Evo preko ovog linka se možete učlaniti ili obnoviti clanarinu
https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Nema na čemu
Aha. Ma jebat ga onda, nije sad bas da je u nekoj ultra formi pa da postavlja neke aman uslove.
Uključi malo mozak, zadnji dio posta je bio upućen tebi, jedini koji pokušava da odredi i da zabrani komentarisanje si ti, ali vjeruj, to ti neće proći. Svako ima pravo da komentariše rad Bekrića i dovođenje igrača. Ako ti se ne sviđa imaš 2 opcije uvijek.
Pa mogu i Gasal, Amoah i Drljo lijevo igrati, makar su igrali to na dosta utakmica...pestabudimpesta je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 2:46 pmEvo desno Dejanovic, Gasal, Amoah, Drljo, lijevo samo Allyson
Gasal i Drljo su izraziti ljevaci, oni svoj potencijal mogu ostvariti desno, lijevo su manje ubitacni. Jedino uz neke takticke zamisli da igraju lijevo, tipa da budu klasicna krila i vise ubacuju loptu u 16, nego sto su krilni napadaci i izvlace se prema golu na jacu nogu. Nesto kao Zakaric, cim je presao desno proradio, lijevo nije nicemu sluzio.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 2:50 pmPa mogu i Gasal, Amoah i Drljo lijevo igrati, makar su igrali to na dosta utakmica...pestabudimpesta je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 2:46 pmEvo desno Dejanovic, Gasal, Amoah, Drljo, lijevo samo Allyson
Reci da se salis ? Rustemovic je jedna gola ka.rinaSky1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 3:12 pmPo meni, Rustemovic nije uopšte loš igrač, ako napravimo komparaciju njega i Hodžića, tu je to negdje, osim što je Hodžić fizički dominantniji i jači u duelima, ima dug korak, dok Rustemović ima bolji pregled igre, bolji šut, bolju kontrolu lopte, zna uputiti dobar dubinski pas. Moj izbor bi bio svakako Hodžić ali nije Rustem loš igrač kako se ovdje predstavlja.
To je tvoje mišljenje. Evo, nek' pokaže na terenu kakav je, da ne lupamo ti i ja.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 3:17 pmReci da se salis ? Rustemovic je jedna gola ka.rinaSky1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 3:12 pmPo meni, Rustemovic nije uopšte loš igrač, ako napravimo komparaciju njega i Hodžića, tu je to negdje, osim što je Hodžić fizički dominantniji i jači u duelima, ima dug korak, dok Rustemović ima bolji pregled igre, bolji šut, bolju kontrolu lopte, zna uputiti dobar dubinski pas. Moj izbor bi bio svakako Hodžić ali nije Rustem loš igrač kako se ovdje predstavlja.
Solidno krilo za rotaciju, Dinamova škola, po meni može pomoći a između njega i Miće Kuzmanovića dajem mu prednost jer je mlađi, jeftiniji i nije tolika razlika u kvaliteti koliko ovaj drugi traži para...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 2:52 pmKakav sada Dejanovic? Gdje ih samo iskopamo?
Bolje nikoga ne dovoditi nego ove neke pokusaje od fudbalera.
Pa lijepo je to u teoriji od kuće bolje pare dat ovom bolje onom, prvo ne znamo ni kolko taj traži para, igrači u Tuzla Cityu su dobijali na ruke plate po 10 hiljada, da li vrijede toliko procijenite. Pavića da vraćamo ja ne vidim svrhe a i on traži veliku cifru.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2023 3:56 pmBacanje para na Dejanovića realno, ako je istina. Znači da je i sa Ovčinom propao dogovor, čim se o njemu razmišlja. Te pare koje bi Dejanoviću dali bi bolje bilo da damo za lijevog beka, Mehidiću ili Paviću, obojica su slobodni igrači. Jbt koga god iz klubova tjeraju i psuju im, mi ih dovedemo i kod nas dođu kao pojačanja..