Ako Bog da, poslije pozitivnog rezultata protiv Slobode, pripremamo teren stadiona Grbavica na Bulevaru Ivice Osima za Europske mečeve!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Je li to dogovoreno ili je želja?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 9:05 pmVrijeme je da mašinu sa Lavora vratimo na stadion Grbavica.
Ako Bog da, poslije pozitivnog rezultata protiv Slobode, pripremamo teren stadiona Grbavica na Bulevaru Ivice Osima za Europske mečeve!
Ma naš travnjak je zreo za zamjene, dotrajao. Kad bi kako mogli srediti da potpuno zamjenimo, pa onda nek ga prošiju, top bi bilo. A nešto mislim da ga ne bi mogli fino ni prošiti, zbog neravnina koje su nastale kad nam je traktor u februaru preorao teren, pogotovo na istoku.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 9:05 pmVrijeme je da mašinu sa Lavora vratimo na stadion Grbavica.
Starohan, rodjen u proslom vijeku, svi su oni isti, veze nemaju sta je Zeljo.
Haj nemoj da svane nedjelja svega ti. Naradio sam se ove sedmice, da odmorim malo sutraUjko je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 6:13 pmOva sedmica kao da traje 15 dana, sta je ovo, hoce li vise ta nedjelja svanuti ...
Svim nasim momcima koji idu u Tuzlu neka je sretno i cuvajte se, gospodski
za Gospodina. Fukarestinama nikada necemo zaboraviti onu sramotnu parolu
kojom su vrijedjali Svabu i pominjali njegovu bolest, zato Zeljo gazi, gazi, gazi...
Svi zajedno, kao jedan, do pobjede ...
I ja sam, brate moj dragi, ali ovi leptirici u stomaku me ubise, ne znam da je ikada ovako bilo...TheBlue je napisao/la: ↑sub maj 27, 2023 12:31 amHaj nemoj da svane nedjelja svega ti. Naradio sam se ove sedmice, da odmorim malo sutraUjko je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 6:13 pmOva sedmica kao da traje 15 dana, sta je ovo, hoce li vise ta nedjelja svanuti ...
Svim nasim momcima koji idu u Tuzlu neka je sretno i cuvajte se, gospodski
za Gospodina. Fukarestinama nikada necemo zaboraviti onu sramotnu parolu
kojom su vrijedjali Svabu i pominjali njegovu bolest, zato Zeljo gazi, gazi, gazi...
Svi zajedno, kao jedan, do pobjede ...![]()
Senad od Bosne, tako je zvanična navela
Vidiš kiše i nevremena na Tk,nemoguće je održati kvalitetan trening osim da se povrijede. Eventualno neki zatvoreni trening.