milanribar je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 10:15 pm
Ti si izgleda samo neko voli puno da priča sa sigurne distance, iza pseudonima. Nikog nije bilo paša kad se sastavljala skupština poslije Amarove harange u saradnji sa nesposobnom strukturom na čelu sa Nurkom i Nazifom, al bukvalno nikog nije bilo.
Skupili su se navijači al ne navijači ko veliki broj ovih na forumu što pišu, nego smo skupili ljude koji su davali zadnju marku za Želju dotad al ne od svojih silnih para nego su svaku viška marku za Želju davali i da gledaju Želju. Takvi su sad uglavnom i u administraciji i u upravljačkim strukturama bar što ja znam. Jesul sposobni to će vrijeme pokazat, zasad pokazuju da su sposobni bili da nas izvade iz svih problema sa kojim se klub suočio a nisu mali bili problemi.
Sportski segment je nešto što bez para teško može da se unaprijedi, klub trenutno 80% prihoda usmjerava u dugove i finansijsku stabilnost kluba. Ako neko misli da postoje ljudi ili jedan čovjek koji će doći i uložiti tolike pare kojima će pokrivati dugove i ulagati ogromne svote u sportski segment slobodno nek ih pokaže, garantujem da će svi ovi ljudi odstupiti iz kluba ako se takvi pojave.
S ovim bi završio pisanje na ovom forumu jer neosnovane kritike na račun ulaganja u igrački kadar i pored toga što se prezentovala situacija u klubu više puta govori mi da ovdje sigurno nema dovoljno navijača koji su svjesni situacije i kojima je opstanak i funkcionisanje kluba na prvom mjestu.
Jednom su otjerani ljudi koji su klub stavili na noge bez da se imala adekvatna zamjena za iste, vjerujte da se drugi put to neće desiti. To budite sigurni.
Šta su bolan sposobni, pa bez akcija navijača i sve većeg ulaska javnog novca u klub bismo opet poslovali u minusu! Pa tako mogu i ja upravljati klubom, evo odmah se stavljam na raspolaganje! Uzmi tabelu prihoda i rashoda i sve će ti biti jasno.
Eto, predsjednik je najavio da će biti odgovori na pitanja navijača. Evo molim da postavimo što više pitanja, a da dobijemo KONKRETAN ODGOVOR, koliko su PONAOSOB članovi UO, NO i Skupštine uložili u klub, što kao fizička lica, što kao vlasnici firmi. Pa ćemo se uporediti s drugim iz lige naše, ne moramo dalje.
Da ne govorim o tome da nas prave budalama u nekim situacijama. Samir nas je SLAGAO za Santosa i Hodžića, samo zbog toga je zaslužio nogu. Svi smo vidjeli da je teren puno oštećen, predsjednik kaže nije. Oslonili smo se previše na vlasti, što općinske, što kantonalne. Najavili da pravimo biletarnicu, pa nekad usput prolongirali, a da navijače nisu ni obavijestili. Mogao bih još, ali zaustavit ću se.
Meni nije dovoljno što neko domaćinski posluje, to bi se trebalo podrazumijevati. Znam šta je bilo prije, šta su nam uradili amar, travnička varalica i kompanija, ali to nije izgovor.