Ima li negdje video ovog Al Abdulmalik Al Jabera? Je li on vec od ranije kod nas nesto trenirao?
Na trening utakmici se nije moglo nista specijalno vidjeti, a nisu nije ni Saudijska Arabija neka fudbalska nacija.
Kako nisu dobise Argentinu, a sve vise ulazu u fudbal.
Ako hoćeš da gledaš javi se na pp, pošaljem ti sahatak nemontiranog materijala (kako ovo zvuči
Ja sam još prije otprilike dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
Ta kradja kabla je sve zakomplikovala....i oduzilaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:36 pmJa sam još prije otprilke dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
Tom bi se nemontiranom materijalu materijalu obradovao saša iz bitangi i princeza
Svaka čast za info, lijepo bi bilo da se i klub oglasi kad bude gotovo, zbog ukupne atmosfere.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:53 pmTa kradja kabla je sve zakomplikovala....i oduzilaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:36 pmJa sam još prije otprilke dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
Oglasit ce se vjerovatno kadavza to dodje vrijeme.Vjerovatno nista jos uvijek ne govore jer jer savez nosliac posla,odnosno placa sve troskove.Sky1 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 5:29 pmSvaka čast za info, lijepo bi bilo da se i klub oglasi kad bude gotovo, zbog ukupne atmosfere.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:53 pmTa kradja kabla je sve zakomplikovala....i oduzilaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:36 pm
Ja sam još prije otprilke dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
to si mozda bio svjedok nekoj novoj kradjiMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:36 pmJa sam još prije otprilke dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
Sigurno da jeste, samo se nadam da nije bilo još kakvih problema.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:53 pmTa kradja kabla je sve zakomplikovala....i oduzilaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 4:36 pmJa sam još prije otprilke dvije sedmice, možda i više, vidio da je bilo raskopano ili dignuta trava na zapadnoj strani terena. Eh sad, da li su to bili radovi oko grijača, pojma nemam, vjerovatno jesu.
daj domzale da im ogadimo fudbalBlueee1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 7:44 pmLjepote, napokon cekati izvlacenje protivnika za Evropu
Ma dobit cemo neku teroristicku ekipu iz pmgavran je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 8:06 pmdaj domzale da im ogadimo fudbalBlueee1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 7:44 pmLjepote, napokon cekati izvlacenje protivnika za Evropu
Što bi Kazo rekao: "budimo realni možemo mi i boljeg naći"Diverzant je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 5:01 pmTom bi se nemontiranom materijalu materijalu obradovao saša iz bitangi i princeza
Ja ga ne bih doveo da je Nesta iz najboljih dana, one njegove riječi poslije utakmice Željo -Posušje imaju takvu tezinu da nikada ne treba pomisliti da ga dovedemo a kamoli nešto više od toga. Moje mišljenje da treba mladjim igracima davati šansu jer je to jedini način da izvučemo klub što prije iz ponora... Pozdrav svima, nisam dugo vremena pisao i udjem i vidim Horic,morao sam...
kako je dobro vidjeti te opet........super1 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2023 10:15 pmJa ga ne bih doveo da je Nesta iz najboljih dana, one njegove riječi poslije utakmice Željo -Posušje imaju takvu tezinu da nikada ne treba pomisliti da ga dovedemo a kamoli nešto više od toga. Moje mišljenje da treba mladjim igracima davati šansu jer je to jedini način da izvučemo klub što prije iz ponora... Pozdrav svima, nisam dugo vremena pisao i udjem i vidim Horic,morao sam...
PS pozdrav poseban za "pticu"