Hajde Bekrija, završavaj ga.

Ako ti sta znaci tamo sam Misketovac. Jer jednostavno ne uklapam se u ta vidjenja pojedinaca. To mogu razumjeti ovi sto probaju da imaju slobodno misljenje. Nikako ovi koji stvaraju kultove licnosti. Taj put nije dobar put.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 1:07 amPratim ti postove, neodoljivo me podsjecas na neke forumase koji odavno ne pisu, ali su nasli klapu na ss forumu.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 11:50 pmJel ima jos neko zasluzan?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 11:05 pmSamo da se zahvalim najvećem poslijeratnom vizionaru kluba koji je omogućio da se napravi ova slika istočne tribine koja kruži mrežama... Hvala ti S.M.!
Kako god, izasao na čelo rekao da garantira svojim sredstvima kompletiranje izgradnje, imao muda ko kante jupola poznavajuci kakva smo mi zgadija od ljudi i nacije i ispunio obećanje bez dana kasnjenja.
A ti sad ako imas 2+2=4 sracunaj koliko je od izgradnje te tribine ta tribina uprihodila pa ces skontati da nam je taj vizionar koji je inicijator i garant ideje istoka pomogao, koliko pomaže i koliko ce nam pomoci u budućnosti.
![]()
Jest da imas.profesiionalni ugovor sa njim.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
Ako će Sarajevo za Varešanovića uzeti 400 hiljada eura i 20% od slijedećeg transfera, onda bi i mi valjda mogli uzeti za Santosa pola tog iznosa.
E pa yebi ga, mi bi se yebali a da nam ne udje. Milione bi da uzmemo, al da nista ne ulozimo...Dzezvar je napisao/la:Jest da imas.profesiionalni ugovor sa njim.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
Ako će Sarajevo za Varešanovića uzeti 400 hiljada eura i 20% od slijedećeg transfera, onda bi i mi valjda mogli uzeti za Santosa pola tog iznosa.
Vidi druže, nisi u pravu. Ako tako razmišljaju, kao ti, ovi iz Uprave, griješe. Nakon x godina imaš igrača koji zaista pravi razliku na terenu i koji milijardu posto može otići za nekih 400-500 hiljada maraka, a s boljom sezonom i za milion. Evo ja glavu dajem da je tako, a mogu i elaborirati što tako mislim, nije problem. Tih 200k maraka je smiješan iznos ako ćeš ga dugoročno vezati ugovorom. Znači momak odskače, vidno, od konkurencije, nama valja životom, bez njega ne bismo bili pred vratima Evrope. To su fakti. Za takve igrače treba dati pare, vrlo jednostavno. Čak i ako ga ne prodaš, u šta sumnjam, na terenu će ti on zaraditi te pare, kod nas niko o tome ne razmišlja. Meni je smiješno da se uopće vode ovakve rasprave. I porediti Dialibu tada s ovim sad ne stoji. Sad je vrijednost igrača bukvalno 10x veća. Ne znam, neću da vjerujem da bismo zbog hebenih 200k maraka bili spremni izgubiti Santosa, a samim tim i zaradu iz našeg džepa. Pričamo o 200k kao da je milion, smiješno fakat.Dzezvar je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:03 pmJest da imas.profesiionalni ugovor sa njim.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
a sa kojim parama dugove vraćaju?fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:22 pmSto prije shvatite da od ove nase uprave nema nista bice vam lakse... Nesposobni su da namaknu neke pare i to je to
Vi razmisljate kao da imamo milione,e nemamo.Sastavljamo jedva kraj sa krajem.mkvalitet je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:32 pmVidi druže, nisi u pravu. Ako tako razmišljaju, kao ti, ovi iz Uprave, griješe. Nakon x godina imaš igrača koji zaista pravi razliku na terenu i koji milijardu posto može otići za nekih 400-500 hiljada maraka, a s boljom sezonom i za milion. Evo ja glavu dajem da je tako, a mogu i elaborirati što tako mislim, nije problem. Tih 200k maraka je smiješan iznos ako ćeš ga dugoročno vezati ugovorom. Znači momak odskače, vidno, od konkurencije, nama valja životom, bez njega ne bismo bili pred vratima Evrope. To su fakti. Za takve igrače treba dati pare, vrlo jednostavno. Čak i ako ga ne prodaš, u šta sumnjam, na terenu će ti on zaraditi te pare, kod nas niko o tome ne razmišlja. Meni je smiješno da se uopće vode ovakve rasprave. I porediti Dialibu tada s ovim sad ne stoji. Sad je vrijednost igrača bukvalno 10x veća. Ne znam, neću da vjerujem da bismo zbog hebenih 200k maraka bili spremni izgubiti Santosa, a samim tim i zaradu iz našeg džepa. Pričamo o 200k kao da je milion, smiješno fakat.Dzezvar je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:03 pmJest da imas.profesiionalni ugovor sa njim.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
Ne mozes namaknuti pare kada ti nkn stop visi mac nad vratom.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:22 pmSto prije shvatite da od ove nase uprave nema nista bice vam lakse... Nesposobni su da namaknu neke pare i to je to
To je taj mac nad vratom...