Rijedak primjer papka, prototip. Pa bolan tebi je i Zeljo klijent, kada ono priuceno se naizva nekakvim menadzerom i nekakve igrace vodi. Nadam se da je ovim prije svega dobro zatvorio vrata u Zelji, a za ostalo...
Rijedak primjer papka, prototip. Pa bolan tebi je i Zeljo klijent, kada ono priuceno se naizva nekakvim menadzerom i nekakve igrace vodi. Nadam se da je ovim prije svega dobro zatvorio vrata u Zelji, a za ostalo...
U 11 sati svaki dan, subota u 17:00 utakmica.
Ovo govno zgoljavo mu nije menadžer, jedan igrač može imati više zastupnika i ako neki od njih nadje nešto što mu odgovara onda ide posao. Vjerujem da Santos ima bar 5-6 takvih.
Ne bih ja nešto puno to isticao kao pozitivno, taj Nikšić je i prije bio premijer. Prošli put ih umalo nije ugasio kad je bio u klubu, nije to bilo tako davno.Grbavica je napisao/la: ↑sri jun 14, 2023 1:42 pmPapak niksic premijer, mislis da ce partizani iz vrapcica biti kokuzi?plavi kanarinac je napisao/la:Ja sam kontao velez nije pri parama
Kazu Zrinjski nam treba biti uzor kako treba raditi, a Dragan Covic ima opremu Zrinjskog sa svojim inicijalima
Jak sistem uz podrsku UZP.
sve su to prinove,daleko je to od pojacanja
ja mislim da ce prije odlaska na zlatibor potpisati par igracamilanribar je napisao/la: ↑čet jun 15, 2023 11:56 amNa Zlatibor se ide, biće do polaska 2-3 nova igrača potpisana to je sigurno.
2-3 igraca?gavran je napisao/la:ja mislim da ce prije odlaska na zlatibor potpisati par igracamilanribar je napisao/la: ↑čet jun 15, 2023 11:56 amNa Zlatibor se ide, biće do polaska 2-3 nova igrača potpisana to je sigurno.