plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 11:31 am
salle86 je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 10:16 am
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:42 am
Trebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
Druže, već duži period čitam i ne mogu da vjerujem koliki si ti kontraš.
Pet ljudi napišite trebalo je dobiti Leotar, Tuzlu i sl. jer nas je tad vodio Mulalić, jok ti ćeš reći trebalo je dobiti Igman samo da bi između redova izjednačio Edisa i Bašića. Fakat ne kontam čemu to, jesi to toliki ters insan da nikad ne odustaješ?
PS. slažem se ja sa tobom da je trebalo (i) Igman dobiti, ali realno oni imaju ekipu koja i po imenima i po igri od kako je Husrefa sjeo na klupu, da se bore za europu a ne za opstanak, i ako ćemo negdje staviti prefiks TREBALO-MORALO onda definitivno se kreće od najslabijih u ligi prema jačim...
Drama dugo lik vec pricu tu gura, ko god mu sta kaze satro ga izofira. Ratnik nas je odveo u ponor ove godine, trenutno se cupamo to je jedina istina. Jer nikad gori nisu bili oponenti, a mi nismo uspjeli to iskoristiti. + Psiholoski demolirao ovo igrača što imamo pa sad našu djecu ovdje prozivaju ko da su invalidi.
Ps. Muftic ne ostane li među stativama bas smo glupaci, momak brani super od kako je standardan.
Meni lično je najviše žao što mi nikad, ali nikad ne uspijevamo svoj potencijal iskoristiti ni 50%.
Većina ovih starijih ali jakih imena kod nas realno igra za primanja koja su bar 50% od onog što mogu imati bilo gdje vani u nekoj žnj ligi. Plate koje njima dajemo duple bi davali nekim polovnjacima iz Srbije i Hrvatske a gotovo pa sigurno da bi bili lošiji.
I to da ukomponujemo sa par mlađih igrača, normalnim trenerom i napravimo rezultat, ne sad eto titula ali sigurna europa.
Ali jok, mi vazda povuci potegni.
Ima i to da je igrač kriv, ali prije svega trener je taj koji mora dovesti tim na potreban nivo fizičke spreme, koji mora igrače rasporediti gdje su najkorisniji i koji mora pratiti TAJ meč i djelovati onako kako taj meč teče a ne po šablonu svaki put isto. Ne može ti prva izmjena biti uvijek Krpić-Ara ako su lupam Hajrad, Šehić, Mekić taj dan ograjisali, znači prvo njih vadi. To radi Bašić i po meni to je prva stvar od čega sve kreće...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍