Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2023 6:03 pm

Nekad kad čitam ove ratoborne forumaše, tačno imam osjećaj da nikad nisu izašli iz SA ili bar trokuta SA-TZ-ZE

Inače, danas nam član UO (s privatnim firmama za koje nikad nismo saznali da li i u kojoj mjeri podržavaju rad kluba) veoma politički aktivan, stranka naredila, šta li... idi, bježi iz kluba ubleho, nećemo stranačke poltrone u Želji
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Cedva
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:05 pm

Bitno je dobiti licencu,koju možeš objesiti mačku o rep! Pardon,bitno je moljakati dužnike da ne blokiraju račune i to nam je vrh uspjeha. Ej moj Željo...
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:38 pm

Cedva je napisao/la:
Bitno je dobiti licencu,koju možeš objesiti mačku o rep! Pardon,bitno je moljakati dužnike da ne blokiraju račune i to nam je vrh uspjeha. Ej moj Željo...
Tako je... J tri tacke licencu 8-) Zvuci mi poznato :oops1:

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:41 pm

phpBB [video]
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:42 pm

Cedva je napisao/la:
Pravo ti je razmisljanje nema sta....
Boze sacuvaj...

Majkel
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:53 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet apr 28, 2023 6:41 pm
phpBB [video]
Koji mangupi, niko im nije do koljena u državi.

thierryhenry21
Kontakt:

pet apr 28, 2023 6:59 pm

kvalitet je napisao/la:
pet apr 28, 2023 6:03 pm
Nekad kad čitam ove ratoborne forumaše, tačno imam osjećaj da nikad nisu izašli iz SA ili bar trokuta SA-TZ-ZE

Inače, danas nam član UO (s privatnim firmama za koje nikad nismo saznali da li i u kojoj mjeri podržavaju rad kluba) veoma politički aktivan, stranka naredila, šta li... idi, bježi iz kluba ubleho, nećemo stranačke poltrone u Želji
Može pojašnjenje?
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet apr 28, 2023 7:05 pm

Manijaci su fantazija :zeljeznicar1: .

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pet apr 28, 2023 7:11 pm

Svaka čast svima koji su se potrudili da dobijemo licencu bez problema. Svima u upravljackim strukturama kapa do poda jer znam kroz šta su prolazili i kroz šta prolaze. Ono sto je bitno da nas masni više ne može ucjenjivati za licencu nikad vise, jer smo sve obaveze iz radnog odnosa ispostovali.

Blueee1921
Kontakt:

pet apr 28, 2023 7:58 pm

Sutra ako Siroki dobije, gotovo je 90 posto sve

kokoška
Kontakt:

pet apr 28, 2023 8:47 pm

milanribar je napisao/la:
pet apr 28, 2023 10:54 am
Ne znam da li je napisano ali za vrijeme utakmice su navijači Borca čitavu utakmicu dozivali našeg trenera imitirajući srebreničanina koji doziva sina Nermina na poznatom klipu iz rata. Pored drugih nacionalističkih "normalnih" ispada. Naravno ovo delegat nije ništa zabilježio, to prenose naši predstavnici kluba koji su bili. Izjava trenera kojom hvali ambijent je bila ironična da ne bude zabune...
Covjek prebacuje pritisak na sebe, hoce da rastereti ove nase psihicki bolesne igrace al sta ces ti fifa djojstik forumasima objasnjavati, oni pišnu kad Mulalic pusti suzu ratnicku...

kokoška
Kontakt:

pet apr 28, 2023 8:48 pm

Blueee1921 je napisao/la:
Gdje da dobije, pa ovi kupili utakmicu protiv Zrinjskog i da sad izgube... nema nista od toga.

Jacksparrow
Kontakt:

pet apr 28, 2023 8:55 pm

Manijaci imaju pravi mentalitet navijaca i Jug samo ide uzlaznom putanjom dok ostale tribina postaju fuj najblaze receno. Sa porodicom ko hoce na tekmu bolje na Jug otic nego na istok. Nisu to vise pojedinci, ima Bgm fin broj takvih navijaca i vjecitih pljuvaca. Ne znam kako ne mozemo da sebi usadimo neki mentalitet da budemo maksimalna podrska, u BL svi smo znali da cemo izgubiti, svi vec upisali poraz i na kraju opleli pljuvat kao da smo mi to nesto kiksali kod njih. Kaze nemaju veze sudije, kako nemaju bolan ja sam morao ugasit od nervoze kakve gluposti se sviraju. Samo se na vrijeme okrenuti novoj sezoni i pocet pravit mentalitet, ekipu, ambijent za neke bolje i ljepse ciljeve.
FCŽ

Blueee1921
Kontakt:

pet apr 28, 2023 9:01 pm

kokoška je napisao/la:
pet apr 28, 2023 8:48 pm
Blueee1921 je napisao/la:
Gdje da dobije, pa ovi kupili utakmicu protiv Zrinjskog i da sad izgube... nema nista od toga.
Moguce, Gigovic sudi 😂

Simply Blue
Kontakt:

pet apr 28, 2023 9:10 pm

Ma uzimaju kone lakse od ocekivanog
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Valter
Kontakt:

pet apr 28, 2023 9:52 pm

Jacksparrow je napisao/la:
Manijaci imaju pravi mentalitet navijaca i Jug samo ide uzlaznom putanjom dok ostale tribina postaju fuj najblaze receno. Sa porodicom ko hoce na tekmu bolje na Jug otic nego na istok. Nisu to vise pojedinci, ima Bgm fin broj takvih navijaca i vjecitih pljuvaca. Ne znam kako ne mozemo da sebi usadimo neki mentalitet da budemo maksimalna podrska, u BL svi smo znali da cemo izgubiti, svi vec upisali poraz i na kraju opleli pljuvat kao da smo mi to nesto kiksali kod njih. Kaze nemaju veze sudije, kako nemaju bolan ja sam morao ugasit od nervoze kakve gluposti se sviraju. Samo se na vrijeme okrenuti novoj sezoni i pocet pravit mentalitet, ekipu, ambijent za neke bolje i ljepse ciljeve.
I ko biva Željin navijač. How yes no.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

milanribar
Kontakt:

pet apr 28, 2023 11:47 pm

Moje neko mišljenje je da ćemo mi i pitari uzeti to 3. i 4. mjesto. To mislim jer Velež ovo dosad što je napravio je iznad njihovih mogućnosti i moraju ući u krizu rezultata a imaju i to finale kupa koje im je teret i pritisak.
Široki je od nas koji se borimo za evropu stvarno najlošiji i igrački i onim što pokazuju na terenu zasad.
Pitari su prebrodili tu krizu na početku, imaju individualni kvalitet kojim dobijaju utakmice, uzeli su skalp Zrinjskom dižu formu i samopouzdanje. Vidjećemo, nadamo se osvajanju kupa Zrinjskog i da idemo u tu evropu. Ne sad jer mislim da tamo možemo nešto već jednostavno jer klubu trebaju finansije da opstane i da se proba unaprijedit i uložiti malo i u taj igrački kadar.

Blueee1921
Kontakt:

sub apr 29, 2023 1:28 am

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 29, 2023 7:31 am

Valter je napisao/la:
pet apr 28, 2023 9:52 pm
Jacksparrow je napisao/la:
I ko biva Željin navijač. How yes no.
Znaci podjele opet na ove i one.....
Niste normalni...

SamoNapad
Kontakt:

sub apr 29, 2023 8:55 am

Steta bi bilo ne iskoristiti ovu situaciju gdje ce Velež pasti jos jer idu im povrede. Ne mogu isti igrači igrat svaku utakmicu to se desavalo kod nas. Mulalic forsira sve isto sprzi igrace i eto rezultata. Ako ne mozemo biti 4 bruka jer Velež ce tesko ovo sve stici. Na kraju te stigne ono sto radis kroz sezonu. U pamet svi navijaci sa svih tribina i podrska do kraja prvenstva.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava