava veca i oboren je na glasanju. Od tada se nije nista mijenjalo. A za pravu privatizaciju legalnu kao sto je slucaj u ligama petice recimo nemamo pravo jer na nivou federacije za razliku od rsa ne postoji zakon o sportu koji pruza mogucnost da se udruzenja gradjana prebace u privredna drustva u legalnom smislu a udruzenje gradjana po zakonu ne moze biti privatizovano. Drugim rijecima daj Boze da nesto bude ali jako tesko.

salle86
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:39 pm

Kad su pripreme u BiH, što su ovde. Kad su van, što nisu u BiH
🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Mulalic Edis
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:45 pm

Pa prelazni rok je valjda u skladu s budzetom koji imamo. Da se moze dovesti jel se to ne bi doveli? Aa sfrucnjaci?Prethodna dva su bila prelosa na papiru takodjer. Na ljeto je dosao Santos, ispao iz lige i pola utakmica bio na klupi, isto vazi za Amou, dakle dvojica fenjerasa, te Vego, federalna liga i Haracic, federalka i Beganovic.
Prelazni rok prije toga, Galic dugo vremena bez utakmica, Coca - iz ljubavi, veliko pojacanje, Resic, Cerimagic, Vucenovic...
Ovaj zadnji zimski je bio nesto bolji barem na papiru. Ali onda smo vidjeli da je papir qrac i dobili smo losijrg lijevog beka od tog jeftinog kojeg imamo i dva spica s 3 gola u 15 utakmica.
Ne znam doktori FM da mi vi objasnite jel treba dovesti sad 3 , 4 igraca na tri godine i po 10 milja im dati platu? To je vise od milion maraka u konacnici, a prije par mjeseci na pripreme se islo na umjetnu travu i jedva za autobus skrpili. Jesu li ovi sad isplaceni sto igraju? Znate li uospte u kojem je qrcu klub? Rijesava se dio po dio, a taj "Daj pojacanja" nema nikakvog smisla prije nego sto isplatis dugovr poreze, Amare, zečeve, Albu.. Ne mogu da vjerujem kakve ljudi gluposti pisu, prvo jucer za one pripreme na Bjelasnici kao da je 1992 i onda hoce pojacanja. Posaljite te CV u klub i udjite, dovedite nam ta pojacanja. Mi nismo ni Sarajevo, a ni Zrinjski, niti cemo biti u skorije vrijeme tako da ne valjajte gluposti. Svi na Dinamo. Svi u Plavom.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u čet jun 29, 2023 4:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:46 pm

Trenutno ovo sve neozbiljno izgleda, al nejse, bit će bolje

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:47 pm

Evo još jedan stručnjak "pošaljite CV u klub" bla bla bla, jel to najbolje što možete napisati

Mulalic Edis
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:49 pm

LARSSON je napisao/la:
Evo još jedan stručnjak "pošaljite CV u klub" bla bla bla, jel to najbolje što možete napisati
Naravno da jeste. Spustite se na zemlju s glupostima. Veze nemas s cim se ljudi bore i igras se ovdje FM...kao da ne bih doveli 5 igraca da mozemo... ne izgleda to neozbiljno nego u skladu s mogucnostima. A mogucnosti su qrac sad trenutno. Ako imas sta ponuditi, otidji i otjeraj ove sa svojom ekipom..
Grande Miske 💪

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:53 pm

Brao, svaka čast. Argumentovano sve.

rodrigo87
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:
Ne nego iritira svakodnevno pisanje kad ce ulagati u ekipu itd. Shvatite vec jednom da se budzet za ekipu nece probiti ni za marku pa makar 8. zavrsili na tabeli(a necemo). Stav uprave, navijaca, skupstine je da se dugovi vracaju i to uspjesno radimo. A za ekipu cemo se pokriti koliko nam je jorgan dug. Neka malo "bolja" pojacanja ce doci kad im propadnu opcije za vani, kao sto je slucaj i u zadnjih 10 godina.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:56 pm

rodrigo87 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Ne nego iritira svakodnevno pisanje kad ce ulagati u ekipu itd. Shvatite vec jednom da se budzet za ekipu nece probiti ni za marku pa makar 8. zavrsili na tabeli(a necemo). Stav uprave, navijaca, skupstine je da se dugovi vracaju i to uspjesno radimo. A za ekipu cemo se pokriti koliko nam je jorgan dug. Neka malo "bolja" pojacanja ce doci kad im propadnu opcije za vani, kao sto je slucaj i u zadnjih 10 godina.
Niko ovdje ne traži enormna ulaganja u ekipu, ali da se uzdamo u igrače na probi mi je suludo, Biberi, Vintonji i tako neka imena za 2 i po nastupa, aha, važi.

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:58 pm

LARSSON je napisao/la:
čet jun 29, 2023 4:56 pm
rodrigo87 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Niko ovdje ne traži enormna ulaganja u ekipu, ali da se uzdamo u igrače na probi mi je suludo, Biberi, Vintonji i tako neka imena za 2 i po nastupa, aha, važi.
Procitaj posljednju recenicu mog posta. A ako se ne mozete sa tim pomiriti, onda je to vas problem.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet jun 29, 2023 4:59 pm

LARSSON je napisao/la:
Brao, svaka čast. Argumentovano sve.
Mogucnosti/pare su jedini argument. Kad toga bude onda mozemo dalje pricati. Doce jos koji igrac, ali trenutno smo ovim malo boljim 3/4 opcija. A sto smo 3/4 opcija? Zato sto imamo koliko imamo. Kakav jos trebas argument?
Grande Miske 💪

salle86
Kontakt:

Ja opet od kad pratim Želju, ne sjećam se da smo mjesec danas nakon završetka sezone imali kompletan tim sa kojim ulazimo u novu sezonu. Vazda se dovodilo kasnije, pa i kad sezone već počne
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 29, 2023 5:01 pm

salle86 je napisao/la:
Ja opet od kad pratim Želju, ne sjećam se da smo mjesec danas nakon završetka sezone imali kompletan tim sa kojim ulazimo u novu sezonu. Vazda se dovodilo kasnije, pa i kad sezone već počne
Sustina svega.
Kjosevski
Rodin Bakrac Bogicevic Pavic
Sabanadzovic Vranjes
Curjuric Arezina Zajmovic
Krpic
Ekipa koja je istrcala protiv Apollona jakog u situaciji kada nam pare nisu bile problem.

Trenutno korisnika/ca: gavran, Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava