Što tako direktno
Dosta od mene što sam objavio da nas je Mulalic zapratiofanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jun 09, 2023 11:37 pmNasao nas jos ti habati , dosta nam ovog zatisja ...

Ne MI nego strucnjaci tipa Edisa,Amara,Fadila,Harisa i ostalih u omladinskom pogonu gdje je nebriga,bolikyrac,menadjerski talovi i "cvaja"vaznija od bilo cega validnog.kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 09, 2023 9:18 pmOsim toga, i sportski motiv, ko ne bi otišao u ekipu koja je vjerovatno najdominantnija u historiji PL, igra Ligu pravaka i ima veliku šansu da igra grupnu fazu evropskog takmičenja?neroazzuro je napisao/la: ↑pet jun 09, 2023 9:01 pmKoliko ti imaš godina?
Keš, mani, šuške, devize.
Danas čujem da je jedan moj sugrađanin iz Živinica otišao živjeti u Mostar jer je dobio posao u Aluminiju. #samokažem.
A ovo nam je još jedan dokaz kako Mi ne znamo istrpiti igrača, jednostavno ne znamo, očekujemo da svaki bude Amir Hadžiahmetović da odmah pravi razliku na terenu…
11.2.2016. - 25.6.2024.Trebaju ti vitičaste
Ne nuzno. Ukoliko je samo linija koda, onda ne trebaju. Izvinite za off.
11.2.2016. - 25.6.2024.Ako je više od jedne naredbe posle if uslova onda idu vitičaste, al pod to se ne podrazumijeva else, tako da jes u pravu si
Samo quality assurancestorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2023 1:21 pmNisam znao da na forumu imamo ovoliko programera.
Repka rs-a želi i Ovcinu u svojim redovima...