Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Valter
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2023 6:55 pm

Sudija nije bio dobar al penal nad Amoom nije bio. Druga stvar je što bi se ono sviralo recimo Borcu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

struja
Kontakt:

sri maj 03, 2023 7:14 pm

tm87alem je napisao/la:
sri maj 03, 2023 6:39 pm
Pregledao na miru sinocnju psihicki pretesku tekmu! Necovjek u crnom nas je osakatio! Mahmic crveni, penal na Hami, faul na Dzenisu, faul na Jasaru za Haga itd. Ima toga jos. Ne mogu svega ni da se sjetim. Utakmica dobro odigrana sa mnogo sansi i ostaje zal za tri bobe. Ceman 9 intervencija i neko kaze lose odigrali!? Slazem se da nam je realizacija slaba, tacnije kriza, ali obrisi neke nove igre se vide, ali nas nece bodovi. Ovo djubre nam je od pilava i slicnih namjerno poslano po zadatku, plus mislim da onai neandertalac ne zna ni pravila! Nekoliko smijesnih ofsajda dignuto na nasu stetu! Idemo dalje do zadnjeg se boriti, pa sta bude, bude!
Kažu dva opsajda u drugom.Jašar i Amoah.Ja nisam dobro vidio sa sjevera

kokoška
Kontakt:

sri maj 03, 2023 8:21 pm

Valter je napisao/la:
Sudija nije bio dobar al penal nad Amoom nije bio. Druga stvar je što bi se ono sviralo recimo Borcu.
Jesil to po svom kantaru mjerio jel penal ili nije?

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri maj 03, 2023 8:22 pm

tm87alem je napisao/la:
sri maj 03, 2023 6:39 pm
Pregledao na miru sinocnju psihicki pretesku tekmu! Necovjek u crnom nas je osakatio! Mahmic crveni, penal na Hami, faul na Dzenisu, faul na Jasaru za Haga itd. Ima toga jos. Ne mogu svega ni da se sjetim. Utakmica dobro odigrana sa mnogo sansi i ostaje zal za tri bobe. Ceman 9 intervencija i neko kaze lose odigrali!? Slazem se da nam je realizacija slaba, tacnije kriza, ali obrisi neke nove igre se vide, ali nas nece bodovi. Ovo djubre nam je od pilava i slicnih namjerno poslano po zadatku, plus mislim da onai neandertalac ne zna ni pravila! Nekoliko smijesnih ofsajda dignuto na nasu stetu! Idemo dalje do zadnjeg se boriti, pa sta bude, bude!
Ma sta mi znamo, daj da popljujemo Cocu i ekipu.

kokoška
Kontakt:

sri maj 03, 2023 8:27 pm

Cocalic je igracina i pravi momak a to zna ko treba da zna...ovi nesretnici sto ga pljuju njima su idoli Edis zvani "ratnicka suza" i Amar zvani "futbol".

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri maj 03, 2023 8:40 pm

Z_1921 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 12:16 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 9:40 am
Meni ono od sinoc uopste nije bilo lose. Vidi se da ima neke jebene taktike, da nije na horuk. Hajdarevic me iznenadio stvarno, poslao je 5 6 lopti u prostor (izmedju beka i stopera) iz kojih su se izrodile dobre sanse. Mekic takodjer. Sansi je bilo nismo iskoristili jbg. Otezali smo sebi posao mnogo, ali opet ovisimo o sebi. Pokušati uzeti Veleza pa sta bude, ako izgubimo znamo da nismo za Evrope. Trenera ostaviti svakako.
Kakve bolan taktike ima? Da bekovi izlaze 70m od naseg gola da bi te Denkovic i mrtvi Hrelja ubijali kontrama i nekakvo bezvezno dodavanje stopera i zadnjeg veznog cime apsolutno nista ne postizemo? Ako je to taktika, svaka mu cast.
Vrijedi i pohvaliti izmjene one na kraju, nekim trenerima bi se glava skidala zbog onog idiotluka. U jednom momentu formacija je ovako izgledala:
Hodzic Haracic Krpic
_____________________ Drljo
Mekic Beganovic
Jasarevic Cocalic Drina Sehic
Muftic
Sve u svemu, komedija.
Treba ti jebena pobjeda za evropu, zakucaj bekove da ne prelaze 30 metara od gola. Logicno bolan skroz.

Jacksparrow
Kontakt:

sri maj 03, 2023 9:06 pm

Al stranica premijer liga BiH sto se navalila na kosti Basicu... hee pored ovoliko neprijatelja mi se dijelimo izmedju sebe... Od mene podrska i Basicu i svim igracima dok nose dres Zelje bez obzira na njihov kvalitet. Al koliko nam je potrebno da svi budemo kao jedno to nismo ni svjesni.
FCŽ

neroazzuro
Kontakt:

sri maj 03, 2023 9:24 pm

Šalu na stranu, ljudi, odvadite malo. Ovo je tek početak neke priče. Bilo bi lijepo izaći u evropu, uzeti milion i osloboditi se nekih omči oko vrata ali i da se to ne desi, Bože moj. Nek čovjek pokuša sklopit neku ekipicu po svom ukusu bez pritiska pa da vidimo šta će ispast od toga.

SamoNapad
Kontakt:

sri maj 03, 2023 9:49 pm

Vise nego ikad nam treba zajedništvo da se sjedne i napravi plan dogovor. Moramo svi zajedno puhat u istom pravcu. Rijesit probleme mimo terena i sa Amarom i drugima. Na kraju mi se dijelimo a Željo pati.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2023 10:14 pm

Valter je napisao/la:
Babo njegov mu ne bi svirao ono.

Kakvih sve navlačenja se vidjelo u ovoj ligi, ovo je apsolutno regularno.
Sad ja ne znam je li mi u nedostatku naše sposobnosti očekujemo da se nama navlači, pa nam 50-50 nije prihvatljivo. Je li Sabrija kriv što Štila promaši s 15 metara perfektno ostavljenu lotpu, Krpa s 3 metra, Santos 2 zicera.

Sinoć smo bili bolji i po prikazanom trebali pobijediti, ali nismo. Nije nam ništa ukradeno i uzeto.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 03, 2023 10:35 pm

Samo da se u skorije vrijeme otplati ovaj poreski dug (a kako sam saznao novac je obezbjedjem) pa da napokon prodisemo.
Siguran sam da ce nam nova sezona biti dosta bolja i radosnija.
Basicu pruziti maksimalnu podrsku vide se promjene jos samo da se igracki osvjezimo pa da krenemo po trofeje.
Alea iacta est!

SanMan
Kontakt:

sri maj 03, 2023 10:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Valter je napisao/la:

Sad ja ne znam je li mi u nedostatku naše sposobnosti očekujemo da se nama navlači, pa nam 50-50 nije prihvatljivo. Je li Sabrija kriv što Štila promaši s 15 metara perfektno ostavljenu lotpu, Krpa s 3 metra, Santos 2 zicera.

Sinoć smo bili bolji i po prikazanom trebali pobijediti, ali nismo. Nije nam ništa ukradeno i uzeto.
sve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centru
"Al ne razumiješ ti to druže sudija ......." - daleko je Njemačka, nevidi se najbolje teren

plavi kanarinac
Kontakt:

sri maj 03, 2023 11:19 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri maj 03, 2023 5:27 pm
slika

slika
Evo dosli su bolji haha a jes mi godra sad kad svuku u ravan u ***** drzavu od a do z, tako su i nas trebali sjebati jos vise ti "ucesnici dana pobjede" da se eliminisu ako je to moguce legende i ratnici jer očigledno jos imaju pobornika u usta im se poserem.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

plavi kanarinac
Kontakt:

sri maj 03, 2023 11:20 pm

SanMan je napisao/la:
Valter je napisao/la:

sve si upravu al si pravo naporan sa objektivnošću, pa valjda svaki "objektivni" (tj. PRAVI) navijač Želje kaže da je čist penal za nas pa makar faul bio na centru
"Al ne razumiješ ti to druže sudija ......." - daleko je Njemačka, nevidi se najbolje teren
Nemoj ga, on se bas pravo razumije u football.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2023 11:41 pm

SanMan je napisao/la:
Valter je napisao/la:

Znači sad si i ti počeo određivati ko je PRAVI navijač. Opet bespotrebno trošenje vremena i energije na pogrešnu stvar.
Ne znam, moja načela nisu takva. Sigurno je lakše svaliti na drugog. Samo mislim da to ne vodi ničemu.

Vidi se dobro, vjeruj. Ima usporeni, više puta, iz više uglova. ;)

kokoška
Kontakt:

čet maj 04, 2023 12:12 am

plavi kanarinac je napisao/la:
sri maj 03, 2023 11:20 pm
SanMan je napisao/la:

Nemoj ga, on se bas pravo razumije u football.
Jbg, pazi aut mu je mentor. Oni su gajili taj klopov fudbal, toliko se brzo igralo da kad krenemo naprijed ne stigne nijedan nas igrac stici do sesnaesterca, taj brzi tranzicijski metropolski futbol. Svako danas prati fudbal ali preko linkova....cuj ono objetivno, pa moras poznavati bilo kakvu problematiku da bi bio objektivan, ne moze neznalica biti objektivna.

Z_1921
Kontakt:

čet maj 04, 2023 12:46 am

sri maj 03, 2023 8:40 pm
Z_1921 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 12:16 pm
sri maj 03, 2023 9:40 am
Meni ono od sinoc uopste nije bilo lose. Vidi se da ima neke jebene taktike, da nije na horuk. Hajdarevic me iznenadio stvarno, poslao je 5 6 lopti u prostor (izmedju beka i stopera) iz kojih su se izrodile dobre sanse. Mekic takodjer. Sansi je bilo nismo iskoristili jbg. Otezali smo sebi posao mnogo, ali opet ovisimo o sebi. Pokušati uzeti Veleza pa sta bude, ako izgubimo znamo da nismo za Evrope. Trenera ostaviti svakako.
Kakve bolan taktike ima? Da bekovi izlaze 70m od naseg gola da bi te Denkovic i mrtvi Hrelja ubijali kontrama i nekakvo bezvezno dodavanje stopera i zadnjeg veznog cime apsolutno nista ne postizemo? Ako je to taktika, svaka mu cast.
Vrijedi i pohvaliti izmjene one na kraju, nekim trenerima bi se glava skidala zbog onog idiotluka. U jednom momentu formacija je ovako izgledala:
Hodzic Haracic Krpic
_____________________ Drljo
Mekic Beganovic
Jasarevic Cocalic Drina Sehic
Muftic
Sve u svemu, komedija.
Treba ti jebena pobjeda za evropu, zakucaj bekove da ne prelaze 30 metara od gola. Logicno bolan skroz.
Problem je u tome sto nasa ekipa ni fizicki, a pogotovo mozgom ne moze iznijeti nikakvu taktiku, pa ni ovu Basicevu na kraju krajeva. Da bi to sa bekovima bilo uspjesno, veznjaci moraju pokrivati te njihove odlaske u napad, sto naravno nisu radili sto je ostavilo masu prostora Igmanu. Pa bilo bi suludo od Mekica ocekivati da moze to odraditi, zar ne?
Druga stvar je to sto su nasa sva tri beka apsolutno BESKORISNA u napadu. Ne znaju se kretati, ne znaju centrirati, nemaju sut (izuzev Sehica, i to ponekad). Na to jos dodas da zbog toga krila moraju ulaziti u sredinu gdje se katastrofalno snalaze jer nisu dovoljno tehnicki potkovani, pogotovo Santos. Samim tim se namece pitanje, koji ce kur.ac bekovi u napadu onda? Da bi izgledalo lijepo i moderno na terenu?
Trener (svaki, ne samo Basic) bi trebao vidjeti koji su dometi njegovih igraca i na osnovu toga praviti i uigravati taktiku. Ovo sto mi pokusavamo igrati jednostavno ne ide. Da imamo bekove kao sto je Kvesic bio, veznjaka poput Nyeme i krila poput Zakarica taktika bi vjerovatno funkcionisala, ali ovo sa Jasarevicem, Mekicem i Santosom zaista nema smisla forsirati.

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 04, 2023 5:51 am

SamoNapad je napisao/la:
sri maj 03, 2023 9:49 pm
Vise nego ikad nam treba zajedništvo da se sjedne i napravi plan dogovor. Moramo svi zajedno puhat u istom pravcu. Rijesit probleme mimo terena i sa Amarom i drugima. Na kraju mi se dijelimo a Željo pati.
Nemojte tu pricu o podjelama potezati.Podjela nema.Na kraju to se vidi kroz posjetu utakmicama.
Momci na jugu odradjuju strasan posao i htjeli to priznati ili ne oni su ti koji stvaraju i odrzavaju pozitivnu atmosferu oko kluba.
To sto recimo ovdje imas par kloceva kojima je ocigledno fetis prozivati nekoga zbog posla kojim se bavi,a pri tome ne kontajuci da taj neko namjerno nikada nije krio svoj identitet,nije i ne treba da bude mjerilo.
Forumi i kojekakve stranice kvazi portala ne trebaju da budu nikada i nikome mjerilo trenutnog stanja medju navijacima.
Bitno ono sto se vidi,a vidi se da nema ama bas nikakvih podjela.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2023 6:37 am

Derbi u petak?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet maj 04, 2023 9:07 am

storm_raider je napisao/la:
čet maj 04, 2023 6:37 am
Derbi u petak?
Ispade da je tako barem po zvanicnoj.

Ima li kakvog investitora na vidiku? Sta bi sa onom pricom da ide novi poziv za investitore?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.

Prijava