Kažu dva opsajda u drugom.Jašar i Amoah.Ja nisam dobro vidio sa sjeveratm87alem je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 6:39 pmPregledao na miru sinocnju psihicki pretesku tekmu! Necovjek u crnom nas je osakatio! Mahmic crveni, penal na Hami, faul na Dzenisu, faul na Jasaru za Haga itd. Ima toga jos. Ne mogu svega ni da se sjetim. Utakmica dobro odigrana sa mnogo sansi i ostaje zal za tri bobe. Ceman 9 intervencija i neko kaze lose odigrali!? Slazem se da nam je realizacija slaba, tacnije kriza, ali obrisi neke nove igre se vide, ali nas nece bodovi. Ovo djubre nam je od pilava i slicnih namjerno poslano po zadatku, plus mislim da onai neandertalac ne zna ni pravila! Nekoliko smijesnih ofsajda dignuto na nasu stetu! Idemo dalje do zadnjeg se boriti, pa sta bude, bude!
Ma sta mi znamo, daj da popljujemo Cocu i ekipu.tm87alem je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 6:39 pmPregledao na miru sinocnju psihicki pretesku tekmu! Necovjek u crnom nas je osakatio! Mahmic crveni, penal na Hami, faul na Dzenisu, faul na Jasaru za Haga itd. Ima toga jos. Ne mogu svega ni da se sjetim. Utakmica dobro odigrana sa mnogo sansi i ostaje zal za tri bobe. Ceman 9 intervencija i neko kaze lose odigrali!? Slazem se da nam je realizacija slaba, tacnije kriza, ali obrisi neke nove igre se vide, ali nas nece bodovi. Ovo djubre nam je od pilava i slicnih namjerno poslano po zadatku, plus mislim da onai neandertalac ne zna ni pravila! Nekoliko smijesnih ofsajda dignuto na nasu stetu! Idemo dalje do zadnjeg se boriti, pa sta bude, bude!
Treba ti jebena pobjeda za evropu, zakucaj bekove da ne prelaze 30 metara od gola. Logicno bolan skroz.Z_1921 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 12:16 pmKakve bolan taktike ima? Da bekovi izlaze 70m od naseg gola da bi te Denkovic i mrtvi Hrelja ubijali kontrama i nekakvo bezvezno dodavanje stopera i zadnjeg veznog cime apsolutno nista ne postizemo? Ako je to taktika, svaka mu cast.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 9:40 amMeni ono od sinoc uopste nije bilo lose. Vidi se da ima neke jebene taktike, da nije na horuk. Hajdarevic me iznenadio stvarno, poslao je 5 6 lopti u prostor (izmedju beka i stopera) iz kojih su se izrodile dobre sanse. Mekic takodjer. Sansi je bilo nismo iskoristili jbg. Otezali smo sebi posao mnogo, ali opet ovisimo o sebi. Pokušati uzeti Veleza pa sta bude, ako izgubimo znamo da nismo za Evrope. Trenera ostaviti svakako.
Vrijedi i pohvaliti izmjene one na kraju, nekim trenerima bi se glava skidala zbog onog idiotluka. U jednom momentu formacija je ovako izgledala:
Hodzic Haracic Krpic
_____________________ Drljo
Mekic Beganovic
Jasarevic Cocalic Drina Sehic
Muftic
Sve u svemu, komedija.
Babo njegov mu ne bi svirao ono.
sve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centruLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:14 pmBabo njegov mu ne bi svirao ono.
Kakvih sve navlačenja se vidjelo u ovoj ligi, ovo je apsolutno regularno.
Sad ja ne znam je li mi u nedostatku naše sposobnosti očekujemo da se nama navlači, pa nam 50-50 nije prihvatljivo. Je li Sabrija kriv što Štila promaši s 15 metara perfektno ostavljenu lotpu, Krpa s 3 metra, Santos 2 zicera.
Sinoć smo bili bolji i po prikazanom trebali pobijediti, ali nismo. Nije nam ništa ukradeno i uzeto.
Evo dosli su bolji haha a jes mi godra sad kad svuku u ravan u ***** drzavu od a do z, tako su i nas trebali sjebati jos vise ti "ucesnici dana pobjede" da se eliminisu ako je to moguce legende i ratnici jer očigledno jos imaju pobornika u usta im se poserem.
Nemoj ga, on se bas pravo razumije u football.SanMan je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:48 pmsve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centruLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:14 pmBabo njegov mu ne bi svirao ono.
Sad ja ne znam je li mi u nedostatku naše sposobnosti očekujemo da se nama navlači, pa nam 50-50 nije prihvatljivo. Je li Sabrija kriv što Štila promaši s 15 metara perfektno ostavljenu lotpu, Krpa s 3 metra, Santos 2 zicera.
Sinoć smo bili bolji i po prikazanom trebali pobijediti, ali nismo. Nije nam ništa ukradeno i uzeto.
"Al ne razumiješ ti to druže sudija ......." - daleko je Njemačka, nevidi se najbolje teren
Znači sad si i ti počeo određivati ko je PRAVI navijač. Opet bespotrebno trošenje vremena i energije na pogrešnu stvar.SanMan je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:48 pmsve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centruLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:14 pmBabo njegov mu ne bi svirao ono.
"Al ne razumiješ ti to druže sudija ......." - daleko je Njemačka, nevidi se najbolje teren
Jbg, pazi aut mu je mentor. Oni su gajili taj klopov fudbal, toliko se brzo igralo da kad krenemo naprijed ne stigne nijedan nas igrac stici do sesnaesterca, taj brzi tranzicijski metropolski futbol. Svako danas prati fudbal ali preko linkova....cuj ono objetivno, pa moras poznavati bilo kakvu problematiku da bi bio objektivan, ne moze neznalica biti objektivna.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 11:20 pmNemoj ga, on se bas pravo razumije u football.SanMan je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:48 pmsve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centruLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 10:14 pm
Babo njegov mu ne bi svirao ono.
Problem je u tome sto nasa ekipa ni fizicki, a pogotovo mozgom ne moze iznijeti nikakvu taktiku, pa ni ovu Basicevu na kraju krajeva. Da bi to sa bekovima bilo uspjesno, veznjaci moraju pokrivati te njihove odlaske u napad, sto naravno nisu radili sto je ostavilo masu prostora Igmanu. Pa bilo bi suludo od Mekica ocekivati da moze to odraditi, zar ne?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 8:40 pmTreba ti jebena pobjeda za evropu, zakucaj bekove da ne prelaze 30 metara od gola. Logicno bolan skroz.Z_1921 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 12:16 pmKakve bolan taktike ima? Da bekovi izlaze 70m od naseg gola da bi te Denkovic i mrtvi Hrelja ubijali kontrama i nekakvo bezvezno dodavanje stopera i zadnjeg veznog cime apsolutno nista ne postizemo? Ako je to taktika, svaka mu cast.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 9:40 amMeni ono od sinoc uopste nije bilo lose. Vidi se da ima neke jebene taktike, da nije na horuk. Hajdarevic me iznenadio stvarno, poslao je 5 6 lopti u prostor (izmedju beka i stopera) iz kojih su se izrodile dobre sanse. Mekic takodjer. Sansi je bilo nismo iskoristili jbg. Otezali smo sebi posao mnogo, ali opet ovisimo o sebi. Pokušati uzeti Veleza pa sta bude, ako izgubimo znamo da nismo za Evrope. Trenera ostaviti svakako.
Vrijedi i pohvaliti izmjene one na kraju, nekim trenerima bi se glava skidala zbog onog idiotluka. U jednom momentu formacija je ovako izgledala:
Hodzic Haracic Krpic
_____________________ Drljo
Mekic Beganovic
Jasarevic Cocalic Drina Sehic
Muftic
Sve u svemu, komedija.
Nemojte tu pricu o podjelama potezati.Podjela nema.Na kraju to se vidi kroz posjetu utakmicama.
Ispade da je tako barem po zvanicnoj.