Zalosno
Na proširenom spisku su se našli: Osman Hadžikić (Velež), Elvir Duraković (Igman), Vladan Danilović (Nacional), Jasmin Mešanović (Kisvarda), Said Hamulić (Toulouse), Sanjin Prcić (Strasbourg), Josip Ćorluka (Zrinjski), Hrvoje Barišić (Zrinjski), Armin Hodžić (Željezničar).
Pa sarajevski lobi je hadzibegica i postavio za trenera kako bi se kompenziralo sve u savezu. Sada hadzibegic uzvraca njima što mu nalože sa lavora jer od dala zele napraviti najskuplji izlazni transfer, pogotovo jer je i dzeko u sve umijesan.fanaticZeljin je napisao/la:Smijesno majke mi, pa pitari jebu Dalu sve po spisku, smatraju ga karinom i on dobije poziv da bi se prodao, kari na reprezentacija
Žalosno, oni krampe prodaju za Milione i ovog će uvaliti sigurno.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 31, 2023 12:16 pmPa sarajevski lobi je hadzibegica i postavio za trenera kako bi se kompenziralo sve u savezu. Sada hadzibegic uzvraca njima što mu nalože sa lavora jer od dala zele napraviti najskuplji izlazni transfer, pogotovo jer je i dzeko u sve umijesan.fanaticZeljin je napisao/la:Smijesno majke mi, pa pitari jebu Dalu sve po spisku, smatraju ga karinom i on dobije poziv da bi se prodao, kari na reprezentacija
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Punac nema veze sa ovim. Gojak nije pozvan a igra konstantno u 400x jacem timu i zabija golove. Sta je sa Zolom? Sta je sa Rikijem?Popisam se na repku
Zato je Dalara najblizi Pjanicu.
Isti sam.
I mi smo to radili kad je Meša bio selektor.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 31, 2023 2:57 pmZato je Dalara najblizi Pjanicu.
Kakvi debili. Kako mu cijenu pumpaju i dizu.
Decko jest fin igrac, ali ima milion mana. Oni ce ga uvaliti za dobre pare sigurno, a ti se Zeljo kupaj.![]()