Mogu tek misliti kakvih je sve igraca kvalitetnih odbiomilanribar je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 10:43 amhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... eka-855261
Velika greška Edisa, mislim da bi nam Sadiković bio ono što nam fali na sredini jer trenutno Mekić gine da nešto kreira, sa njim bi puno lakše sve išlo.
Nisam nesto Dadu gotivio ali za Dzenisa i Hajdarevica je izmislio fudbal.
Sta te čudi, isto je bilo i u ovom zadnjem mandatu, znaju igrači, pogotovo ovi što su pričali okoloLARSSON je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:08 pmObojica smo se trudili, radili, ali je on nas stalno napadao, dok je drugim igračima išao niz dlaku
Obojica smo se trudili, radili, ali je on nas stalno napadao, dok je drugim igračima išao niz dlaku
Obojica smo se trudili, radili, ali je on nas stalno napadao, dok je drugim igračima išao niz dlaku
Zadnja odbijenica bila je za golmana Hadžikića (pa ga je Velež uzeo), a znamo koliko smo bodova kiksali zbog golmana.Dr. Adzem je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 11:06 amMogu tek misliti kakvih je sve igraca kvalitetnih odbiomilanribar je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 10:43 amhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... eka-855261
Velika greška Edisa, mislim da bi nam Sadiković bio ono što nam fali na sredini jer trenutno Mekić gine da nešto kreira, sa njim bi puno lakše sve išlo.
Hoces li molim te vise prestati pisati o politici na, pazi sad, sportskom forumu?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:39 pm
Javno priznaje da ponovo potkiva, samo je druga funkcija u sluzbi vladajuce nacionalne politike.
Sad vam ne odgovara, a da je rekao nešto protiv onih za koje kad se spomenu ovdje odjednom se vraćate na forum, skakali bi tako je dadooo, Željino dijete
Zbog takvih ko ti i jeste nam ovakoZ_1921 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:40 pmHoces li molim te vise prestati pisati o politici na, pazi sad, sportskom forumu?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:39 pm
Javno priznaje da ponovo potkiva, samo je druga funkcija u sluzbi vladajuce nacionalne politike.
Znamo dobro i ti i ja sto ovaj pise o politici, ako prodjes kroz njegove postove mozes uociti da je veliki fan jedne stranke. Ljubav prema drzavi se sigurno ne iskazuje na nacin da pljujes po Tegeltiji a da presutis ili opravdavas sve ono sto rade "nasi" politicari. Ovakvi kao ja smo sigurno vece patriote nego sto ces ti ikada biti.Diverzant je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 1:00 pmZbog takvih ko ti i jeste nam ovakoZ_1921 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:40 pmHoces li molim te vise prestati pisati o politici na, pazi sad, sportskom forumu?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 25, 2023 12:39 pm
Džaba pričati, ovi naši ni to nisu sposobni uraditi. Ja sam to govorio još kad je akcija ona bila krajem godine, za generalnog sponzora. Mislim da je još par momaka također pisalo.