Nine tacno.neroazzuro je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 2:37 pmOd NAJSKUPLJE karte za domaću tribinu.
Znači, ako je za zapad cvaja, i njima staviš cvaju i ćao.
Procitaj malo pravilnik.
Trinine istog ranga
Nine tacno.neroazzuro je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 2:37 pmOd NAJSKUPLJE karte za domaću tribinu.
Znači, ako je za zapad cvaja, i njima staviš cvaju i ćao.
I na utakmici umjesto 9000 imas hiljadu ljudi...
Mislis na ove nase....milanribar je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 2:02 pmŽalit će se vjerovatno savezu na ovu njihovu odluku za karte jer su kad je ovaj reciprocitet dogovoren oni kao renovirali tribinu pa nam nisu mogli dati komplet.
Ako će biti po statutu oni nam moraju najmanje cijeli jug jer je tribina odvojena fizički od ostalih.
Pitari nam trebaju dati cijelu tribinu bez obzira što je to više od 5% jer je fizički odvojena od ostalih, tako barem pravilnik kaže, sad do saveza je hoće li im to naložiti. Uglavnom mislim da je ovo kap koja je prelila čašu sa komšijama, bili smo i više nego korektni poslije svih njihovih gadosti i podmetanja od Dine, bordo prijatelja do ovih sad, glume kao neku silu njima ne trebaju pare od naših karti pa sjebavaju derbi do te mjere da Koševo bude poluprazno svaki put...Dzezvar je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 3:20 pmMislis na ove nase....milanribar je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 2:02 pmŽalit će se vjerovatno savezu na ovu njihovu odluku za karte jer su kad je ovaj reciprocitet dogovoren oni kao renovirali tribinu pa nam nisu mogli dati komplet.
Ako će biti po statutu oni nam moraju najmanje cijeli jug jer je tribina odvojena fizički od ostalih.
Bjezi ba,pa oni nisu bili u stanju odrzati stav protiv veleza a da se zale na nesto sto zaista nemaju ama.bas nikakvog uporista.
Tako se u javnosti objavi a u praksi ide drugačije, ali dobro nema od toga ništa svakako.
Izgleda da mi navijači moramo pokrenuti akciju, naći izvođača radova i krenuti u pravljenje "kaveza". Jer drugačije dočekati nećemo da se nešto promjeni.cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 12:40 pmEto UPRAVO eto vam ga sada. Dok nas drugi J.E.B.U sa maksimalno 5% karti vi njima dajite po 1500 ulaznica.
Ako sljedeci derbi bude vise od 600 karti pitarima vracam vam i clansku i godisnju, j.ebite se svi kolektivno.
Ako se drugi pisaju po nema, ne morate onda vi svoje vlastite navijace gurati ko ovce u torove zbog tampon zona.
Bilo bi dobro pokrenuti akciju, skupiti pare za pleksiglas (ne klasični željezni kavez, mi smo ipak gospoda za njih sve koji na taj način razmišljaju), 5% kapaciteta na sjeverozapadu i riješili smo problem...salle86 je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 4:37 pmIzgleda da mi navijači moramo pokrenuti akciju, naći izvođača radova i krenuti u pravljenje "kaveza". Jer drugačije dočekati nećemo da se nešto promjeni.cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 12:40 pmEto UPRAVO eto vam ga sada. Dok nas drugi J.E.B.U sa maksimalno 5% karti vi njima dajite po 1500 ulaznica.
Ako sljedeci derbi bude vise od 600 karti pitarima vracam vam i clansku i godisnju, j.ebite se svi kolektivno.
Ako se drugi pisaju po nema, ne morate onda vi svoje vlastite navijace gurati ko ovce u torove zbog tampon zona.
Ova naša uprava nije sigurno najgora ali nije ni najbolja koju smo imali. Neki su znači tribinE praviti, ovi makar mogu NA tribini zavariti "100 kila" armature...nadam se iskreno
PS. Yebi malo sarajvo ooo ooo
🤍
![]()
Pa predsjednik nedavno reče da će je praviti, izgleda ništa od toga. Nek pokrenu akciju, navijači će je napraviti. Svakako samo znaju akcije pokretati, ništa drugo. I ne mogu da vjerujem da se još uvijek nisu oglasili za uništen teren, ni riječi. Čekaju sama trava da poraste i da se zazeleni, svakako više i nije hibridni travnjak. Ušutili se i za uništene LED panele, ni riječi o njima. Za njihovo uništavanje neko treba da odgovara, neko mora snositi troškove njihove reparacije ili kupovine, nabavke novih. Niko od njih da preuzme odgovornost za bilo šta.salle86 je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 4:37 pmIzgleda da mi navijači moramo pokrenuti akciju, naći izvođača radova i krenuti u pravljenje "kaveza". Jer drugačije dočekati nećemo da se nešto promjeni.cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 12:40 pmEto UPRAVO eto vam ga sada. Dok nas drugi J.E.B.U sa maksimalno 5% karti vi njima dajite po 1500 ulaznica.
Ova naša uprava nije sigurno najgora ali nije ni najbolja koju smo imali. Neki su znači trobinE praviti, ovi makar mogu NA tribini zavariti "100 kila" armature...nadam se iskreno
To je jedan od znakova, ali i bez toga je ozbiljan sudija.Z_1921 je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 10:11 amTo sto sudi u Europi nije nikakav znak da je ozbiljan sudija. Cesto mu se u nasoj ligi desava da lose vodi utakmicu, daje previse kartona bez ikakvog razloga i puno sjecka igru.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 9:13 amMa ni ja ne mislim da ce biti ciljane prljavstine, Peljto je ozbiljan sudija.
I da ne zaboravim, Nedim Jusufbegovic je ozbiljan papak.
Svaka ćas isto mislimoLARSSON je napisao/la:Ma ne treba se inatiti, treba održati duh derbija, dati im pola svake tribine hehe
5% U KAVEZU NA SJEVERO-ZAPADU!neroazzuro je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 5:25 pmI onaj ko idući pomene "ubijanje čari derbija" da dobije trajni ban.
5% i Allahimanet!