Sheldon je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 6:28 pm
Moze li neko i mene, obicnog smrtnika, prosvijetliti, koji su ogromni grijesi covjeka sa mog avatara. Vidimo spominju se svako malo, moze i u pp. Unaprijed zahvalan.
Koliko ja kontam zamjera mu se:
1.) Sto je radio posao za koji je placen kad je nosio dres Svinjskog i Slobode. Znaci samo radio svoj posao, nije slavio golove kao lud, divljao, provocirao... Cak saginjao glavu i izvinjavao se. Zabio nam je golove/asistirao i kako kazu "uzeo nam titule" - mi, naravno, nismo sami nista skrivili tih sezona.
2.) Na poluvremenu u Mostaru (kad smo dobili 0:4) navodno rekao igracima "hajmo napasti" iako je Sampras trazio da se povuku. Kasnije, nakon gubitka titule, izjavio da je Sampras neznalica. E hajmo sad ovako postaviti stvari - da je bilo ko od nas u ulozi igraca/uposlenika kluba i da vidi da njegov nadredjeni ne radi kako treba, kako bi postupili? Da li bi slijepi postovali hijerarhiju ili bi reagovali/pobunili se ako mislite da je to za dobrobit kluba?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.