Pavić je imao čini mi se 5-6 asistencija al nije nam valjao, po meni skroz solidan bek u odnosu na ovo sad. Desni bek ne pamtim kad imao asistencije neke još od Benje Čolića.
Gledao sam statistiku 4 ili 5 asistencija je imao Pavić najviše u jednoj sezoni. Meni je Pavić solidan bek bio, znao je Krpu baš pogoditi.milanribar je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 11:14 amPavić je imao čini mi se 5-6 asistencija al nije nam valjao, po meni skroz solidan bek u odnosu na ovo sad. Desni bek ne pamtim kad imao asistencije neke još od Benje Čolića.
U ligi generalno nema puno dobrih bekova koji znaju prema naprijed, to što Zrinjski ima je najbolje sve a Duraković je sigurno najbolji bek koji ne igra u Zrinjskom.
Mislim da Budućnost Banović ima odlične mlade bekove i ako smo pametni iskoristi ćemo ovu saradnju sa njima da ih dovedemo. Trenutno imamo dva beka i jednog letećeg Šehića. Jašarević i Galić su totalno nestabilni, prema naprijed im je doprinos 0, Galić se boji da centrira čak i kad ima čistu situaciju, Jašarević se ne boji al rijetko dolazi u situaciju.LARSSON je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 11:17 amGledao sam statistiku 4 ili 5 asistencija je imao Pavić najviše u jednoj sezoni. Meni je Pavić solidan bek bio, znao je Krpu baš pogoditi.milanribar je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 11:14 amPavić je imao čini mi se 5-6 asistencija al nije nam valjao, po meni skroz solidan bek u odnosu na ovo sad. Desni bek ne pamtim kad imao asistencije neke još od Benje Čolića.
U ligi generalno nema puno dobrih bekova koji znaju prema naprijed, to što Zrinjski ima je najbolje sve a Duraković je sigurno najbolji bek koji ne igra u Zrinjskom.
@Straus kakav je Dubačkić, igra u Stupčanici a vidim da drugi dio imaju solidnu odbranu?
Daj povratnike al da hoće i imaju motiva ko Coca, možda trenutno nije u formi al opet grize stalo mu je da nešto napravimo, kakav je profesionalac da ne govorim.
Nisam ga skoro gledao, trebao bih biti u Srebreniku subotu i nedjelju, pa možda skoknem do Gradačca da pogledam utakmicu Zvijezda - Stupčanica.
Šteta što mu babo više ne sudi, moglo bi se i koji penal završiti.Grbavica je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 6:15 pmhttps://www.transfermarkt.com/filip-cui ... ler/921552
Na posudbu godina pa onda ugovor na 3 godine, mali je strasan potencijal![]()