Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 4:39 pm
Z_1921 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 4:35 pm
Diverzant je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 4:33 pm
E ako su ovi majorizirani daleko najbolji klub i koje niko neće stići, daj da se ugasimo odmah
Sta su nego najjaci? Sudis im zbog prvih 30 minuta jedne utakmice, a ljudi na proljece 14 od 14 imaju.
Zato sto svi skinu gaće i naguze se protiv njih. Dobri su taman koliko smo mi ostali katastrofa. Pa mi smo ih dobili i pojeli na Grbavici. Jedan klub da se malo digne i dozove mogu zaboraviti na ovu dominaciju, "dominaciju"
Ma otkad ja govorim, ništa oni posebno ne igraju. Samo imaju kontinuitet, i ekipe i upravljačkih struktura. Kad su se skoro svi klubovi u ligi haman raspali, i zbog korone, i ostalih razloga, oni su se nekako malo iznad održali i tu je ta razlika. Rekao sam već i opet ću ponoviti, nisu oni ni blizu dobri koliko su ostali loši. Liga je nikad gora, nikad slabija, dovoljno je malo da se izdvojiš i dominirat ćeš. To je i naš trener sinoć kod Bahe rekao, nisu oni ni približno dobri, koliko su ostali loši.
Al eto, neki će nastaviti pričati kako smo ih na sreću pobjedili pod BB, kako oni igraju s pola snage i pobjeđuju itd. A npr. mi smo ih rasuli na Grbavici, pobjedili nas na sreću, niko to neće da kaže. A haman sami sebi dali gol, Beća na nogu spustio Tičinoviću, Bender opet visoko stajao i bio lobovan. Štila nije uspio loptu gurnuti u praznu mrežu, ko zna šta bi bilo da je zabio. Čak i ovu zadnju, gdje ništa skoro očekivali nismo, sami sebi dali dva gola. Mogli minimum bod izvući da smo pametniji bili.