Iskoristili momenat da pljuju upravu i nista vise. Isto im nije smetalo zadnjih godina..storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:31 pmVala ne volim ih nikako, ali su normalno saopstenje napisali. Okrivili su svoj klub sa punim pravom.
Iskoristili momenat da pljuju upravu i nista vise. Isto im nije smetalo zadnjih godina..storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:31 pmVala ne volim ih nikako, ali su normalno saopstenje napisali. Okrivili su svoj klub sa punim pravom.
Joj Amara svemoguceg brke sa druge galaksije.Sky1 je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:02 pmNije dobro da se Amar mota oko igrača i trenera, nije sigurno tu s dobrom namjerom, mogao bi nam sabotirati evropu preko pojedinih igrača, kao što je to radio kada je rušio najbolju Upravu ikada, svi dobro znamo da će pokušati zaustaviti oporavak kluba na svaki moguci način. Treba ga sikterisati što dalje od kluba. Uprava ili neko iz klubao bi morao skrenuti pažnju Nerminu i igračima da izbjegavaju svaki kontakt i druženje sa njim.
PS svi znamo također da i onakvo sramotno suđenje od strane Sabrije je bilo njegovo maslo.
Vauuu, izvinjavam se. Sve Anceloti do Ancelotija. Velika trenerska imena sa toliko ljudskosti da bih poželio ih vidjeti na političkim funkcijama da dovedu ovu državu u red. Ali znam zašto si naveo ovu skupinu, na istom ste moralnom nivou..volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:49 pmJel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..
kako moze covjek koji ne zna da sastavi prostoprosirenu recenicu bez ovaj onaj da objasni taktiku igracima ? kako moze da uopste zamisli tu taktiku, a kamo li da je objasniEthis je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 5:55 pmVauuu, izvinjavam se. Sve Anceloti do Ancelotija. Velika trenerska imena sa toliko ljudskosti da bih poželio ih vidjeti na političkim funkcijama da dovedu ovu državu u red. Ali znam zašto si naveo ovu skupinu, na istom ste moralnom nivou..volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:49 pmJel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..
Da smo iole ozbiljan klub klosaru koji ne zeli potpisati reprogram za dug iz ugovora koji je sam sebi sastavio zabranili bi prilaz stadionu a kamo li ekipi...volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 5:42 pmNekoga da je dao podrsku Basicu?Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:34 pmSve uspjesna i kompetentna fudbalska imena.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:49 pm
Jel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Imaju uspjeha ko i edis.
Do sad vidim samo razliku u tome da je Amar Osim stalni gost njemu i ekipi.. sad koliko je to mjerilo necega, ne znam.
Još jedan objektivni, svaka čas ljudino.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 5:48 pmJoj Amara svemoguceg brke sa druge galaksije.Sky1 je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:02 pmNije dobro da se Amar mota oko igrača i trenera, nije sigurno tu s dobrom namjerom, mogao bi nam sabotirati evropu preko pojedinih igrača, kao što je to radio kada je rušio najbolju Upravu ikada, svi dobro znamo da će pokušati zaustaviti oporavak kluba na svaki moguci način. Treba ga sikterisati što dalje od kluba. Uprava ili neko iz klubao bi morao skrenuti pažnju Nerminu i igračima da izbjegavaju svaki kontakt i druženje sa njim.
PS svi znamo također da i onakvo sramotno suđenje od strane Sabrije je bilo njegovo maslo.
Haj sto nagovara Sabriju, jel nagovorio i Sivca da ne svira "faul"?
Mit kao i onda da je Miske poremetio igrace sa pricom o DD unio nemor itd.
Sabotira godinama u Zelji igrace da se ne osvajaju trofeji, a osvojili smo opet trofej..
On da je ista u stanju nastimati dogovoriti, ne bi mu se tri puta desio krah u Zelji, a ni sa Velezom se nije proslavio.
Pojedinci imate preveliko misljenje o njemu.. ne znam zasto mu se daje tolika paznja. Isplatit debilu sto smo duzni i nek onda radi sta hoce, a u klub nece vise.
Igramo bez napadača.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 7:04 pmSastav dobar, samo Hajdarevic mi nije za prve postave. Ko ce ovdje gurnuti loptu napadacima?