Zvaka72 je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 2:59 pm
Sheldon je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 11:06 am
400000razloga je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 10:46 am
Danas se ženi Aco Kosorić,
i Miske i Amar među pozvanim gostima.
Sto se nije ozenio u novembru 2018… Sad bismo bili bez dugova, stadion gotov, titula ko u prici…
Bukvic se spominje. Pa ovo je da se upucas. Najbitnija pozicija u timu, najbitnija, i mi se ovako zajebavamo sa njom. Dovedite vise nekog ozbiljnog, da i mi osjetimo kako je kad golman bodove donosi. Zadnjih godina samo traume imamo od njih. Kakvi vise Benderi, Bukvici, Muftici, Erici…
Mogu li te pitati ali iskreno da odgovoriš.
Koga bi ti doveo da bude zamjena Muftiću pa i Kariću a da ima istu ili sličnu platu kao i oni.
Molim te iskren odgovor.
Dvaput mi naglasavas iskrenost, nema potrebe za tim. Naravno da cu odgovoriti iskreno. Kao sto rekoh, nije problem u zamjeni za njih dvojicu, problem je sto cemo opet u sezonu uci bez kvalitetnog rjesenja na golmanskoj poziciji. Bukvica iskreno nisam pratio, svojevremeno mu je Guso iz penzije uzeo mjesto kad je Karic crveni dobio. Za treceg golmana i neku mizernu platu ok.
Rjesenje 1:
Kvalitetan golman na golu, Karic brani kup i uci od njega polako
Rjesenje 2:
Karica guramo u vatru po cijenu rezultata, radi dugorocne koristi, izmjena manje bitna, moze cak i Bukvic
Rjesenje 3:
Mlad i talentovan golman da se dovede (ovo nije Muftic), Karic je tu, bori se za mjesto, treci golman neko iskusan, opet moze Bukvic