čet apr 27, 2023 9:16 pm
Ovi su kur.ac od ekipe, i da smo mogli igrati, pobjedili bi ih. Al džaba kad ti ne smiješ puhnut u Vicine, a da smrdo ne svira faul. Moraš non stop daleko biti od igrača i pokušati barem poziciono da ga zatvoriš. U duel ni pomisliti ne smiješ da uđeš, prigovor, u sebi jedino, facu da složiš neku, gestikulacija, ni slučajno. Apsolutno mrtva, impotentna ekipa koja bi u vrh glave bila u borbi za sredinu tabele. Jedva su i ovo, uz sudiju, i nas koji smo morali haman pod ručnom igrati u nekim segmentima igre. Psihički sam se pripremao za ovu utakmicu, tačno sam znao šta će nam raditi i očekivao ovo. Pisao sam o tome i ovdje, i sve se tako i desilo. Ništa osim sudijske lakrdije, krađe i navlačenja nisam ni očekivao.
Više me strah Igmana, dobra su ekipa, sa dobrim trenerom, vjerovatno i najboljim u ligi. Oni nas mogu pošteno i bez sudija nadigrati i pobjediti. To bi trebala biti prava utakmica i test za nas, znamo šta su nam u Konjicu uradili. Bore se za opstanak i svaki bod im je prevažan, gori im pod nogama. Kao i nama, samo što se mi borimo za Evropu. Dat će sve od sebe i na glavu se nasaditi da pobjede, siguran sam. Ako nas i pobjede, neće mi bit ni previše žao, zaslužuju da opstanu u ligi. Nek pokvare Vici planove, nek mu ispadnu klubovi iz čet.nikistana. Nama je svakako Evropa pod velikim upitnikom i ovako, a kamo li ako izgubimo sljedeću.