Kroz pozajmice unose pare, naravno nedozvoljen način prema zakonima Amerike ali pretpostavljam da ima neko predstavništvo ovdje preko kojeg unosi pare da izbjegne poreznu američku.
A mozda da je dogovoren produzetak saradnje sa trenerom i zvanicno predstavljanje sportskog direktora,porez,otplata po dogovoru i otpisivanje kamata. Te teme bi mogle biti na pressu, ocekujemoigla je napisao/la:O cem je ova vanredna?
Ja se nadam da će u budućnosti putem zvanicnih drustvenih mreza obavijestiti navijače o održavanju pressa, ne zelim kao navijač da to saznajemo od ggStraus je napisao/la:Nadam se da će klub obezbijediti prijenos press konferencije kao i do sada.
I treba, ako smo transparentni treba navijace obavjestavat o svemu jer su to i zasluzili.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 1:00 pmI mi poceli svako malo neka vanredna press konferencija
A brate ko da gledam ide iz supljeg u prazno ali eto mozda nas iznenade.AsharaK je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 1:19 pmI treba, ako smo transparentni treba navijace obavjestavat o svemu jer su to i zasluzili.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 1:00 pmI mi poceli svako malo neka vanredna press konferencija
pa brate organizuje se press i salju pozivi medijima, da bi isti mogli prisustvovati. nećemo ti i ja prisustvovatiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 1:16 pmJa se nadam da će u budućnosti putem zvanicnih drustvenih mreza obavijestiti navijače o održavanju pressa, ne zelim kao navijač da to saznajemo od ggStraus je napisao/la:Nadam se da će klub obezbijediti prijenos press konferencije kao i do sada.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Hajmo svi odvojiti minut vremena i napisati transfer marketu mail na cijene dotičnog , lik je kompleksicar teski