kokoška je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 1:28 amE cuj za psovanje ćuske, hahaha... pa dje si ti prije dijelio ćuske nismo te prepoznali, moj sokole. Gledam protiv Veleza dvojicu ljudi imaju preko 60 godina psuju, nerviraju se al ti vidis da je to iskreno i da sebi narusavaju zdravlje jer istinski vole klub, ono se ne moze glumiti i ti bi fol zastitio igrace koji dodju odigraju sezonu dvije i to ne dzabe nego za platu a kad odu ili te tuze ili popljuju od ljudi koji su citav zivot uz Zelju i to bez ikakve koristi samo iskrena ljubav. Ne kakite preko tastatura vi strastveni navijaci, takvi najmanje vole Zelju kao sto ste vi, jer ne moguce je odloziti sve svoje obaveze kako poslovne tako porodicne, gdje ti sve trpi i biti svaku utakmici na stadionu a da se pritom ne nerviras jer gledas neznalice na terenu kojima je Zeljo prolazna stanica.salle86 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 12:52 amE jbg
Fakat...jbg
Mislim ono slažem se da bi za (prekomjerno) psovanje trebalo dijeliti i ćuske, ali sad da su navijači problem što smo na svim poljima haman pa amateri...ne mogu se nikako složiti.
Nema kluba u državi, na Balkanu je samo jedan ispred nas, a da navijači guraju odvajaju od porodica da se popravi stanje makar 1%.
A za uzvrat šta dobiju? Na terenu 10 yebenih utakmica bez smislene akcije, pa ti pomoćnik prepričava i ubjeđuje te da je to bilo dobro.
Stadion se čisti traktorom, električni brojači ne rade, led ne radi, svakim danom sve više i više se ono oku vidljivo kotrlja ka dnu. E ono što ne vidimo tu treba da vjerujemo da je kao dobro, ok vjerovaćemo ali sve ima svoje granice. Ne bi niko riječ rekao da postoji ta kohezija, transparentnost. Ali jok, kad je nešto dobro odma se objavi a kad je loše čeka se mjesecima objašnjenje i opet ga nema.
Da ne bih previše srao, nisam od onih koji bi tjerao ali MORAJU se mnoge stvari popraviti jer mogu a ne da nas se ubjeđuje kako ne može bolje od trenutnog. Primjer jedan čišćenje terena onako, primjer drugi kako to gotovo samo ma Grbavici gostujući navijači ostaju do kraja pa ih se čeka dok se nakane otići, dok drugdje većinom se iz kantona upute prije nego što meč bude gotov...da ne idem dalje eto
Druže, kojim omladincima? Nema ih 3 da mogu nekakvu karijeru napraviti, što je valjalo otišlo je, juniori su horor, kadetima bi samo štetilo da igraju stalno...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 1:21 pmBajram Barcula svima koji slave!
Vezano sad za Zelju, ovo nema smisla vise, ja bi dao otkaz polovini igraca i poceo sa pomladjivanjem sada u ovom momentu. Mozemo da tankujemo cijeli ostatak sezone, i necemo ispasti iz lige a za Evropu svakako nemam igrace.
Zato treba igrati od sad sa omladincima do kraja sezone pa sta bude bude. Meni je bilo muka nakon Veleza i nakon svega sto nam rade iz saveza, sudacke organizacije, drugih klubova ali bogme i sta nam se radi iz unutra. Ja sam za potpuno novi pocetak kluba sa mladim igracima i ostaviti samo ako treba 5-6 iz ove garde, sve ih rasprodaj i pustaj. Tankuj jer ne mozes ispasti iz lige ali u tom slucaj ce mladi steci iskustvo barem.
sta kazu moralisti smijem li njemu psovati ili da mu cvijece donesem?Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2023 10:13 pmU subotu nam sudi Peljto, bit će interesantno.![]()
Gosti iz Splita mogli ste i cvijece donijetigavran je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 7:24 pmsta kazu moralisti smijem li njemu psovati ili da mu cvijece donesem?Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2023 10:13 pmU subotu nam sudi Peljto, bit će interesantno.![]()
Kakve veze ima sukob Lalatovica i Šarca sa nama?Masinovodja je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 8:15 pmhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aza/449344
Koga cemo sad tjerati, moze uprava?
E moji Zeljovci, prave smo pitarcine smdljive postali....
Allahraziola, i tebi i tvojoj porodici Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje od srca zelim.salle86 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 11:34 amkokoška je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 1:28 amE cuj za psovanje ćuske, hahaha... pa dje si ti prije dijelio ćuske nismo te prepoznali, moj sokole. Gledam protiv Veleza dvojicu ljudi imaju preko 60 godina psuju, nerviraju se al ti vidis da je to iskreno i da sebi narusavaju zdravlje jer istinski vole klub, ono se ne moze glumiti i ti bi fol zastitio igrace koji dodju odigraju sezonu dvije i to ne dzabe nego za platu a kad odu ili te tuze ili popljuju od ljudi koji su citav zivot uz Zelju i to bez ikakve koristi samo iskrena ljubav. Ne kakite preko tastatura vi strastveni navijaci, takvi najmanje vole Zelju kao sto ste vi, jer ne moguce je odloziti sve svoje obaveze kako poslovne tako porodicne, gdje ti sve trpi i biti svaku utakmici na stadionu a da se pritom ne nerviras jer gledas neznalice na terenu kojima je Zeljo prolazna stanica.salle86 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 12:52 am
E jbg
Fakat...jbg
Mislim ono slažem se da bi za (prekomjerno) psovanje trebalo dijeliti i ćuske, ali sad da su navijači problem što smo na svim poljima haman pa amateri...ne mogu se nikako složiti.
Nema kluba u državi, na Balkanu je samo jedan ispred nas, a da navijači guraju odvajaju od porodica da se popravi stanje makar 1%.
A za uzvrat šta dobiju? Na terenu 10 yebenih utakmica bez smislene akcije, pa ti pomoćnik prepričava i ubjeđuje te da je to bilo dobro.
Stadion se čisti traktorom, električni brojači ne rade, led ne radi, svakim danom sve više i više se ono oku vidljivo kotrlja ka dnu. E ono što ne vidimo tu treba da vjerujemo da je kao dobro, ok vjerovaćemo ali sve ima svoje granice. Ne bi niko riječ rekao da postoji ta kohezija, transparentnost. Ali jok, kad je nešto dobro odma se objavi a kad je loše čeka se mjesecima objašnjenje i opet ga nema.
Da ne bih previše srao, nisam od onih koji bi tjerao ali MORAJU se mnoge stvari popraviti jer mogu a ne da nas se ubjeđuje kako ne može bolje od trenutnog. Primjer jedan čišćenje terena onako, primjer drugi kako to gotovo samo ma Grbavici gostujući navijači ostaju do kraja pa ih se čeka dok se nakane otići, dok drugdje većinom se iz kantona upute prije nego što meč bude gotov...da ne idem dalje eto🤍
Voli te brat
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima
Da smo živi, zdravi i veseli
Ima li nam danas nesto vaznije od Želje???1921.ba je napisao/la: ↑pet apr 21, 2023 11:45 pmŽeljezničar dočekuje Široki Brijeg
https://1921.ba/zeljeznicar-docekuje-siroki-brijeg-9004