Glupi Bošnjo, još 30 genocida nas ne bi opametilo, nakon onog gnusnog skandiranja danas, ti izjaviš ovo. Bože sačuvaj i sakloni.Prvo da pohvalim ovaj divan ambijent u Banja Luci
Ironican je bio.thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:23 pmGlupi Bošnjo, još 30 genocida nas ne bi opametilo, nakon onog gnusnog skandiranja danas, ti izjaviš ovo. Bože sačuvaj i sakloni.Prvo da pohvalim ovaj divan ambijent u Banja Luci
Nadam se, nisam čuo izjavu, pročitao sam.Zaki87 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:30 pmIronican je bio.thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:23 pmGlupi Bošnjo, još 30 genocida nas ne bi opametilo, nakon onog gnusnog skandiranja danas, ti izjaviš ovo. Bože sačuvaj i sakloni.Prvo da pohvalim ovaj divan ambijent u Banja Luci
Ma ne zamjeram ja igračima ništa, mogli smo mozda i zabiti da nije sve živo svirao. Galiću, Santosu, Hajdareviću itd dva puta igracima onog kluba pusta da igraju rukom ni ne pomišlja da svira.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:39 pmOpustite se momci, svaki pokusaj napada je bio faul ili neka glupost. U drugom nismo lose stajali, golovi su kriticni kao i uvijek, ali igrao si koliko si mogao. Tako da nemojte lupati bezveze kad se zna kakav je zadatak danas bio. MANIJACI.
Ili ono kad je Santos uzeo loptu cisto,Hakdarevic isto cisto uzeo,ali krenuli mi prema golu pa sto je sigurno sigurno je da se faul svira
O tome pricam krene hodzic u kontru umjesto da pusti namjerno svira, santos se izbori za loptu odlicna situacija i odmah faul. Kad krenu pametovat, a ne znaju da ne smijes njihovim prici jer je to faul odmah,ali najlakse pljuvati..Diverzant je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:41 pmMa ne zamjeram ja igračima ništa, mogli smo mozda i zabiti da nije sve živo svirao. Galiću, Santosu, Hajdareviću itd dva puta igracima onog kluba pusta da igraju rukom ni ne pomišlja da svira.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 8:39 pmOpustite se momci, svaki pokusaj napada je bio faul ili neka glupost. U drugom nismo lose stajali, golovi su kriticni kao i uvijek, ali igrao si koliko si mogao. Tako da nemojte lupati bezveze kad se zna kakav je zadatak danas bio. MANIJACI.