Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Blueee1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2023 12:17 am

slika

MiroslavKruzik

BHDragons je napisao/la:Šta je s Drinom, što ne bi on bio drugi? Aco i Coca su prespori, što se vidjelo protiv Posušja.
Mogla bi i ta opcija, Drina Hajdarević a da onda igra Amoah. Mada i Drljo bi sutra mogao napraviti dar mar po krilu, totalno su loši na bekovima.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned maj 28, 2023 12:19 am

Ujko je napisao/la:
sub maj 27, 2023 11:33 pm
Kakvu li je taktiku Basic pripremio za sutra, da li cemo im prepustiti posjed i ici
na kontre ili cemo ih napasti od prve minute ? Nadam se da je svjestan da to nece
biti utakmica u kojoj se umire od ljepote i gdje ce biti puno fudbalskih poteza, nego
jedan od onih rovovskih ratova gdje se ide djonom u zglob i laktom u rebra i u zube...
Mi imamo cetvoricu fajtera za takve situacije - Hajdarevic, Beganovic, Krpic i Haracic.
Mislim da ce Santosa polomiti, neka mu je dragi Bog na pomoci...
Mislim da cemo iz kontri pokusati, jer oni su ti koji morjau ganjati rezultat, mi bas i ne. U sredini sa Hajdarevicem i jos nekim igracima mozda je tako i najbolje.

dell21
Kontakt:

ned maj 28, 2023 1:21 am

Blueee1921 je napisao/la:
slika
Sad vec 1.90 i pada

Blueee1921
Kontakt:

ned maj 28, 2023 1:43 am

dell21 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 1:21 am
Blueee1921 je napisao/la:
slika
Sad vec 1.90 i pada
Kec 😂

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 28, 2023 1:53 am

Padalo je i na Velez :D
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 28, 2023 7:59 am

Hajde :baklja: :baklja:
Željezničar ante portas !

ono.na
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:04 am

Jedna poruka za bracu Manijake s kojima ne mogu biti danas, a bio sam u najbitnijem momentu ove sezone.

Bez obzira na rezultat danas, a pogotovo u slucaju da domacin bude pred ispadanjem (kad je moguce da domaci navijaci podivljaju radi isfrustriranosti), ne smijemo nasjesti na provokacije ili bilo kakav konflikt i nerede. Bez obzira na rezultat, vodili ili gubili, moguce je da se ceka mali kiks s tribine ili klupe i da nam se uzmu 3 boda i dodijele domacinu.

Hajmo zavrsiti sezonu kako smo je odradili cijele godine!

Forza!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Amar927
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:21 am

SamoNapad
Kontakt:

ned maj 28, 2023 10:24 am

Amar927 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 9:21 am
https://www.tiktok.com/t/ZM2YLwcut/?t=1
Moze li i špic ovaj Bassit

Tryg
Kontakt:

ned maj 28, 2023 10:48 am

Ma opusteno samo. Dobija ovo lagano Leotar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

ned maj 28, 2023 11:01 am

ono.na je napisao/la:
Jedna poruka za bracu Manijake s kojima ne mogu biti danas, a bio sam u najbitnijem momentu ove sezone.

Bez obzira na rezultat danas, a pogotovo u slucaju da domacin bude pred ispadanjem (kad je moguce da domaci navijaci podivljaju radi isfrustriranosti), ne smijemo nasjesti na provokacije ili bilo kakav konflikt i nerede. Bez obzira na rezultat, vodili ili gubili, moguce je da se ceka mali kiks s tribine ili klupe i da nam se uzmu 3 boda i dodijele domacinu.

Forza!
U slucaju nase pobjede sigurno ce biti provokacija. Samo zadrzati hladnu glavu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zdule
Kontakt:

ned maj 28, 2023 11:27 am

slika

damirfile
Kontakt:

ned maj 28, 2023 11:33 am

Poslije podne kisa u najavi. Sreca novi je travnjak pa nece biti problema cak nam to moze pomoci da ubrza igru.

Diverzant
Kontakt:

ned maj 28, 2023 12:08 pm

storm_raider je napisao/la:
ono.na je napisao/la:

Forza!
Kakve crne provokacije, da bogdom ostane na provokacijama. Prvo te gađaju topovskim dok izlazis, jednom je do mene puko topovski u onoj masi, do olova nista nisam cuo. Drugo gađaju te kamenjem govna dok prolazis pored njihove tribine do naseg sektora.
Najjace mi je bilo kad su se jednom digli gore na zadnji red tribine i gadjaju, psuju odozgo dok mi idemo prema nasem sektoru. Neki naš brat, uze dva onako veća kamena s poda, i baci oba i dvojicu njihovih govana ukide ko da ih Bog nije dao.
Zadnja izmjena: Diverzant, dana/u ned maj 28, 2023 12:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned maj 28, 2023 12:17 pm

Obzirom da će danas sektor za goste biti na početku tribine (gledajući od ceste prema stadionu), nadam se da će toga biti manje danas, jer nećemo prolaziti ispod njih kad se bude ulazilo na stadion. Kako neko reče prije, doći ćemo prije početka utakmice tako da ni njihovi ne bi trebali svi biti skoncentrisani na glavnoj tribini.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MiroslavKruzik

ned maj 28, 2023 12:22 pm

Diverzant je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
ono.na je napisao/la:

Forza!
Kakve crne provokacije, da bogdom ostane na provokacijama. Prvo te gađaju topovskim dok izlazis, jednom je do mene puko topovski u onoj masi, do olova nista nisam cuo. Drugo gađaju te kamenjem govna dok prolazis pored njegove tribine do naseg sektora.
Najjace mi je bilo kad su se jednom digli gore na zadnji red tribine i gadjaju, psuju odozgo dok mi idemo prema nasem sektoru. Neki naš brat, uze dva onako veća kamena s poda, i baci oba i dvojicu njihovih govana ukide ko da ih Bog nije dao.
MANIJACI koji dolazite danas na zapadnu tribinu Tušnja, navijajte, nemojte molim Vas pristati na njihove provokacije. Molim Vas, ne treba nam zabrana i kazna zbog teoretičara zavjera a zadnjih 5 godina su na ivici ispadanja. slika

MiroslavKruzik

ned maj 28, 2023 12:27 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Obzirom da će danas sektor za goste biti na početku tribine (gledajući od ceste prema stadionu), nadam se da će toga biti manje danas, jer nećemo prolaziti ispod njih kad se bude ulazilo na stadion. Kako neko reče prije, doći ćemo prije početka utakmice tako da ni njihovi ne bi trebali svi biti skoncentrisani na glavnoj tribini.
Tako je, dogovoreno je sve sa komesarom za bezbjednost i policijom, aBd ulazak će biti obezbijeđen i siguran.

Važna napomena, manijaci koji ne dolazite iz Sarajeva, a doći ćete na Zapadnu tribinu, grupišite se i zauzimajte mjesta do našeg sektora u slučaju bilo čega(a na sve treba biti spreman u slučaju naše pobjede ili remija) nek smo jedni do drugih. A bit' će nas danas na Zapadnoj tribini itekako,ne može nama 5% biti prepreka! slika

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2023 12:32 pm

blueboy je napisao/la:
sub maj 27, 2023 7:51 pm
slika

S obzirom šta smo sve osvojili mi, a šta oni (ništa), ne stojimo mi uopće pretjerano dobro s njima u međusobnim duelima.
Mislim da je to generalno pogoršano u zadnje vrijeme. Zadnjih 10ak godina.

Po meni prvi razlog je njihov teren i konstrukcija ekipe. Oni su uvijek imali fizički jaču ekipu, bezobrazniju. Kod nas neki kao tehničari, duel ne mogu istrpiti. Do ove godine na Tušnju su bolje prolazile ekipe koje su jače fizički.
Drugo po meni je to što ni mi nismo neka ekipa koja ima fin stil igre i prepoznatljivu igru. Često smo igrali u tom njihovom ritmu, hrkljuš, valjanje.
Vidim preovladava X u našim duelima. Po meni i danas je to najrealniji ishod.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 28, 2023 12:37 pm

Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava