Kakav ti je to avatar?

Kakav ti je to avatar?
Tvoja braća, moja nisu niti će ikada biti
Njima je ovo tek drugi kup i prva dupla kruna, mi smo ih se naosvajali.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 8:21 pmKako ljudi slave Kup, a ne ko neki...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Zato smo dosli u situaciju kad bi se plasirali u finale ne bi se moglo naštampat ulaznica...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 8:21 pmKako ljudi slave Kup, a ne ko neki...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Vjerovatno navijaca posusija nece biti oa se moze sve sastaviti. A manijaci na donju tribinu kao na par utakmica pa da se sve ispuni do kraja.Jacksparrow je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 8:22 pm4 boda i ulazimo u evropsku unijumislim da bi bilo dovoljno... a sad hajc sa svih strana BiH i dijaspore da se istok i sjever sastave bez tampon zone a JUG da dominira 90 min.... ko ne skaci mrzi Želju hej hej hej
🤍
Pa jeste uređen sistem. Tačno jeste i da su stranačka prćija, ali jufkice su finansijski jače, godinama, s većom bazom navijača, iz glavnog grada, pa opet nema iskoraka, jer nema sistema.exbabilon je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 8:29 pmDobro je, poklopilo se sve sto je trebalo, sad je do nas.
Samo mi se gadi i ovaj U klub sa zapadne strane, fura se prica o nekoj gospodi, sistemu, uredjenju, a klasican HDZ klub, pa od danas je direktor Autocesta FBiH predsjednik uprave Zrinjskog, Denis Lasic. Pa Beus je nakon godina i godina u Zrinjskom sad potpredsjenik Saveza.
Kakva li je ovo matematika hhh
Realna. Ako ovi dole remiziraju i mi dobijemo Posušje bar dva razlike, treći smo, zar ne? Velež nas više ne može stići jer bi im bježali četiri boda, ostaje jedino Široki, ali ni oni više ne vjeruju u Evropu.