Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kokoška
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2023 12:23 am

kb80 je napisao/la:
čet apr 13, 2023 10:12 am
fanaticZeljin je napisao/la:
čet apr 13, 2023 9:42 am
kb80 je napisao/la:
čet apr 13, 2023 9:22 am

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo što je napisao gospodin Neroazzuro, koliko je žalosno toliko je i presmiješno.
Kad se samo sjetim tuge zbog osvojenog kupa. :zid:
Sta bi sad dali da ga osvojimo😀 I kako bi samo slavlje bilo 😁
Ma 100%, bilo bi kao da smo osvojili ne znam šta.
Razumijem ja razočaranje nas navijača, posebno kada su nam oni ukrali titulu onim penalom protiv Radnika. Sa tim su i krenuli u ovaj njihov najusješniji period u njihovom lopovskom postojanju. Još ih krenulo kada su povećali nagradu za osvajanje titule :zid: :zid:

Kako god na nama je gradimo, koliko možemo dobru atmosferu i podršku nečemu što izgleda dobro, a iskreno se nadam da bi ovo moglo da bude dobro. Najbolji način za vratiti dugove jeste napraviti solidan proizvod i prodati ga, a mi to možemo, samo treba neko da ga napravi, prepozna, pa da ga utalimo. Napraviti sistem u kojem ćemo moći praviti igrače i prodavati ih da pokrijemo dugove i izađemo na zelenu granu, pa onda da ganjamo titule.
Izvinjavam se na širokom i dugom pisanju.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nije nama Zrinjski ukrao titulu nego trebalo je osutati bar jednom do dva puta na go protiv Krupe pa onda protiv pitara, a sto su lopovi ? Jel sto igraju najbolji fudbal od postojanja ove lige ? 10 godina su trenutno u fudbalu ispred nas, nama su svi lopovi a mi smo najposteniji. Treba fino nazvati ljude iz Zrinjskog i pitati za savjet pa i platiti da nas ljudi posavjetuju kako treba napraviti sistem u klubu da bi se pokrenuli sa ove mrtve tacke.

salle86
Kontakt:

pet apr 14, 2023 12:44 am

E čuj nije nam Zrinjski oteo titilu. Onaj penal nije otimačina ? De ba
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

pet apr 14, 2023 1:27 am

E jes problem imat sistem kad si "hrvatski stolni klub" ili kako vec oni to nazivaju pa ti HDZ dovede nekakvog jevreja koji pumpa pare u klub iz nekih razloga. Sportski sigurno nisu.
U Banjaluci isto tako se pumpaju pare u Borac najmanje iz sportske pobude.
Jedino nas ovi politicari gledaju kako ce povaliti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

neroazzuro
Kontakt:

pet apr 14, 2023 1:34 am

Treba se odmah pripremiti da ove sezone od evrope nema ništa, da se ne razočaramo plaho.
A pripremat se za iduću i iduće sezone.

Maestro_1921
Kontakt:

pet apr 14, 2023 1:49 am

igla je napisao/la:
čet apr 13, 2023 11:20 am
Maestro_1921 je napisao/la:
čet apr 13, 2023 3:12 am
phpBB [video]
Joj Sinan je menta lik, kaže hvala tebi na pozdravu i svemu tome.
Hahahahah :rofl1:
Ja ne znam ko je mislio da je dobra ideja njega staviti pred kamere i dati mu da vodi emisiju.. Frajer ne zna pričat jbt, a novinar...

Maestro_1921
Kontakt:

pet apr 14, 2023 1:52 am

Leon_Professional je napisao/la:
čet apr 13, 2023 9:51 pm
cvrle_jedanesterac je napisao/la:
čet apr 13, 2023 9:40 pm
čet apr 13, 2023 8:48 pm
I na koliko je potpisao Bašić?
Do kraja sezone
Hvala.
Valjda neće biti kao u Tuzla City
Ma tad je u Tuzli tako dogovorio ja mislim. Imao je već dogovoren angažman u inostranstvu, i potpisan ako se ne varam. Tako da je to odradio sa Tuzlom i odmah otišao.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet apr 14, 2023 1:55 am

exbabilon je napisao/la:
čet apr 13, 2023 11:35 pm
Fićo je napisao/la:
čet apr 13, 2023 11:11 pm
Mene je trener kupio, siguran sam da ćemo sutra dobro izgledati i da ćemo uzeti najmanje jedan bod.
Poslije 4 minute intervjua za novu bh meni je doslo da obucem dres i krenem u Čitluk. Valjda i igrace trzne i pomjeri malo.
Sad sam pogledao bas intervju, kakav govor, novine neke. Svaka mu cast.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet apr 14, 2023 4:10 am

Hajde molim te.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 14, 2023 4:23 am

Sulevelicanstveni je napisao/la:
pet apr 14, 2023 1:55 am
exbabilon je napisao/la:
čet apr 13, 2023 11:35 pm
Fićo je napisao/la:
čet apr 13, 2023 11:11 pm
Mene je trener kupio, siguran sam da ćemo sutra dobro izgledati i da ćemo uzeti najmanje jedan bod.
Poslije 4 minute intervjua za novu bh meni je doslo da obucem dres i krenem u Čitluk. Valjda i igrace trzne i pomjeri malo.
Sad sam pogledao bas intervju, kakav govor, novine neke. Svaka mu cast.
Samo učinak.
Bilo je do sad i previše onih slatkorječitih.

:zeljeznicar1:

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet apr 14, 2023 4:45 am

Ne treba veliku halabuku stvarati ako se izgubi od Zrinjskog,iz našeg ugla imperativi pobjede su protiv Veleža da se prodje u finale i protiv Širokog za vikend.
Što normalno ne znači da danas treba izaći na teren radi reda

tm87alem
Kontakt:

pet apr 14, 2023 8:05 am

Sretno Zeljo danas! Rezultati su mjerilo svega! Tabela sve pokaze! Nama je u srijedu utakmica svih utakmica! Ne prodjes li, sezona je propala i neuspjesna! Slazem se, dati Nerminu da radi na duze staze. Zrinjski je politicki projekat, a mi smo bili na tragu evropske organizacije kluba i pravog sistema, gdje se znalo ko sta i u kojem trenutku radi, ali onda je dosao tutbol i tu smo gdje jesmo, da nam zrinjski bude ko M. City! U igri smo na dva fronta za evropu, pokusati maksimalnin zalaganjem to ostvariti, ako i ne bude, imamo mi precih ciljeva, a to je, prije svega, stabilizacija kluba. Nema bez zakona o sportu nista, ovo je golo prezivljavanje, da se zna ko je glavni, ko ulaze pare i ko se pita. Nase je da napunimo Grbavicu i damo podrsku plavim deckima.

Majkel
Kontakt:

pet apr 14, 2023 8:50 am

Lijepo je za promjenu imati trenera koji pozitivno razmišlja, vidjet ćemo kako će to izgledati na terenu, ali tek iduće sezone. Ne očekujem ništa drugačije od ove sezone, eventualno da se malo prodrma ekipa.

cikazubo
Kontakt:

pet apr 14, 2023 8:54 am

Nemojte da vas Basiceva prica zavara, on kao sto je i Fedja kod kona uvijek gleda da “medi” pricom i da se sto vise vrti u javnosti.

Filozofiju, znanje, sposobnost nek pokaze u ovih 8 utakmica, onda mozemo donositi neki sud.

kvalitet
Kontakt:

pet apr 14, 2023 8:58 am

cikazubo je napisao/la:
pet apr 14, 2023 8:54 am
Nemojte da vas Basiceva prica zavara, on kao sto je i Fedja kod kona uvijek gleda da “medi” pricom i da se sto vise vrti u javnosti.

Filozofiju, znanje, sposobnost nek pokaze u ovih 8 utakmica, onda mozemo donositi neki sud.
On može samo trznuti ekipu do kraja sezone, eventualno da vidimo bar logične izmjene i slično, a neku konkretniju realizaciju njegovih ideja bismo mogli vidjeti tek naredne sezone, pod uvjetom da ostane kod nas.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 14, 2023 9:01 am

Meni je jedna recenica zaparala usi, a pogodio je u srz.

Rekao je da to nije dobro izgledalo ni psiholoski a ni TAKTICKI. Covjek je pogledao par nasih utakmica i odmah je uocio na sta se je svodila nasa taktika sa Edisom.

Nabij na Santosa pa sta on uradi, a ostalih 10 igraca kao i Edis samo u njega gleda. Sa postojecim igrackim kadrom nemati dvije-tri razlicite taktike u zavisnosti od protivnika i rezultata na terenu je cisti amaterizam strucnog staba.

Sretno Basicu, danas sta god da bude, u srijedu bi trebali da prodjemo i onda se nadamo boljim danima i produzenju saradnje za naredne sezone.

Podrsku navijaca ces imati, dosao si u veliki klub, klub koji uvijek trazi vise i vise, podrska navijaca je najveca i najbrojnija u BiH, nadam se da ces se znati s tim boriti.

Idemo zajedno, jer samo zajedno mozemo ostvariti nase ciljeve.
Alea iacta est!

milanribar
Kontakt:

pet apr 14, 2023 9:24 am

čet apr 13, 2023 10:33 pm
Zdule je napisao/la:
čet apr 13, 2023 10:21 pm
Imate intervju na NOVA BH Nermina Bašića, zanimljiva rečenica: "... sigurno da imam dugoročne planove sa klubom".
Ima li klub s njim?

Ostavili isti stručni štab. Najavili novog trenera vrlo skromno. Iz kluba ni riječi o planovima za budućnost.
Al hajde dobro. Oni su se opali što su Edisa otpustili. :D
Nije isti stručni štab, Alihodžić je raspoređen na druge poslove u klubu, ostao je Bogičević od pomoćnika.

MiroslavKruzik

pet apr 14, 2023 9:26 am

I još jedna bitna činjenica, o treneru Bašiću bivši igrači koje je trenirao nemaju baš pozitivno mišljenje, niko od njih ne spori da ima viziju i taktiku, ali tvrde da ima velike promjene raspoloženja i oscilacije sa odnosom unutar atmosfere u ekipi. Bolje rečeno, ima "prenose" i često zna ući u konflikt sa igračima.

Eh, ako to bude istina, kod nas će baš biti "materijala" da se obračuna sa pojedincima u svlačionici, što dugoročno i ne bi bilo loše po Klub.

MiroslavKruzik

pet apr 14, 2023 9:29 am

milanribar je napisao/la:
pet apr 14, 2023 9:24 am
čet apr 13, 2023 10:33 pm
Zdule je napisao/la:
čet apr 13, 2023 10:21 pm
Imate intervju na NOVA BH Nermina Bašića, zanimljiva rečenica: "... sigurno da imam dugoročne planove sa klubom".
Ima li klub s njim?

Ostavili isti stručni štab. Najavili novog trenera vrlo skromno. Iz kluba ni riječi o planovima za budućnost.
Al hajde dobro. Oni su se opali što su Edisa otpustili. :D
Nije isti stručni štab, Alihodžić je raspoređen na druge poslove u klubu, ostao je Bogičević od pomoćnika.
Alihodžić će do penzije biti raspoređivan na "druge" poslove, vječiti parazit u Klubu. Kad skontaš da navijači finansiraju jednu takvu osobu, koja nakon fudbalske karijere nema nikakve druge uspjehe, a vrti se u klubu 20godina po raznoraznim funkcijama, jasno je da mi idalje nemamo viziju. Da imamo, Alihodžić bi bio bivši uposlenik.

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 14, 2023 9:50 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet apr 14, 2023 9:26 am
I još jedna bitna činjenica, o treneru Bašiću bivši igrači koje je trenirao nemaju baš pozitivno mišljenje, niko od njih ne spori da ima viziju i taktiku, ali tvrde da ima velike promjene raspoloženja i oscilacije sa odnosom unutar atmosfere u ekipi. Bolje rečeno, ima "prenose" i često zna ući u konflikt sa igračima.

Eh, ako to bude istina, kod nas će baš biti "materijala" da se obračuna sa pojedincima u svlačionici, što dugoročno i ne bi bilo loše po Klub.
Meni malo on baca na Admira Adzema. :D

kokoška
Kontakt:

pet apr 14, 2023 10:00 am

salle86 je napisao/la:
pet apr 14, 2023 12:44 am
E čuj nije nam Zrinjski oteo titilu. Onaj penal nije otimačina ? De ba
Da je Zrinjskom svirao jos 100 penala pa mu jos poslije utakmice svaki dan do danas svirao penale protiv Radnika, mi pobijedimo Krupu i osvojili titulu, imao si od zadnje 3 utakmice da uzmes 5 bodova i osvojio si titulu al tebi i takvima ko ti je kriv Zrinjski, nema poganijeg mentaliteta od ovakvog, svi drugi krivi a mi smo najbolji i najposteniji.

Trenutno korisnika/ca: billybih i 30 gostiju.

Prijava