Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2023 8:50 pm

Psihologija je čudo. Nisam upratio komentar, nama navijačima možda je bolje da je samo otišao u svlačionicu da ništa nije rekao. Ali možda igračima ta podrška bude značila, možda su uradili sve što su se dogovorili u svlačionici ali jbg malo zbog pojedinačnih greški malo zbog tendencionalnog suđenja nije bilo dovoljno.
Ako je njemu ovo bilo OK, treba i to poštovati. A realno nismo ni očekivali ovde bodove prije meča, ne znam čemu sad toliko crnjačenje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dr. Adzem
Kontakt:

čet apr 27, 2023 8:54 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
čet apr 27, 2023 8:46 pm
Dr. Adzem je napisao/la:
čet apr 27, 2023 8:43 pm
Ono sto je Galicu svirao kontra faul i da zuti, ja jos nisam nigdje vidio 😂
Ili ono kad je Santos uzeo loptu cisto,Hakdarevic isto cisto uzeo,ali krenuli mi prema golu pa sto je sigurno sigurno je da se faul svira

Idemo mi dobit Igmana,nije ovo jos gotovo
Nemozes ti tu igrat a kamo li dobit. Ubiju te psihički. I da smo zabili 100% bi ponistio pri neodgovarajućem rezultatu. Kunem se, najbolje je da uefa kazni savez i istjera klubove iz Evrope do daljnjeg. Samo sad pokojnog Ivice nema i nema nas ko izvlačiti, a ovo nam slijedi ubrzo
Cuva Bog Zelju svog!

SamoNapad
Kontakt:

čet apr 27, 2023 9:07 pm

Ljudi dragi ko je igrao lopte zna da ovdje nije bilo moguce nista uzeti. Pa sta ti je sve svirao u prvom samo ti kaze. Mogli smo mi dati go ali sudija bi svoje radio. Hodzic bi crveni dobio ili hajdar sigurno. Ljudi se ne libe svirati jer nema obraza i nista se nece desiti ako sudi po instrukcijaama. Željo je morao izgubiti jer su Manijaci izdegenecili ove cetnike, plus mi smo jedini koji imaju taj patriotizam jaci. Sve se to zna koliko god mi mislili nesto drugacije Željo i Manijaci su za državu našu do kraja.

Maestro_1921
Kontakt:

čet apr 27, 2023 9:16 pm

Ovi su kur.ac od ekipe, i da smo mogli igrati, pobjedili bi ih. Al džaba kad ti ne smiješ puhnut u Vicine, a da smrdo ne svira faul. Moraš non stop daleko biti od igrača i pokušati barem poziciono da ga zatvoriš. U duel ni pomisliti ne smiješ da uđeš, prigovor, u sebi jedino, facu da složiš neku, gestikulacija, ni slučajno. Apsolutno mrtva, impotentna ekipa koja bi u vrh glave bila u borbi za sredinu tabele. Jedva su i ovo, uz sudiju, i nas koji smo morali haman pod ručnom igrati u nekim segmentima igre. Psihički sam se pripremao za ovu utakmicu, tačno sam znao šta će nam raditi i očekivao ovo. Pisao sam o tome i ovdje, i sve se tako i desilo. Ništa osim sudijske lakrdije, krađe i navlačenja nisam ni očekivao.
Više me strah Igmana, dobra su ekipa, sa dobrim trenerom, vjerovatno i najboljim u ligi. Oni nas mogu pošteno i bez sudija nadigrati i pobjediti. To bi trebala biti prava utakmica i test za nas, znamo šta su nam u Konjicu uradili. Bore se za opstanak i svaki bod im je prevažan, gori im pod nogama. Kao i nama, samo što se mi borimo za Evropu. Dat će sve od sebe i na glavu se nasaditi da pobjede, siguran sam. Ako nas i pobjede, neće mi bit ni previše žao, zaslužuju da opstanu u ligi. Nek pokvare Vici planove, nek mu ispadnu klubovi iz čet.nikistana. Nama je svakako Evropa pod velikim upitnikom i ovako, a kamo li ako izgubimo sljedeću.

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 27, 2023 9:42 pm

Nismo bili losi, bili smo cvrsti i koncentrisani sat vremena..opustili smo se nakon par dobrih izleta pred njihov gol, valjda su igraci vjerovali da nam vise ne mogu nista.
Otud i nepotreban potez Sehica, a prije toga i Mekica gdje umjesto da krenemo u polukontru on se okrece i predaje njima loptu.

Malo nas je, vjerujem, ocekivalo nesto danas..a sad nas dolazi po meni jos teza utakmica, Igman je na proljece izjednacen sa nama po broju bodova, uz to im je forma u uzlaznoj putanji i igraju stvarno dobro, ali nista nije izgubljeno, uz pristup kao i prvom sa vise hrabrosti, Grbavicu, moramo bolje, sve je do nas

Haracic treba poceti iduci, red je da i njega vidimo, sumnjam da ne moze imati bar isti ucinak kao druga dvojica
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 27, 2023 10:04 pm

Nasi momci su heroji i Manijaci su deset levela izmad svih. 350 + ljudi poslati u cetvrtak, jezivo.
Desavanja na terenu nemaju veze sa fudbalom. Sace nam to vratiti na Grbavici. Proce i ovo.
Igramo dvije tekme kuci, kljucne u borbi za 3/4 mjesto. Nekako mislim da mozemo barem 4 zavrsiti i cekati to finale.
Ja volim Zelju, za njega sve.
Svi na Igman !
Grande Miske 💪

Valter
Kontakt:

čet apr 27, 2023 10:28 pm

Rekapitulacija pisanja na forumu: Idemo dobiti Leotar, nije ovo jos gotovo

Poslije par dana: Idemo dobiti Velež pa u Europu kroz kup, nije ovo jos gotovo

Opet poslije par dana: Idemo dobiti Tuzlu, nije ovo jos gotovo

I opet poslije par dana: Idemo dobiti Zrinjski, nije ovo jos gotovo

Pa Jopet poslije par dana: Idemo dobiti Velež u revanšu, eto Europe kroz kup, nije ovo jos gotovo

E onda poslije par (meRe biti i nepar) dana: Idemo sada dobiti Borac, nije ovo jos gotovo

I što bi rekli, nastavi niz: Idemo dobiti Igman ...., Velež, ....Pitare ......
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 27, 2023 10:34 pm

Kanta smo mi od ekipe. Današnja energija za sprovoda.

Mi smo postali Sloboda. Sloboda sa navijačima.
Igra nikakva, odvratna. I tako godinama, kakav god trener došao, kakvi god igrači bili. Isto

svraka
Kontakt:

čet apr 27, 2023 10:50 pm

ocekivan poraz u BL.

THE MANIACS 1987

U utorak 20h svi na Grbavicu, nema nam druge.
Volim te Zeljo :zeljeznicar1:
Forza 1921!

Oda majstore!

Z_1921
Kontakt:

čet apr 27, 2023 11:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Igra nikakva, odvratna. I tako godinama, kakav god trener došao, kakvi god igrači bili. Isto
:palacgore: to mene najvise od svega boli

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet apr 28, 2023 12:18 am

svraka je napisao/la:
čet apr 27, 2023 10:50 pm
ocekivan poraz u BL.

THE MANIACS 1987

U utorak 20h svi na Grbavicu, nema nam druge.
Volim te Zeljo :zeljeznicar1:
Svi govorili nema ovdje nista od bodova, sad kukaju kad se 2:0 zavrsilo.. Svi utorak!!

Mulalic Edis
Kontakt:

pet apr 28, 2023 12:28 am

Valter je napisao/la:
čet apr 27, 2023 10:28 pm
Rekapitulacija pisanja na forumu: Idemo dobiti Leotar, nije ovo jos gotovo

Poslije par dana: Idemo dobiti Velež pa u Europu kroz kup, nije ovo jos gotovo

Opet poslije par dana: Idemo dobiti Tuzlu, nije ovo jos gotovo

I opet poslije par dana: Idemo dobiti Zrinjski, nije ovo jos gotovo

Pa Jopet poslije par dana: Idemo dobiti Velež u revanšu, eto Europe kroz kup, nije ovo jos gotovo

E onda poslije par (meRe biti i nepar) dana: Idemo sada dobiti Borac, nije ovo jos gotovo

I što bi rekli, nastavi niz: Idemo dobiti Igman ...., Velež, ....Pitare ......
Pa to je prirodno i normalno da je navijac optimista i da daje podrsku do kraja. Necemo pricati o Megamixu i Amaru u 2023. godini ili doci ovdje palamuditi o nekakvim glupostima i negativnim stvarima koje veze s vezom nemaju...a svaku trecu utakmici se pojavi na Grbavici, ali uredno zna sve o cijevima ,marketingu, platama, investicijama, a u kuci ne moze biti glavni. Sve konobari, bankari, cvijecari, mljekari, zanatlije, ali rodjeni strucnjaci za loptu i menagment.
Sezona je jos uvijek otvorena i bice svega do kraja.
U junu sam mislio da cemo biti u rasponu od 5 do 8 mjesta. Onda sam u oktobru pomislio da mozemo ponoviti Odinu sezonu mislim 2015 kad smo zamalo sampioni bili bez marke. Pa iduce sezone s 5 miliona zaradjenih u augustu ni evropu nismo izborili.
Sad smo negdje na sredini. Dosta turbulencija i hronicna besparica. Uglavnom u igri smo i treba biti optimista. Atmosfera u ekipi je odlicna. Trener je simpatican. Svi na Igman.
Grande Miske 💪

Sheldon
Kontakt:

pet apr 28, 2023 12:36 am

Preamaterski smo odradili ovu smjenu trenera. Nermin je mozda trener za duze staze, sto znaci da mu treba vremena i prostora da sprovede svoje ideje u djelo. A sta je nama trebalo? Pozitivan sok i da se razdrma ekipa. Dobili smo 4 poraza i jednu pobjedu. To sto smo otpustili Edisa pa danima trazili trenera, a ekipu vodio nesposobni Alihodzic je isto prica za sebe. Prema dosad vidjenom, vise ne nabijamo na Santosa i tako stvaramo sanse i zabijamo golove.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet apr 28, 2023 1:17 am

Sheldon je napisao/la:
pet apr 28, 2023 12:36 am
Preamaterski smo odradili ovu smjenu trenera. Nermin je mozda trener za duze staze, sto znaci da mu treba vremena i prostora da sprovede svoje ideje u djelo. A sta je nama trebalo? Pozitivan sok i da se razdrma ekipa. Dobili smo 4 poraza i jednu pobjedu. To sto smo otpustili Edisa pa danima trazili trenera, a ekipu vodio nesposobni Alihodzic je isto prica za sebe. Prema dosad vidjenom, vise ne nabijamo na Santosa i tako stvaramo sanse i zabijamo golove.
Kad se pogleda raspored, tesko je uraditi pozitivni sok a idu redom zrinjski, velez, siroki, borac.. Jos uvijek imamo 3 odlucujuce utakmice kuci, jako teske, kao i svaka sto nam je, ali samo podrskom mozemo u Evropu.

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 28, 2023 7:10 am

Z_1921 je napisao/la:
čet apr 27, 2023 11:50 pm
Leon_Professional je napisao/la:

:palacgore: to mene najvise od svega boli
Stoposto
I sve ovo nam postaje normala. Sazivjeli smo se s ovom sudbinom i igrom. :D
Kako neko rece prije par sedmica. Opasno su nam opali kriteriji. I sto je najgore, ni te niske kriterije ne ostvarujemo.

SamoNapad
Kontakt:

pet apr 28, 2023 8:51 am

Ovaj trener nece izdržati na klupi zato sto smo nerealni po komentarima. Halo Mulalić imao raspored Posusje, zvijezda, Leotar, igman, Sloga, sloboda i kao to je super nizovi nekakvi. Da je ostao u ovom rasporedu Zrinjski, Velez, Borac sliku bi mu prekrižili na Grbavici.
Ja zamjeram svakom treneru sto protiv ekipa kao sto je Borac ne napadaju više jer se vidi da je Borac bezveze ekipa. Bez sudija nula, u Evropi nece proci 1 kolo. Oni su se juce vec prepali jer nisu vodili do 70 minute, druga stvar je sto nismo imali hrabrosti napasti jer nam ekipa nema mentalitet da napada i da vjeruje u svoj kvalitet. Ovi momci su izgubili samopouzdanje a kako i ne bi čitavu sezonu vrti istih 11 igraca bez ikakvog plana. Dođe trener koji ima nesto svoje ali ne moze u 10 dana sve promijeniti kad se igra svako 3 dana. Trenera bez priprema ne mozes procijeniti i ne možeš ocekivat da igraci odmah proigraju.

kvalitet
Kontakt:

pet apr 28, 2023 9:30 am

Dr. Adzem je napisao/la:
čet apr 27, 2023 8:54 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:
čet apr 27, 2023 8:46 pm
Dr. Adzem je napisao/la:
čet apr 27, 2023 8:43 pm
Ono sto je Galicu svirao kontra faul i da zuti, ja jos nisam nigdje vidio 😂
Ili ono kad je Santos uzeo loptu cisto,Hakdarevic isto cisto uzeo,ali krenuli mi prema golu pa sto je sigurno sigurno je da se faul svira

Idemo mi dobit Igmana,nije ovo jos gotovo
Nemozes ti tu igrat a kamo li dobit. Ubiju te psihički. I da smo zabili 100% bi ponistio pri neodgovarajućem rezultatu. Kunem se, najbolje je da uefa kazni savez i istjera klubove iz Evrope do daljnjeg. Samo sad pokojnog Ivice nema i nema nas ko izvlačiti, a ovo nam slijedi ubrzo
Nema šanse kad nam se vrh Saveza haveriše s vrhom UEFA. Vi stvarno mislite da tamo rade neki super moralni ljudi kojima je stalo do pravde i poštenja. Bolje je da pravimo pritisak da se taj VAR uvede, pa makar da očite situacije više ne mogu svirati. A ove smiješne male faulove i slično, bojim se da to niko neće moći zaustaviti. Otkad imamo ligu tako nam je, samo što je sad Borac povlašten.

I da, ja sam siguran da ne bi bilo ovoliko negativnih komentara da su kone izgubile u Čitluku. Nama Velež i Igman kući određuju sezonu, uz nadu da će Zrinjski uzeti Kup. Nadam se da se Široki sad neće raspucati, a da ćemo mi kući uzeti. Ako ne uzmemo, ne zaslužujemo ništa.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

pet apr 28, 2023 10:11 am

Ljudi moji mi ništa nismo dobili od dva igrača koje smo ganjali dva prelazna roka a to su Hodžić i Krpić.
Nemojte da krivimo komplet ekipu, kao nemaju lopti. To su igrači koji su imali individualni kvalitet, koji su igrali u jačim ligama i zabijali golove. Nije imo ni Haračić lopti pa je imo neki učinak.
Šta je ovo što mi dobijamo od njih dvojice ja ne znam al s obzirom na njihovu karijeru i reputaciju mi ništa nismo dobili...
Juče Hodžić za 65 minuta jedan šprint je imao ukupno, par kontakata s loptom i bez pokušaja prema golu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet apr 28, 2023 10:40 am

Bravo za nase spportske prijatelje :) u najavi tekme u pozadini stavili Grbavicu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

milanribar
Kontakt:

pet apr 28, 2023 10:54 am

Ne znam da li je napisano ali za vrijeme utakmice su navijači Borca čitavu utakmicu dozivali našeg trenera imitirajući srebreničanina koji doziva sina Nermina na poznatom klipu iz rata. Pored drugih nacionalističkih "normalnih" ispada. Naravno ovo delegat nije ništa zabilježio, to prenose naši predstavnici kluba koji su bili. Izjava trenera kojom hvali ambijent je bila ironična da ne bude zabune...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 55 gostiju.

Prijava