Ekipa koja nije sanse napravila Leotaru i Velezu, koja je u dubiozi nekoj, da proigra nakon dva treninga.
Ocekivao sam i vise razlike.
Idemo dalje, kup je nas

Liga prvaka, ne određujemo mi. Nije mogao bolji termin kad se sve uzme u obzir. Ko posti, iftariti može i na tekmi.
Tako smo i mi rezultate izvlacili sa edisom, pa nam se sad vraca.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 5:42 pmJel moguće koliko je ovaj Velež sretan i koliko ih vile nosaju?! Ubi ih Tuzla nogama, pojede ih, i na kraju iz ničega ga Haskić uvali. Slično kao protiv nas, bolji si, imaš bolje prilike, kontrolišeš utakmicu, i onda frljoka neka prođe i izgubiš od debila. Šta znači kad imaš napadača koji zna zabit a još u formi. Izgleda da je ona sreća od Širokog prešla na njih i one vile što su ih nosale.
Tu "srecu" moras zasluziti - kad se istinski trudis, boris i zelis, rezultat manje-vise uvijek dodje.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet apr 14, 2023 5:42 pmJel moguće koliko je ovaj Velež sretan i koliko ih vile nosaju?! Ubi ih Tuzla nogama, pojede ih, i na kraju iz ničega ga Haskić uvali. Slično kao protiv nas, bolji si, imaš bolje prilike, kontrolišeš utakmicu, i onda frljoka neka prođe i izgubiš od debila. Šta znači kad imaš napadača koji zna zabit a još u formi. Izgleda da je ona sreća od Širokog prešla na njih i one vile što su ih nosale.