Infrastruktura jeste bolja. Bez obzira na suđenje, sad se ipak u gostima može pobijediti i to se često dešava. Čak je i to suđenje za nijansu bolje iako i dalje loše. Liga ima manje klubova i kvalitet jeste skoncentrisaniji. Druga je stvar što su ostali više napredovali nego mi, ali i ovdje ima pomaka. I što smo mi kao klub nazadovali. Ti sad u ligi imaš dva kluba koja imaju 8-10 miliona maraka budžete, a ti si na 4 otprilike, od čega dobar dio ide na otplatu dugova. Ne kažem i ne tvrdim da je ovo dobro, ali kad se sjetim kako je bilo nekad, a kako je sad, liga općenito jeste bolja.
Ove godine su nosioci u ligi prvaka, veoma vazno. Za nas fudbal je dobro da udju. Svakako niko nece ponoviti 1985. i polufinale kup uefa/evropa lige.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 6:14 pmProsle godine su sami sebe izbacili, igraju dobro.Diverzant je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 5:54 pmAko majorizirani uđu u grupnu fazu ja vise slova ovdje necu napisati. Mrtvo sam uvjeren da nema sanse da prođu do grupne fazeMulalic Edis je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 4:41 pmNe znam bas da li stagnira. Zrinjski ce igrati uskoro grupnu fazu, Sarajevo ima imenicno ekstra ekipu i placaju obestecenja. Borac ima ok ekipu, ali i stimaju sudije. Velez je u usponu. Tu je uvijek Siroki. Posusje i Igman veoma organizovani klubovi, a i Tuzla ima bogatog vlasnika. Prije ce biti da smo mi prije 6,7 godina bili jaci u svakom smislu i ispred Zrinjskog i Sarajeva, a sad smo katastrofalnim greskama poprilicno iza. Ovo mislim na cjelokupan klub. Mi imamo potencijal puno veci od svakoga zbog stadiona i navijaca, ali to nije dovoljno kad se lose upravlja klubom.
Zato je nama cudno kad Igman i Tuzla mogu vise ponuditi igracu finansijski, ali to je tako sad trenutno.
Isto tako ce Vico sve uraditi da se to ne desi.Blueee1921 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 6:39 pmIgman ako dobije na Grbavici zeznut ce Leotara i Slogu![]()
Samo sta cemo mi uraditiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 7:06 pmIsto tako ce Vico sve uraditi da se to ne desi.Blueee1921 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 6:39 pmIgman ako dobije na Grbavici zeznut ce Leotara i Slogu![]()
kvalitet je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 6:38 pmInfrastruktura jeste bolja. Bez obzira na suđenje, sad se ipak u gostima može pobijediti i to se često dešava. Čak je i to suđenje za nijansu bolje iako i dalje loše. Liga ima manje klubova i kvalitet jeste skoncentrisaniji. Druga je stvar što su ostali više napredovali nego mi, ali i ovdje ima pomaka. I što smo mi kao klub nazadovali. Ti sad u ligi imaš dva kluba koja imaju 8-10 miliona maraka budžete, a ti si na 4 otprilike, od čega dobar dio ide na otplatu dugova. Ne kažem i ne tvrdim da je ovo dobro, ali kad se sjetim kako je bilo nekad, a kako je sad, liga općenito jeste bolja.
Ni od njih ni od Podrinje Sitija se nikako, bas nikako nije smio izgubiti niti jedan bod ove sezone. S tih 8 prosutih bi sad lagano cuvali trece mjesto.
Joj i to je tuga, ne pamtim da smo ikog ove sezone tako nadigrali i nabili u vlastiti sesnaesterac.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 9:21 pmVise me boli X protiv sirokog u 95oj gdje smo bolji bili, posusje kuci..
Ovo ne zalim protiv leotara jer nista uradili nismo. SIroki na pecari, kad je kapiten beka igrao.. Treba Basica pustiti nismo valjda toliko ludi, ako ne izbori Evropu da ga otjeraju.fcz je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 10:18 pmJoj i to je tuga, ne pamtim da smo ikog ove sezone tako nadigrali i nabili u vlastiti sesnaesterac.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 9:21 pmVise me boli X protiv sirokog u 95oj gdje smo bolji bili, posusje kuci..
Prolit ćemo ih, 'ta će oni. Ima da im se noge oduzmu na Grbavicu kad izađu. Kad im Štila cijelu odbranu izbaci jednim potezom, pogled u jednu stranu, lopta u drugu. Neće znat gdje im je glava, gdje guzica.Blueee1921 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2023 2:12 amIdemo se plasirati u KL i da se potucemo sa Aston Vilom, Liverpulom ili Totenhemom![]()
Koja bi to furka bilo, pogotovo LiverpulMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2023 2:50 amProlit ćemo ih, 'ta će oni. Ima da im se noge oduzmu na Grbavicu kad izađu. Kad im Štila cijelu odbranu izbaci jednim potezom, pogled u jednu stranu, lopta u drugu. Neće znat gdje im je glava, gdje guzica.Blueee1921 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2023 2:12 amIdemo se plasirati u KL i da se potucemo sa Aston Vilom, Liverpulom ili Totenhemom![]()
![]()
plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned apr 30, 2023 11:27 pmJoj nam koeficijenta za Evropu ko da smo modrica maxima...