Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2023 2:43 pm

hardwell je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:33 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 03, 2023 1:06 pm
Jacksparrow je napisao/la:
sri maj 03, 2023 12:23 pm
Najjace mi je sto sami ponizavamo Cocalica i trenera koji je indirektno spomenuo sudije. A svi dobro znate na kakvu nasu stetu se sudi zadnjih godina. Bas bi bio presretan da je Cocalic patosirao onog su*ka sinoc.
Ali mi cirkuzamo u tekmi gdje nemamo osnova.

Evo de mi reci gdje smo sinoć oštećeni, zbog čega je sinoć bila potrebna onakva reakcija.
Amoah penal, nijedan zuti za Mahmica...
A najmanje ih 6 zasluzio. Usput dodat faul nad Dzenisom u nadoknadi na 16 metara
Cuva Bog Zelju svog!

SamoNapad
Kontakt:

sri maj 03, 2023 2:44 pm

kokoška je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:32 pm
Z_1921 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 12:16 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 9:40 am
Meni ono od sinoc uopste nije bilo lose. Vidi se da ima neke jebene taktike, da nije na horuk. Hajdarevic me iznenadio stvarno, poslao je 5 6 lopti u prostor (izmedju beka i stopera) iz kojih su se izrodile dobre sanse. Mekic takodjer. Sansi je bilo nismo iskoristili jbg. Otezali smo sebi posao mnogo, ali opet ovisimo o sebi. Pokušati uzeti Veleza pa sta bude, ako izgubimo znamo da nismo za Evrope. Trenera ostaviti svakako.
Kakve bolan taktike ima? Da bekovi izlaze 70m od naseg gola da bi te Denkovic i mrtvi Hrelja ubijali kontrama i nekakvo bezvezno dodavanje stopera i zadnjeg veznog cime apsolutno nista ne postizemo? Ako je to taktika, svaka mu cast.
Vrijedi i pohvaliti izmjene one na kraju, nekim trenerima bi se glava skidala zbog onog idiotluka. U jednom momentu formacija je ovako izgledala:
Hodzic Haracic Krpic
_____________________ Drljo
Mekic Beganovic
Jasarevic Cocalic Drina Sehic
Muftic
Sve u svemu, komedija.
Pa normalno da trebaju bekovi da izlaze gore, to sto si ti naucio na neznalicu Edisa gdje mi sa dva igraca vise u tranziciji imamo jednog igraca u 16 metara to je druga prica.
O ovom pricam moderan fudbal je sa bekovima, i sad uz duzno postovanje dosta ljudi ovako razmisllja za beka. Mulalic je drzao bekove zakucane ovaj Cim je dosao to promijeni a nasi navijaci to odmah na zub jer ne znamo u vezi taktike nista. Zato i pravimo vise sansi, pogledaj Sehu koliko igra vise u fazi napada.
Mrzim ovo sto kazem ali mi navijaci jesmo za Edisa i one igre kad je sve naopako.

kokoška
Kontakt:

sri maj 03, 2023 2:46 pm

Jazavac od sudije, u prvom poluvremenu minmalno 3 zuta nije dao, klosar od sudije. Penal koji se samo nama nece svirati, a o duelima oko 16 svaki njima sviran. Klosar namazani.

Refa1987
Kontakt:

sri maj 03, 2023 2:53 pm

Krpića je onaj njihov stoper citavu utakmicu udarao i vukao. Ramić je dobio svaki faul čak i kada se nepropisno gradio (obgrli naseg stopera rukama i padne s njim i svaki put faul). Nisu bili neki veliki propusti i kada neko pogleda samo sazetak rekao bi sve perfektno, međutim bilo je dosta faulova koji su se mogli vidjeti gdje nasim igračima ne daju da prime loptu a sudija to ne gleda. Nije faul samo kad primiš loptu i on te pokosi ima igra i bez lopte.

struja
Kontakt:

sri maj 03, 2023 2:56 pm

Diverzant je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:41 pm
Joj sabrija pozelio bih ti nesto u vezi auta u plamenu i tebe kako bjezis iz njega, ali ce me storm banovati
Neće😁😁

struja
Kontakt:

sri maj 03, 2023 2:59 pm

Refa1987 je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:53 pm
Krpića je onaj njihov stoper citavu utakmicu udarao i vukao. Ramić je dobio svaki faul čak i kada se nepropisno gradio (obgrli naseg stopera rukama i padne s njim i svaki put faul). Nisu bili neki veliki propusti i kada neko pogleda samo sazetak rekao bi sve perfektno, međutim bilo je dosta faulova koji su se mogli vidjeti gdje nasim igračima ne daju da prime loptu a sudija to ne gleda. Nije faul samo kad primiš loptu i on te pokosi ima igra i bez lopte.
Klasično hebavanje u mozak.Gore je ovo suđenje vec da im je sudio nepostojeci penal a poslije toga normalno sudio.Što bi neki rekli igrao sam lopte znam šta pričam

1921.ba
Kontakt:

sri maj 03, 2023 3:04 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MATORI
Kontakt:

sri maj 03, 2023 3:27 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:43 pm
hardwell je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:33 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 03, 2023 1:06 pm

Ali mi cirkuzamo u tekmi gdje nemamo osnova.

Evo de mi reci gdje smo sinoć oštećeni, zbog čega je sinoć bila potrebna onakva reakcija.
Amoah penal, nijedan zuti za Mahmica...
A najmanje ih 6 zasluzio. Usput dodat faul nad Dzenisom u nadoknadi na 16 metara
Pored toga...Nije u toku utakmice dosudio najmanje 3 prekrsaja za nas u zoni 16-20 metara od gola Igmana...

fcz
Kontakt:

sri maj 03, 2023 3:34 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:20 pm
Hajmo malo sada realno razmisljati.
Mi sa ovom ekipom nemamo sta traziti u europi.Ekipa koja izgubi od igmana 2 puta,leotara i inih je sve samo ne dobra.
Bojim se da bi bili samo ekipa za nabijanje bilo sa kim da igramo.
Na zalost je tako.Europa nam nebi nista dobro donijela sem ti par stotina milja novca,koji bi vjerovatno potrosili na put (ukoliko nas zapadne kakav kazahstan)i na same.pripreme.
Ovako da se ja pitam,ostavio bih Basica tu a rijesio bih se svih ovih 28 +.Dao bih mu odrijesene ruke da polako pocne praviti ekipu za sljedecu sezonu.Na kraju godine sumirati rezultate njegovog rada.
Realno trenutno je upao u bunar pun govana .....
Uglavnom je to nasa trenutna realnost. Samo bih ja smanjio tu granicu na 25 godina i ne bih tako lako prezalio pare od Evrope, pa makar nam ostalo i "samo" 100.000KM.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri maj 03, 2023 3:39 pm

Evropa je bila velika sansa za nas. Primio 15 ili 19 zna se cifra koju dobijas. Osim tih skoro 300 hiljada eura ti dobijas pun stadion, sponzore i primamljiv si igracima i pojacanjima. Da ne kazem koliko bi nas izvukao moguci prolaz jednog pretkola tako da, velika steta, a bili smo blizu. Ima jos, ali...
Mi smo nakon Standarda procvjetali jer smo to ljeto dobili preko 2 miliona od evrope plus prodaje Bajica, Kvesica i preko 2 miliona od Dzeke. U mjesec dana ti je kanulo 5 miliona.
Grande Miske 💪

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 03, 2023 4:01 pm

fcz je napisao/la:
sri maj 03, 2023 3:34 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri maj 03, 2023 2:20 pm
Hajmo malo sada realno razmisljati.
Mi sa ovom ekipom nemamo sta traziti u europi.Ekipa koja izgubi od igmana 2 puta,leotara i inih je sve samo ne dobra.
Bojim se da bi bili samo ekipa za nabijanje bilo sa kim da igramo.
Na zalost je tako.Europa nam nebi nista dobro donijela sem ti par stotina milja novca,koji bi vjerovatno potrosili na put (ukoliko nas zapadne kakav kazahstan)i na same.pripreme.
Ovako da se ja pitam,ostavio bih Basica tu a rijesio bih se svih ovih 28 +.Dao bih mu odrijesene ruke da polako pocne praviti ekipu za sljedecu sezonu.Na kraju godine sumirati rezultate njegovog rada.
Realno trenutno je upao u bunar pun govana .....
Uglavnom je to nasa trenutna realnost. Samo bih ja smanjio tu granicu na 25 godina i ne bih tako lako prezalio pare od Evrope, pa makar nam ostalo i "samo" 100.000KM.
Sto se granice tice u pravu si...to je ta neka granica al eto ja nisam htio da pregonim😀
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 03, 2023 4:03 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
sri maj 03, 2023 3:39 pm
Evropa je bila velika sansa za nas. Primio 15 ili 19 zna se cifra koju dobijas. Osim tih skoro 300 hiljada eura ti dobijas pun stadion, sponzore i primamljiv si igracima i pojacanjima. Da ne kazem koliko bi nas izvukao moguci prolaz jednog pretkola tako da, velika steta, a bili smo blizu. Ima jos, ali...
Mi smo nakon Standarda procvjetali jer smo to ljeto dobili preko 2 miliona od evrope plus prodaje Bajica, Kvesica i preko 2 miliona od Dzeke. U mjesec dana ti je kanulo 5 miliona.
Vidi ,te pare svakako nebi dobio odmah.Znaci potrosio bi ih unaprijed haman sve.

neroazzuro
Kontakt:

sri maj 03, 2023 4:10 pm

Zar niste čuli, j... ( tri tačke) evropu???

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 03, 2023 5:23 pm

phpBB [video]

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 03, 2023 5:27 pm

slika

slika

fcz
Kontakt:

sri maj 03, 2023 5:51 pm

Sabrija ***** ti jastuk na kojem su te iznijeli iz porodilista.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2023 5:54 pm

struja je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Joj sabrija pozelio bih ti nesto u vezi auta u plamenu i tebe kako bjezis iz njega, ali ce me storm banovati
Neće😁😁
Iz prve ruke :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Diverzant
Kontakt:

sri maj 03, 2023 6:07 pm

storm_raider je napisao/la:
sri maj 03, 2023 5:54 pm
struja je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Neće😁😁
Iz prve ruke :D
Kud ti vrata ne zaključaše

Zapamti storme, vo se drži za rogove a čovjek za riječ
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2023 6:30 pm

:zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm87alem
Kontakt:

sri maj 03, 2023 6:39 pm

Pregledao na miru sinocnju psihicki pretesku tekmu! Necovjek u crnom nas je osakatio! Mahmic crveni, penal na Hami, faul na Dzenisu, faul na Jasaru za Haga itd. Ima toga jos. Ne mogu svega ni da se sjetim. Utakmica dobro odigrana sa mnogo sansi i ostaje zal za tri bobe. Ceman 9 intervencija i neko kaze lose odigrali!? Slazem se da nam je realizacija slaba, tacnije kriza, ali obrisi neke nove igre se vide, ali nas nece bodovi. Ovo djubre nam je od pilava i slicnih namjerno poslano po zadatku, plus mislim da onai neandertalac ne zna ni pravila! Nekoliko smijesnih ofsajda dignuto na nasu stetu! Idemo dalje do zadnjeg se boriti, pa sta bude, bude!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava