Ja na pitare od onog tabuta u centru grada gledam kao na ***** 1/1. To je moj stav.tm87alem je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 4:10 pmIdemo plavi po tri bobe veceras! Uz armiju najboljih navijaca u drzavi, pa i sire, pobjeda ne smije doci u pitanje! Nece biti lako, jer Igman ima dobru ekipu i dobrog sefa struke, trenutno ponajboljeg u BIH.
Btw: kone najavljuju invaziju na BL, pa da vidimo sad reakciju dudukove policije! Ne bi me cudilo da ih puste! Zeljo je neprijateljima ove zemlje ipak najveci trn u oku i najpatriotskije se odnosi prema domovini, osobito nasi vjerni Manijaci! Svi u Dolinu veceras! Zeljo se voli i bodri bez obzira na rezultate!
Nisi jedini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 5:30 pmJa na pitare od onog tabuta u centru grada gledam kao na ***** 1/1. To je moj stav.tm87alem je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 4:10 pmIdemo plavi po tri bobe veceras! Uz armiju najboljih navijaca u drzavi, pa i sire, pobjeda ne smije doci u pitanje! Nece biti lako, jer Igman ima dobru ekipu i dobrog sefa struke, trenutno ponajboljeg u BIH.
Btw: kone najavljuju invaziju na BL, pa da vidimo sad reakciju dudukove policije! Ne bi me cudilo da ih puste! Zeljo je neprijateljima ove zemlje ipak najveci trn u oku i najpatriotskije se odnosi prema domovini, osobito nasi vjerni Manijaci! Svi u Dolinu veceras! Zeljo se voli i bodri bez obzira na rezultate!
Ako se tome doda i ona koreografija Grbavice u plamenu, slika je jos potpunija...Nisu to bili ispadi nekog pojedinca bez mozga i kulture, nego smisljenefcz je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 5:37 pmNisi jedini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 5:30 pmJa na pitare od onog tabuta u centru grada gledam kao na ***** 1/1. To je moj stav.tm87alem je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 4:10 pmIdemo plavi po tri bobe veceras! Uz armiju najboljih navijaca u drzavi, pa i sire, pobjeda ne smije doci u pitanje! Nece biti lako, jer Igman ima dobru ekipu i dobrog sefa struke, trenutno ponajboljeg u BIH.
povrijedjen sam,mjenjaj me
dobar pitar ne postoji....Ujko je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 6:17 pmAko se tome doda i ona koreografija Grbavice u plamenu, slika je jos potpunija...Nisu to bili ispadi nekog pojedinca bez mozga i kulture, nego smisljenefcz je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 5:37 pmNisi jedini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 5:30 pm
Ja na pitare od onog tabuta u centru grada gledam kao na ***** 1/1. To je moj stav.
akcije za koje se trebalo pripremati i za koje je trebalo raditi...